Акційні пропозиції Vodafone

Місто
Тараща
Телефон
Pixel 4 XL
і того 108 гривень залишку пішли під три чорти.
*150*іншийномер*100# (-6 грн. коміссія; залишок на балансі телефону 2 грн)
Перестань кому я їх перекину вже пробував, було 750 то ледве збув добре що попалась акція РБА і треба було першу абонку платити то з тих 750 та абонка і пішла на 3 номери і то не хватило.

Місто
Харків
Телефон
Ericsson A1018S
На голодний SuperNet Start пришла пропозицію перейти на Smart S+ (210 грн пакет), після переходу на S+ через пару днів є пропозиція ГБА за 720 грн.

Місто
Kyiv region
Дивно. Вчора ввечері в мій водафон була пропозиція року без АП за зниженою вартістю з датою до 18.02.2025. Думав сьогодні оплатити ... Вже немає. Диваки

Місто
Харьков
Дивно. Вчора ввечері в мій водафон була пропозиція року без АП за зниженою вартістю з датою до 18.02.2025. Думав сьогодні оплатити ... Вже немає. Диваки
у Водафон потрібно скріншот робити, теж була пропозиція і все пропало 😂

Вкладення

• IMG_20250216_093453_758.jpg
    IMG_20250216_093453_758.jpg
    91.4 КБ · Перегляди: 46
Місто
Запоріжжя
Телефон
Samsung s24 ultra
Котики бачать зниклі пропозиції, якщо їм не вичерпаний час. Можна зв'язатися з ними і підключити вручну або по наданими їми крокам правильно пройти.

Місто
Тараща
Телефон
Pixel 4 XL
З додатку пробував вийти і зайти наново.
Post automatically merged:

Котики бачать зниклі пропозиції, якщо їм не вичерпаний час. Можна зв'язатися з ними і підключити вручну або по наданими їми крокам правильно пройти.
Яке бачать вони руками і ногами впираються я не бачу, мене вже навчило не поповняти через їх додаток, пес з тою комісією в 4 гривні котру забирає прихват, зато я сплю спокійно натиснув поповнити і кошти моментом на рахунку.

Місто
Kyiv region
Не допомогло

Місто
Чернигов
Пропозиції зникли в багатьох.Можливо для того,щоб іншим разом ніхто не ждав якогось моменту,а відразу тицяв хочу🤔

Останнє редагування:
Місто
Тараща
Телефон
Pixel 4 XL
Не допомогло
Тут гав ловити не треба, я вже не від одного це чую, то я думав на другий день, а я ще вспію і кінець кінцями забув.

Місто
Тараща
Телефон
Pixel 4 XL
Пощезало все що було на 2х джойсах РБА за 365 до 28 і на 2 турбо за 10 ку 300 на додатковий рахунок до 17.

Останнє редагування:
Місто
Тараща
Телефон
Pixel 4 XL
Глядіть в додаток вернули поки на 1 номері де було РБА, вертають помалу і на решті номерів.

Місто
Тараща
Телефон
Pixel 4 XL
пес з тою комісією в 4 гривні котру забирає прихват, зато я сплю спокійно натиснув поповнити і кошти моментом
моно, райф, абанк, пумб, iziбанк та ще купа крім примат банку не бере комісію за поповнення
нема в мене других карт крім прихват, я з торбою не піду за 4 гривні.

Зверху