- Місто
- Кропивницький
*150*іншийномер*100# (-6 грн. коміссія; залишок на балансі телефону 2 грн)і того 108 гривень залишку пішли під три чорти.
*150*іншийномер*100# (-6 грн. коміссія; залишок на балансі телефону 2 грн)і того 108 гривень залишку пішли під три чорти.
Перестань кому я їх перекину вже пробував, було 750 то ледве збув добре що попалась акція РБА і треба було першу абонку платити то з тих 750 та абонка і пішла на 3 номери і то не хватило.*150*іншийномер*100# (-6 грн. коміссія; залишок на балансі телефону 2 грн)і того 108 гривень залишку пішли під три чорти.
у Водафон потрібно скріншот робити, теж була пропозиція і все пропалоДивно. Вчора ввечері в мій водафон була пропозиція року без АП за зниженою вартістю з датою до 18.02.2025. Думав сьогодні оплатити ... Вже немає. Диваки
Крім як чекати нічого не буду робити.YuriyP, думаю ще з явиться сьогодні-завтра, таке в них буває. Зазвичай тільки в останній якщо пропало, то вже все
З додатку пробував вийти і зайти наново.Дивно. Вчора ввечері в мій водафон була пропозиція року без АП за зниженою вартістю з датою до 18.02.2025. Думав сьогодні оплатити ... Вже немає. Диваки
Яке бачать вони руками і ногами впираються я не бачу, мене вже навчило не поповняти через їх додаток, пес з тою комісією в 4 гривні котру забирає прихват, зато я сплю спокійно натиснув поповнити і кошти моментом на рахунку.Котики бачать зниклі пропозиції, якщо їм не вичерпаний час. Можна зв'язатися з ними і підключити вручну або по наданими їми крокам правильно пройти.
Не допомоглоЗ додатку пробував вийти і зайти наново.Дивно. Вчора ввечері в мій водафон була пропозиція року без АП за зниженою вартістю з датою до 18.02.2025. Думав сьогодні оплатити ... Вже немає. Диваки
Post automatically merged:
Тут гав ловити не треба, я вже не від одного це чую, то я думав на другий день, а я ще вспію і кінець кінцями забув.Не допомоглоЗ додатку пробував вийти і зайти наново.Дивно. Вчора ввечері в мій водафон була пропозиція року без АП за зниженою вартістю з датою до 18.02.2025. Думав сьогодні оплатити ... Вже немає. Диваки
Post automatically merged:
Перевірте ввечері або завтра зранку - має з'явитися. У мене так само пропозиція до 18.02 зникала, а потім сама з'явиласяНе допомогло
Бігом бери.
Яке оновлення додатку, коли його немає принаймі в мене, пару днів тому оновляв.Обновление приложения иногда помогает.
нема в мене других карт крім прихват, я з торбою не піду за 4 гривні.моно, райф, абанк, пумб, iziбанк та ще купа крім примат банку не бере комісію за поповненняпес з тою комісією в 4 гривні котру забирає прихват, зато я сплю спокійно натиснув поповнити і кошти моментом