Це так тому що мені запропонували за 399
Вчительці треба було вимагати 20 002 000 USD, а не 22000.
Спасибо вам больше,все получилось!Bucephalandra, подайте заявку та виберіть дату на кілька днів наперед, після чого протягом години-двох до вас зателефонує дівчинка із пропозиціями. Головне потім не забудьте відмінити заявку на перенесення.
Благодарю за подсказки.Bucephalandra, тільки врахуйте, що у вихідні ніхто дзвонити не буде. Так, що краще починати перехід у робочі, + пару днів робочих вперед.
покращених пропозицій не очікуйте, у мене на цьому тижні такий "номер" не пройшов, тому перевів один із номерів на Магніт за 100 грн/місИнтересно, если согласиться, но повторить шиномонтаж?![]()
У меня один подопечный "шиномонтаж" проворачивал. Контракт, Red S. 185 с марта за то наполнение, что предлагают, слишком уж "кучеряво". Сначала предложили 50 грн. скидки на 6 месяцев. Отказался - "Вы можете через месяц вернуться на Vodafone". На следующий день - смс с предложением скидки 20 грн./8 месяцев (вообще издевательство). Потом звонок - можем предложить Red Light Контракт (это и была цель). ОК, согласился и тут же через минуту звонок - "извините, не можем". И приходит смс, что MNP одобрено.покращених пропозицій не очікуйте, у мене на цьому тижні такий "номер" не пройшов, тому перевів один із номерів на Магніт за 100 грн/міс
Так вміють вони бачив сьогодні в племінниці на смартфоні в додатку і пару днів назад в мами на кнопочному хоча в обох РБА кінець липня початок серпня.у Водафон день рандомных предложений ,выгода![]()