- Місто
- Полтава-Сіті
На лайт бывает что-то более выгодное для разговоров?На старый лайт снова предлагают рба за 410 грн. Мимо.
На лайт бывает что-то более выгодное для разговоров?На старый лайт снова предлагают рба за 410 грн. Мимо.
Это известная фишка Водафона. Разные тарифные планы, разное наполнение, но ГБА предлагают по одной и той же цене.На 3-х полочных симках в тарифах SuperNetStart (260 грн/мес) и 4G Smart Light (120 грн/мес) появились акционные ГБА и все по 720 грн.
На заборе тоже много че написано.СЛон, так, це прописано в умовах акції
Завжди дають10 грн запропонували
Саме смішне що РБА туди навіть не прилітає, є в мене кілька номерів на котрі дали 50% знижки на рік тобто 135 замість 270 включив лежать на поичці.На Turbo запропонували 216грн. замість 270 на один місяць. Дорого!
Номер на цьому тарифі більше 10-20грн і бачив. Чекаємо далі.![]()
так, працює, 10гб, 70хв на водафон, 30хв вхідні і вихідні на інших операторів України та країни перебуванняВ 4G Smart S+ працює доступний роумінг?
НетРаньше были стартовые пакеты joy special за 50грн, сейчас есть что-то подобное?
Це ще треба мати щастя щоб взяти по такій ціні мені ще вкипіло навіть за меньшу ціну взяти, так з 9 тільки 2 лишилось і я їх більше не продаю залишаю собі як поличкові на випадок якщо не вкипить на основному РБА.Раньше были стартовые пакеты joy special за 50грн, сейчас есть что-то подобное?