Я в Сільпо взяв два Yezzz по 1 грн, потім МНП, теж варіант.щастя щоб взяти по такій ціні
Я в Сільпо взяв два Yezzz по 1 грн, потім МНП, теж варіант.щастя щоб взяти по такій ціні
Так один дают за 1грн, как вы два взяли?Я в Сільпо взяв два Yezzz по 1 грн, потім МНП, теж варіант.щастя щоб взяти по такій ціні
А як ви перейдете на Vodafone через MNP, якщо до оплати першого пакету послуг 200 грн або виконання умов Сільпо (покупок на 2000+ грн) вхідні дзвінки та смс заблоковані?Я в Сільпо взяв два Yezzz по 1 грн, потім МНП, теж варіант.
Шо ж, доведеться набрати на 2000 грн...А як ви перейдете на Vodafone через MNP, якщо до оплати першого пакету послуг 200 грн або виконання умов Сільпо (покупок на 2000+ грн) вхідні дзвінки та смс заблоковані?Я в Сільпо взяв два Yezzz по 1 грн, потім МНП, теж варіант.
Я не зумисне, так вийшло...Так один дают за 1грн, как вы два взяли?
Цікаво, що коли сплатив тариф, то нарахували 30 ГБ що дарувались (з правильним терміном дії саме від дати подарунку).базових, без сплаченої першої абонплати - не нарахувало
У квітні отримав за цю суму на унлім, маю два номера теж цим тарифом, акційне РБА взагалі не пропонують, тілько бонусні кошти.Дороже 350 грн ГБА пока что не брал, в т.ч. и на ТП SuperNetUnlim.
Скільки разів приходило на цей номер РБА підряд?? Я 3й рік користуюсь.комусь на джойс приходив акційний рік без абонплат не за дорого? Другий тиждень пішов з моменту аимкнення попередньої акції і от думаю буде, чи видаляти е-сім зі смарта
Мені з турбо 2023 на цей запропонували перейти і так вже 3й рік підряд дають, чекай мо 3 дадуть. Fraud, нема там 30 28 там днів.nikolaevich, 2рази було. Номер з моменту появи цього тарифу
Спробуйте шиномонтаж. РБА не факт, що дадуть, але можуть запропонувати знижку 100% на рік за якусь прийнятну суму. У мене в січні був цінник 390Fraud, той шо за 260 грн. 25 гіг, 1000хв і безліміт на застосунки. Минулого разу рік дали були за 550грн
Чекай до останнього бо давали навіть тоді коли кінчався РБА але ще було нараховано 13 ту зарплату, сам не знаю чи дадуть ще на моїх 3 номери там 13 пакет на 2х точно нарахують на третьому тільки +8 днів зверху РБА, ну а колеса я би спробував це вже якщо не нарахують.Fraud, той шо за 260 грн. 25 гіг, 1000хв і безліміт на застосунки. Минулого разу рік дали були за 550грн