денну обіцяють не знімати, а от місячний пакет мали б нарахуватиЯк день без турбот впливає на можливість/неможливість зняття абонплати?
денну обіцяють не знімати, а от місячний пакет мали б нарахуватиЯк день без турбот впливає на можливість/неможливість зняття абонплати?
Набери *101*444# и будет тебе счастье...на следующий день, пакет на месяц не начислили
Не факт. У него акционное предложение. И вернее всего (или в смс, или в "Мой Водафон") указывалось, что срок действия "акционного предложения" - 7 дней.місячний пакет мали б нарахувати
зачекай декілька днівПід'їхав сьогодні..є
по смс нічого привабливого мені не запропонувалиСебастьян Перейро, зазвичай смс через 30 хв приходить, перший раз таке
цей тариф Турбо 24 ГОДА, потрібно просити у чаті я так робив , у смс прийшла тільки знижка 60% , і Ніхто навіть не дзвонивПід'їхав сьогодні на шиномотаж на двох номерах у тарифі unlim, щоб отримати турбо за 90, а у відповідь тиша навіть знижки 60% немає у смс, навіть котики у чаті кажуть що нічого немає
навіть знижки не прийшло і у чаті кажуть що нема пропозиції "турбо 90"у смс прийшла тільки знижка 60%
В мене теж таке було з початку, через 2 дні було і 50%, і тариф за 90.навіть знижки не прийшло і у чаті кажуть що нема пропозиції "турбо 90"у смс прийшла тільки знижка 60%
Це вже булоЗелений банер до якого числа треба забрати?
В правилах пишуть що до 10го включноЗелений банер до якого числа треба забрати?
Дубль-3?до 10го
На таком же из Авроры, но только за 5 грн. предлагают.Прийшла знижка 99% за поповнення на 10 гр
Unlim до цього flex з аврори