Акційні пропозиції Vodafone

Місто
Kyiv
Телефон
iPhone
А буває так. Підключимо за 0.00, але вибачте, коштів не вистачило. На рахунку 2 гривні.

58_y.jpg

Місто
Хмельницкая область
Запропонували РБА за 510грн на полочній сімці, але дорожче 300грн вже не заплачу, бо є річна пропозиція від київстару теж з 25гб і 200хв.
Тариф полочника такий от:

Переглянути вкладення 72551
Вас понимаю, но наполнение за такую цену отличное. Я ждал на turbо чего-то похожего, но мне дешевле чем 950 не предлагали.

• Like
Реакції: fnm
Місто
Запоріжжя
Запропонували РБА за 510грн на полочній сімці, але дорожче 300грн вже не заплачу, бо є річна пропозиція від київстару теж з 25гб і 200хв.
Тариф полочника такий от:

Переглянути вкладення 72551
Как долго не пополняли для такой радости? У меня такой же тариф пока что на ГБА. Планирую дождаться похожего предложения когда этот закончится.

Місто
Полтава
Сьогодні Супернет Анлім перевели на Турбо, той що 1 місяць безкоштовно, а потім 11 місяців по 90 грн.

Місто
Запоріжжя
Телефон
Samsung s24 ultra

СЛон

Старший солдат
Місто
Київ
Как долго не пополняли для такой радости? У меня такой же тариф пока что на ГБА. Планирую дождаться похожего предложения когда этот закончится.
Не помню, хотя год где-то, потому что он пятак просит. Но на аналогичном тарифе гба через 3 недели заканчивается и новых предложений нету вообще. В том году платил 390грн, вроде бы. До того около 300грн.

Місто
Kharkiv
Flexx Go з аврори на монтаж хтось возив? Чи його краще перевести на супернет анлім, а потім на монтаж?

Місто
Запоріжжя
Не помню, хотя год где-то, потому что он пятак просит. Но на аналогичном тарифе гба через 3 недели заканчивается и новых предложений нету вообще. В том году платил 390грн, вроде бы. До того около 300грн.
В прошлый раз где-то полгода ждал и то предложили только за около 700 гривен кажется. Может надо было ещё подождать но и так неплохо.

Місто
Запоріжжя
Доброго вечора! Купувалось 2 стартових пакетів водафон для переселенців в аврорі по 49 перевели на super net unlim поповнили по 100 гривень і замовили 12гб на 3 місяці. Коли чекати щось цікаве дата активації 24 число?

Місто
Хмельницкая область
краще перевести на супернет анлім, а потім на монтаж
Именно так
Post automatically merged:

Доброго вечора! Купувалось 2 стартових пакетів водафон для переселенців в аврорі по 49 перевели на super net unlim поповнили по 100 гривень і замовили 12гб на 3 місяці. Коли чекати щось цікаве дата активації 24 число?
Вам такое никто не скажет. Это рандом.
Но в Анлиме скорее всего ничего интересного не дождётесь, ну кроме пополнить на 10 гривен и получить 490 грн на бонусный счёт для оплаты абонплаты на месяц

Місто
kyiv
гба через 3 недели заканчивается и новых предложений нету вообще
Подождите. Чаще всего дней за 7 до окончания предлагают.
закінчився тижня два тому, РБА 0 пропозицій (навіть не вигідних), лише запропонували змінити тариф на 4G Smart Light

СЛон

Старший солдат
Місто
Київ
Ну тогда:
IMG_20260205_022222.jpg
"Водафон, отдохни пока. А завтра ми начньом по-новой. Ізучать твої акционниє прєдложенія, скідкі. Мені нравиться як прилітають смс от вас, різні банери в МайВодафон світяться. А люди на форумє в шокє. Глаза аж вилазять у них от колічєства всіх ваших сертіфіцированних подарков і бонусов. Ну а мені це по-приколу. Дивиться як оператори стараються, суєтяться. Питаються руками підключіть мені той РБА, а він у мене щось аж ніяк не підключається.
А я сижу на Реді і сміюся. Бо РБА у київстара я вже підключив. 🤣

Зверху