Акційні пропозиції Vodafone

Місто
Kyiv
Телефон
iPhone
А буває так. Підключимо за 0.00, але вибачте, коштів не вистачило. На рахунку 2 гривні.

58_y.jpg

Місто
Хмельницкая область
Запропонували РБА за 510грн на полочній сімці, але дорожче 300грн вже не заплачу, бо є річна пропозиція від київстару теж з 25гб і 200хв.
Тариф полочника такий от:

Переглянути вкладення 72551
Вас понимаю, но наполнение за такую цену отличное. Я ждал на turbо чего-то похожего, но мне дешевле чем 950 не предлагали.

• Like
Реакції: fnm
Місто
Запоріжжя
Запропонували РБА за 510грн на полочній сімці, але дорожче 300грн вже не заплачу, бо є річна пропозиція від київстару теж з 25гб і 200хв.
Тариф полочника такий от:

Переглянути вкладення 72551
Как долго не пополняли для такой радости? У меня такой же тариф пока что на ГБА. Планирую дождаться похожего предложения когда этот закончится.

Місто
Запоріжжя
Телефон
Samsung s24 ultra

СЛон

Старший солдат
Місто
Київ
Как долго не пополняли для такой радости? У меня такой же тариф пока что на ГБА. Планирую дождаться похожего предложения когда этот закончится.
Не помню, хотя год где-то, потому что он пятак просит. Но на аналогичном тарифе гба через 3 недели заканчивается и новых предложений нету вообще. В том году платил 390грн, вроде бы. До того около 300грн.

Місто
Запоріжжя
Не помню, хотя год где-то, потому что он пятак просит. Но на аналогичном тарифе гба через 3 недели заканчивается и новых предложений нету вообще. В том году платил 390грн, вроде бы. До того около 300грн.
В прошлый раз где-то полгода ждал и то предложили только за около 700 гривен кажется. Может надо было ещё подождать но и так неплохо.

Місто
Запоріжжя
Доброго вечора! Купувалось 2 стартових пакетів водафон для переселенців в аврорі по 49 перевели на super net unlim поповнили по 100 гривень і замовили 12гб на 3 місяці. Коли чекати щось цікаве дата активації 24 число?

Місто
Хмельницкая область
краще перевести на супернет анлім, а потім на монтаж
Именно так
Post automatically merged:

Доброго вечора! Купувалось 2 стартових пакетів водафон для переселенців в аврорі по 49 перевели на super net unlim поповнили по 100 гривень і замовили 12гб на 3 місяці. Коли чекати щось цікаве дата активації 24 число?
Вам такое никто не скажет. Это рандом.
Но в Анлиме скорее всего ничего интересного не дождётесь, ну кроме пополнить на 10 гривен и получить 490 грн на бонусный счёт для оплаты абонплаты на месяц

Місто
kyiv
гба через 3 недели заканчивается и новых предложений нету вообще
Подождите. Чаще всего дней за 7 до окончания предлагают.
закінчився тижня два тому, РБА 0 пропозицій (навіть не вигідних), лише запропонували змінити тариф на 4G Smart Light

СЛон

Старший солдат
Місто
Київ
Ну тогда:
IMG_20260205_022222.jpg
"Водафон, отдохни пока. А завтра ми начньом по-новой. Ізучать твої акционниє прєдложенія, скідкі. Мені нравиться як прилітають смс от вас, різні банери в МайВодафон світяться. А люди на форумє в шокє. Глаза аж вилазять у них от колічєства всіх ваших сертіфіцированних подарков і бонусов. Ну а мені це по-приколу. Дивиться як оператори стараються, суєтяться. Питаються руками підключіть мені той РБА, а він у мене щось аж ніяк не підключається.
А я сижу на Реді і сміюся. Бо РБА у київстара я вже підключив. 🤣

Місто
тернопіль
Довго і нудно на цьому тарифі будете чекати.
Post automatically merged:

закінчився тижня два тому, РБА 0 пропозицій (навіть не вигідних), лише запропонували змінити тариф на 4G Smart Light
Так якщо його не дали за тиждень до закінчення то його вже не дадуть і після, номер має працювати на вхідні дзвінки якщо то можливо.

Місто
Чернігів
гба через 3 недели заканчивается и новых предложений нету вообще
Подождите. Чаще всего дней за 7 до окончания предлагают.
Зараз на XS пропонують стандартний РБА за 2090гр і зі знижкою за 1460гр. На протязі 2міс. До закінчення і місяця після РБО. Знижку пропонують раз на місяць терміном на 5...6днів, Причому не завжди єполідомлення в мій водафон. Але цю знижку завжди видно в послугах, закреслена стандартна ціна і прописана знижена. Це все на номерах в постійному користуванні з епізодичними поповненнями на маленькі суми.

Зверху