Акційні пропозиції Vodafone

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
на xs на базовых условиях приходят ?
Прийшли на XS на базових 10 ГБ через 5 годин після замовлення з Family Plus
...
В моб.додатку відображаються? Какой юссд запрос для проверки остатков гигов?
1. Ввдображаються.
2. На XS - *101*04#

Місто
Львів
Телефон
Redmi 9
Дали 4 місяці video pass 😡
Post automatically merged:

За умовами акції ми не можемо підключити послугу "10 ГБ на 3 дні" абоненту 38095. Тому ми покращили подарунок і активували послугу "Video PASS" безкоштовно на 4 місяці.

Остап

Заблокований
Місто
Днепр
Телефон
Doogee X30
Пять часов прошло. А подарок где то застрял. В чате сказали в течение 24 часов. Буде ждать.

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
За умовами акції ми не можемо підключити послугу "10 ГБ на 3 дні" абоненту 38099xxxxxxx. Але ми не залишимо його без сюрпризу і подаруємо 500 бонусних балів, які можна обміняти на що завгодно тут: bonus.vodafone.ua

dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone
Эх.. сколько защитников в запасе у нас но форуме..
Разгаворчіки в строю, три наряда внє очєрєді!
Як говорилось вище, всі ми свого роду захисники країни: хтось з автоматом в руках, хтось з мишкою в інформаційній війні, а хтось просто сплачуючи податки чи ставлячи галочку на виборах.

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
Какой юссд запрос для проверки остатков гигов?

Мені цей код пише, що пакет послуг не підключено, поповніть рахунок :(
Аналогично

• Sad
Реакції: gen
Місто
Киев
В тариф Водафон Фемили с отключенным интернетом и месседжингом прилетело 10 ГБ - в аппарат не смартфон.

"Л" - логика....

gen

Місто
Київ
gen, Мне тоже, но 10 гигов то есть. Майводафон в помощь
Мій Водафон (веб-версія) показує 10 ГБ, але чомусь на 30 днів. А чи є USSD-код?
В тариф Водафон Фемили с отключенным интернетом и месседжингом прилетело 10 ГБ - в аппарат не смартфон.

"Л" - логика....
Мої 10 ГБ теж прийшли на кнопковий телефон, а я замовив подарунок людині зі смартфоном — їй дали 500 бонусних балів

Місто
Львів
Телефон
Redmi 9
На номери з тарифом захід нічого не прийшло , окрім привітання від водафон

elies

Заблокований
Місто
Хмельницкий
Телефон
Xiaomi Redmi Note 9S
Я вот не могу понять, зачем Vodafone было начинать эту акцию, если они не могут нормально обеспечить её проведение? Раздали бы по 1 ГБ каждому, как это сделал lifecell, и не было бы ни у кого никаких вопросов.
Так куда ваш подарок не зашёл? какой тариф? или не удивлюсь, если толкаете на мигранта по MNP )
С Red S 2016 на Family Plus с отключенным Интернетом. Оба номера только на входящие. В обратном направлении вообще тишина.

Місто
Днепр - Полтава
Опция то есть, только пользоваться на современных китайских кнопочниках интернетом нэможлыво. Про старые Нокиа на S40 и симбиан я знаю, но это уже единичные варианты.

Місто
Н.-Северский
Телефон
Samsung M21
Опция то есть, только пользоваться на современных китайских кнопочниках интернетом нэможлыво. Про старые Нокиа на S40 и симбиан я знаю, но это уже единичные варианты.
часть парка можно использовать как модем.

Зверху