Акційні пропозиції Vodafone

Місто
Запоріжжя
Телефон
Samsung s24 ultra
От як вгадати їхні алгоритми? Людина поповнила рахунок і прийшла пропозиція! Тут роками не поповнюєш, але маєш маніпуляції з номером: тримаешь у кнопочнику реєструєш в мережі в 3g. Ще щось робиш з сімкою, але тільки на деяких рідко буває 99,99% сплати абонки на один місяць. А РБА ніколи не пропонують!

Місто
Киев
На двох номерах пропали акції знижка 99%
Зранку ще були 🙁
В мене багато чого пропало : і 99% знижки, і РБА, і додаткові хвилини за поповнення - все на різних номерах.
Треба питати у чаті.

Місто
Київська область
Телефон
Poco F6
Чи можна якось зробити, щоб постійно не дивитися у Мій Водафон пропозиції Для вас, а у випадку появи пропозиції вона щоб прийшла на e-mail або Viber наприклад? Щоб гарантовано не пропустити.

Паук

Пивовар
Команда форуму
Місто
Полтава
Телефон
(M) forever
Зранку ще були 🙁
Зранку ще були 🙁
В мене багато чого пропало : і 99% знижки, і РБА, і додаткові хвилини за поповнення - все на різних номерах.
Треба питати у чаті.
В мене аналогічно пропала знижка 99%. Хоча вчора ще писало "діє по 05 включно"
Підняв кіпіш у чатіку - "сьогодні вона ще активна". Зробив поповнення - лише чз 2 години прийшла смска "все спрацювало"

• Like
Реакції: gen

abx

Місто
Сіверськ -> Кам'янське
Телефон
Samsung M21
На "голодаючий" 4G smart xs (на який не дали знижку 20% на 3 місяці) була смска "вам знижка 99% на місячний пакет за поповнення на 40грн, скористатися можна 7 днів". В мій_ватафон "термін дії знижки до 01.12 включно" Ок, ставлю нагадування в останній день знижки "поповнити!!!". Першого числа ввечері, по нагадуванню, відкриваю мій_ватафон - там вже "термін дії знижки до 02.12 включно". Другого числа дивлюся - "до 03.12". І так знижка постійно продовжується)))
Аналогічно з подарунком "60 за 40": було до 1.12, зараз до 9.12. Тариф той самий

Місто
Kyiv
Телефон
Samsung
Редко, но метко :)

"Пополните счет на 10 гривен и получите 140 на дополнительный счет".

Причем видно усовершенствование: пакет подключился сразу. Не пришлось ни в поддержку звонить, ни код активации набирать.
Я довольна :D

Місто
Харьков
Редко, но метко :)

"Пополните счет на 10 гривен и получите 140 на дополнительный счет".

Причем видно усовершенствование: пакет подключился сразу. Не пришлось ни в поддержку звонить, ни код активации набирать.
Я довольна :D
якщо номер на базових умовах, то тільки котики допоможуть підключити пакет, при цьому цілком можливо, що відразу зніме денний пакет, хоч і базові умови😅

gen

Місто
Київ
За півроку голодування оператор вирішив мене ощасливити додатковими 45 хв на 7 днів при оплаті тарифу за новою збільшеною ціною. Дякую, дуже дякую
S21206-21212098.jpg

Місто
Kyiv
Телефон
Samsung
Сергиyс,
якщо номер на базових умовах, то тільки котики допоможуть підключити пакет, при цьому цілком можливо, що відразу зніме денний пакет, хоч і базові умови😅

Номер полочный и ранее, при подобных предложениях, приходилось звонить в поддержку и просить активировать пакет.
Ни перезагрузка телефона, ни код для самостоятельного активирования пакета не помогал ("Не достаточно денег на счету" писало).
А тут раз-и само собой активировалось.
Надеюсь, так будет и дальше :)

Місто
Волинь
На Лайт в мене акція поповни на 10, отримай 10 на дод рах :D Акційне РБА не пропонють давно тут, правда дзвонив напевно оператор, але я був зайнятий, не відповів
ХС один голодний 2 роки, 0 акцій вже більше року. ХС другий поповни на 112, отримай 112, хочуть з базових зігнати, 3 роки на них, без норм акцій. РБА на моїх хс нема 2 роки, навіть з переходом в старт
XS той що віддав знайомому, отрима на днях РБА за 490, правда 3 дні вже сімка в КС регіоні :(

Останнє редагування:

Kevin

Заблокирован
Місто
Киев
Год без абонплат в тарифе 4G Smart XL за 490 грн без смены тарифа. Последний день 10.12.2022. Сегодня активировал. Начисления пакета будет завтра 08.12.2022.

Alik iv

Из шипов выходят розы. الورود تخرج من الأشواك
Місто
Полтаваская область Г Миргород.
Телефон
Не скажу.
Вау водафон искуситель. Хех не знаю что делать? Тариф Джойс.
Post automatically merged:

Карманник, Хех. И такое. Когда ждёшь гба. И не знаешь. Согласится или нет.

Вкладення

• Screenshot_2022-12-07-21-27-18-904_ua.vodafone.myvodafone.jpg
    Screenshot_2022-12-07-21-27-18-904_ua.vodafone.myvodafone.jpg
    259.4 КБ · Перегляди: 79
Останнє редагування:
Місто
Днепр - Полтава
Вау водафон искуситель. Хех не знаю что делать? Тариф Джойс.
Post automatically merged:

Карманник, Хех. И такое. Когда ждёшь гба. И не знаешь. Согласится или нет.
Соглашайся, есть несколько номеров в Безлим тарифе, после участия в акции пополни - получи скидку 99,9% через 2-3 дня юзания нета поприходили ГБА, в среднем 480-500 грн.

Metio

Заблокирован
Місто
Киев
Телефон
Micromax X502
Зверху