Є, на контракті такого не запропонують.а чи є смисл переходити з контракту полочного на передплату?
Є, на контракті такого не запропонують.а чи є смисл переходити з контракту полочного на передплату?
Так, вже більше року ним користуюсь, спочатку користувався по акції "Стара Сімкарта" потім прийшло ГБА за 360.так це 360 грн на рік цілий безлімітний інет???Так пропонували. За 360 гривень, на 1 номер прийшло в ще середині січня підключив і використовую для Інтернету, на 2 номер прийшло в жовтні також за 360 підключив як резерв, коли на першому номері в січні закінчиться перейду на другий.А комусь пропронували Рба на супер нет унлім на рік за малу суму?
В який тариф переходити з контрактуЄ, на контракті такого не запропонують.а чи є смисл переходити з контракту полочного на передплату?
В який тариф переходити з контракту
на супер нет унлім
Безлимита интернета нет нигде!так це 360 грн на рік цілий безлімітний інет???Так пропонували. За 360 гривень, на 1 номер прийшло в ще середині січня підключив і використовую для Інтернету, на 2 номер прийшло в жовтні також за 360 підключив як резерв, коли на першому номері в січні закінчиться перейду на другий.А комусь пропронували Рба на супер нет унлім на рік за малу суму?
Чому ж немає, є в данному тарифі після 60 гіг він на 0.8 мегабіт.Безлимита интернета нет нигде!так це 360 грн на рік цілий безлімітний інет???Так пропонували. За 360 гривень, на 1 номер прийшло в ще середині січня підключив і використовую для Інтернету, на 2 номер прийшло в жовтні також за 360 підключив як резерв, коли на першому номері в січні закінчиться перейду на другий.А комусь пропронували Рба на супер нет унлім на рік за малу суму?
є на контрактіБезлимита интернета нет нигде!
"Та щас"...Прочитайте попередні сторінки
Водафон по акции 20+1000 тоже безлимитный после окончания 20Гб. Бесплатно выдаются дневные 100МбЧому ж немає, є в данному тарифі після 60 гіг він на 0.8 мегабіт.Безлимита интернета нет нигде!так це 360 грн на рік цілий безлімітний інет???Так пропонували. За 360 гривень, на 1 номер прийшло в ще середині січня підключив і використовую для Інтернету, на 2 номер прийшло в жовтні також за 360 підключив як резерв, коли на першому номері в січні закінчиться перейду на другий.А комусь пропронували Рба на супер нет унлім на рік за малу суму?
А безлім реальний на повній швидкості був у спецпропозиціях на 90 днів від київстара.
Так треба чекати.Перейшов з Light на SuperNet Unlim, протягом години прийшла пропозиція РБА за 390 грн. Поповнив на 390 грн. Прийшли SMS що рахунок поповнено на 390 і РБА підключено. Але в Мій Водафон не видно нарахування хвилин та мегабайт, і 390 грн немає бо знялися за РБА. Підтримка по телефону 111 каже, що треба чекати наступної доби і підключиться завтра до 08:00 (наступної доби тому що оплатив після 00:00). А в чаті кажуть, що треба заплатити ще 300 грн за першу абонплату, бо інакше не активується РБА... Кому вірити? Чого це треба ще платити 300 грн, такого не було сказано в умовах акції? І до речі в Мій Водафон видно, що РБА діє до 28.12.2023 01:18
Як правильно тепер робити? Не платити і чекати наступної доби?
При отсутствии оплаченного пакета услуг, если подключить "Год без абонплат", пакет услуг начисляется на следующий день.Так треба чекати.Перейшов з Light на SuperNet Unlim, протягом години прийшла пропозиція РБА за 390 грн. Поповнив на 390 грн. Прийшли SMS що рахунок поповнено на 390 і РБА підключено. Але в Мій Водафон не видно нарахування хвилин та мегабайт, і 390 грн немає бо знялися за РБА. Підтримка по телефону 111 каже, що треба чекати наступної доби і підключиться завтра до 08:00 (наступної доби тому що оплатив після 00:00). А в чаті кажуть, що треба заплатити ще 300 грн за першу абонплату, бо інакше не активується РБА... Кому вірити? Чого це треба ще платити 300 грн, такого не було сказано в умовах акції? І до речі в Мій Водафон видно, що РБА діє до 28.12.2023 01:18
В мене була аналогічна ситуація, пакет послуг на місяць нарахувався автоматично після 00:00 (в 4:30), тож чекайте і не витрачайте даремно 300 грн.Перейшов з Light на SuperNet Unlim, протягом години прийшла пропозиція РБА за 390 грн. Поповнив на 390 грн. Прийшли SMS що рахунок поповнено на 390 і РБА підключено. Але в Мій Водафон не видно нарахування хвилин та мегабайт, і 390 грн немає бо знялися за РБА. Підтримка по телефону 111 каже, що треба чекати наступної доби і підключиться завтра до 08:00 (наступної доби тому що оплатив після 00:00). А в чаті кажуть, що треба заплатити ще 300 грн за першу абонплату, бо інакше не активується РБА... Кому вірити? Чого це треба ще платити 300 грн, такого не було сказано в умовах акції? І до речі в Мій Водафон видно, що РБА діє до 28.12.2023 01:18
Або просто ввести *101*444#В мене була аналогічна ситуація, пакет послуг на місяць нарахувався автоматично після 00:00 (в 4:30), тож чекайте і не витрачайте даремно 300 грн.