Так.а з основного рахунку можна кошти переслати на інщий номер на основний?
Проверено опытом?NikNaz, не сработает
питання в тому, що вам пропонують в додатку my vod. 4G тарифів може не бути доступних для переходу, тільки по акціяхперейти зараз на якісь тариф і голодати
скоро він кінчається у серпні
еммм а навiщо поспiшати втрачати вже оплачений РБА?перейти зараз на якісь тариф
Что-то, я не понял как это связано? Вроде бы как, данные акции ускоряют льготный ГБА. Пакеты без начисленного пакета услуг, живут месяц. Так что всё равно придётся пополнять минимум на 5грн.На третій пакет з трьох активованих джойс старт прийшло дай 10 дамо 200 на додатковий рахунок, не буду брати так як ще на 2 пакеті тільки 10 днів минуло.
на номері РБА тариф іксес таке саме прийшлоО водахвон рішив утнути, чим думають що такепропонують, коли на номері РБА тариф турбонет.
Так вони всі того ж самого дня після активації були мною поповнені на 5 гривень, і тепер вже на третій активований прийшла така пропозиція.Что-то, я не понял как это связано? Вроде бы как, данные акции ускоряют льготный ГБА. Пакеты без начисленного пакета услуг, живут месяц. Так что всё равно придётся пополнять минимум на 5грн.На третій пакет з трьох активованих джойс старт прийшло дай 10 дамо 200 на додатковий рахунок, не буду брати так як ще на 2 пакеті тільки 10 днів минуло.
Так тут же везде пишут, что надо пользоваться такими предложениями, чтобы получить льготный ГБА.Так вони всі того ж самого дня після активації були мною поповнені на 5 гривень, і тепер вже на третій активований прийшла така пропозиція.Что-то, я не понял как это связано? Вроде бы как, данные акции ускоряют льготный ГБА. Пакеты без начисленного пакета услуг, живут месяц. Так что всё равно придётся пополнять минимум на 5грн.На третій пакет з трьох активованих джойс старт прийшло дай 10 дамо 200 на додатковий рахунок, не буду брати так як ще на 2 пакеті тільки 10 днів минуло.
Так швидко він не буде, 1470 вже пропонували он сьогодні мало б бути чергове списання грошей, хай чекають я не дам побачимо що з того буде.Так тут же везде пишут, что надо пользоваться такими предложениями, чтобы получить льготный ГБА.Так вони всі того ж самого дня після активації були мною поповнені на 5 гривень, і тепер вже на третій активований прийшла така пропозиція.Что-то, я не понял как это связано? Вроде бы как, данные акции ускоряют льготный ГБА. Пакеты без начисленного пакета услуг, живут месяц. Так что всё равно придётся пополнять минимум на 5грн.На третій пакет з трьох активованих джойс старт прийшло дай 10 дамо 200 на додатковий рахунок, не буду брати так як ще на 2 пакеті тільки 10 днів минуло.
Так у вас три номера, дайте на один для сравнения), чтобы знать точный алгоритм. На Унлиме, обычно после таких предложений, если воспользоваться. прилетал льготный ГБА. Мне через неделю.Так швидко він не буде, 1470 вже пропонували он сьогодні мало б бути чергове списання грошей, хай чекають я не дам побачимо що з того буде.Так тут же везде пишут, что надо пользоваться такими предложениями, чтобы получить льготный ГБА.Так вони всі того ж самого дня після активації були мною поповнені на 5 гривень, і тепер вже на третій активований прийшла така пропозиція.Что-то, я не понял как это связано? Вроде бы как, данные акции ускоряют льготный ГБА. Пакеты без начисленного пакета услуг, живут месяц. Так что всё равно придётся пополнять минимум на 5грн.На третій пакет з трьох активованих джойс старт прийшло дай 10 дамо 200 на додатковий рахунок, не буду брати так як ще на 2 пакеті тільки 10 днів минуло.
Чого?Краще видали....Якийсь цирк відбувся у водафон. Сьогодні вночі закінчився термін дії абонплати, яку я замовляв по акції за 10 грн і звичайно я не збирався нічого поповняти. Значить зайшов я о 00:01 в май водафон, а там показує, що нараховано абонплату і є 30 гб інтернету. Я звичайно покористувався інтернетом до 2 ночі і ліг спати, а зранку хотів зайти в інтернет, але не зміг, бо немає пакету послуг і треба знову поповняти. У мене ніколи такого раніше не було, а у вас?Переглянути вкладення 55366