Мені в лютому за 360 було, але як на зараз то норм, також взяв би.Super net turbo
Ясно-понятно, в мене протилежний до вашого досвід .Та ну... скільки описано, і мій власний досвід. Хвилина-дві, денна пішла, через 3-5 хв. місячна, ага це вам не КС.А з чого воно повинно зїсти денну? Вона ж як і місячна за змовченням знімає вночі.
4G Smart L, 4G Smart XL, SuperNet Start+, SuperNet Pro, SuperNet Unlim, Joice Pro, Joice Max, контрактные.Знову пропонують перевзутися з джойс старт, хто в курсі які тоді тарифні плани для переходу будуть доступні.
Все зрозуміло тоді йдуть лісом в смартах РБА нема, а коли вони надумають запропонувати до прикладу джойс Махх з того смарта то невідомо.4G Smart L, 4G Smart XL, SuperNet Start+, SuperNet Pro, SuperNet Unlim, Joice Pro, Joice Max, контрактные.Знову пропонують перевзутися з джойс старт, хто в курсі які тоді тарифні плани для переходу будуть доступні.
Буває, у спецпропозиціяхв смартах РБА нема
Знаю що буває, але офіційно в тарифах його нема.Буває, у спецпропозиціяхв смартах РБА нема
А зачем вам официальное гба? По стандартной цене гба никому не нужно. А по спец предложению там же расценки более выгодные. И условия тарифов Смарт поинтереснее, чем в стандартных...Знаю що буває, але офіційно в тарифах його нема.Буває, у спецпропозиціяхв смартах РБА нема
Я маю на увазі те, що воно не передбачене в тарифному плані, а отже ймовірність того що воно прилетить тобі набагато меньша на відміну відтих тарифних планів де воно є.А зачем вам официальное гба? По стандартной цене гба никому не нужно. А по спец предложению там же расценки более выгодные. И условия тарифов Смарт поинтереснее, чем в стандартных...Знаю що буває, але офіційно в тарифах його нема.Буває, у спецпропозиціяхв смартах РБА нема
Річ у тім що водафон у мене не є основним номером, так що оті подарунки в xs то мізер щоб звонити без розбору на будь-якого оператора, 800 в тарифі турбо в самий раз.В смартах, можна сидіти на подарунках, навіть може вийти дешевше ніж РБА. Але то клопітка справа.смартах РБА нема
XS на базових, постійно присилає.
Переглянути вкладення 56621
Критерії "кращості" які? Оголосіть список вимог.есть ли вероятность дождаться лучшего предложения
Давно было, помню плохо, но на одном номере ситуация похожа. С SNStart предложили S+, и вскоре XS, он теперь на базовых.Впервые предложили полочный supernet start перевести в 4g smart s+ , - есть ли вероятность дождаться лучшего предложения?
Вам вообще - шашечки или ехать..? Вероятность дешевого ГБА одинакова в обеих линейках. А "покурив" тему - можно эту вероятность и увеличить, именно транзит через предложенный ТП этому очень даже способствует... но это для читателей а не писателей. ИМХОЯ маю на увазі те, що воно не передбачене в тарифному плані, а отже ймовірність того що воно прилетить тобі набагато меньша на відміну відтих тарифних планів де воно є.А зачем вам официальное гба? По стандартной цене гба никому не нужно. А по спец предложению там же расценки более выгодные. И условия тарифов Смарт поинтереснее, чем в стандартных...Знаю що буває, але офіційно в тарифах його нема.Буває, у спецпропозиціяхв смартах РБА нема
В случае полочности (или нечастой активности) - меньше стоимость, пакетный объем не особо важенКритерії "кращості" які? Оголосіть список вимог.есть ли вероятность дождаться лучшего предложения
Можна дочекатися РБА на поточний тариф.
Можна, перейшовши в будь-якій тариф лінійки 4G Smart, безкоштовно змінити тариф на дорожчий в цій лінійці. У вашому випадку це тарифи 4G Smart M, L, XL.
Тоді чекати пропозиції XS/XS+. Мені на Unlim'и (навіть на базових) регулярно приходили раз на 2-3 місяці.Очевидно, что 140 грн лучше. S без плюса за 115 ещё лучше.