Акційні пропозиції Vodafone

dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone
Місто
Kharkiv

volk_dorog

Живу просто и просто живу
Місто
Одесса- мама
Телефон
Galaxy
Місто
Kyiv region
Телефон
iPhone

Ryo San

Plutoid
Місто
Київ
Телефон
moto g54 5G (XT2343-6)
У lifecell: Перевірити статус заявки > Скасувати заявку. Ну й дату беріть подалі для переносу - якщо не скасуєте онлайн, то можна буде офлайново скасувати, в ЦОА.

Роблю такий висновок, що впливає саме наявність в історії номеру сплаченого місячного пакету: якщо нема - буде просто приємна ціна, якщо місяць платили - буде ваще кайф ;)
Мерсі, мон сеньйор 💸🔜 Amtes
Оновлено2.
Підтримка відповіла, що знижка діє до 27.10.2024 (цілий рік). Враховуючи, що місячний пакет оновлюється раз на 28 днів, то це 13-ий місяць в подарунок) Самому знижку не побачити - тільки писати в підтримку.
Поточний місячний пакет послуг не обнуляється - дата зняття наступної абонплати не змінюється (раз на 28 днів).
@Amtes, цілую по-братски в губи))
Netflix, що ти робиш, припини!
Але формально це не РБА
Оно то так, но суть от названия не меняется.
Прилетела халява на целый год. А как называется это второй вопрос
А от тут "може бути нюанс": якщо змінити тариф - повернуть кошти за невикористані дні знижки? Бо по РБА вертають (з нюансами), а тут може бути дуля.

Останнє редагування:

monsterrr

Почётный Святой
Місто
Kyiv
Телефон
SGS21+
Тем временем пошла 6-я (кажется, я уже путаюсь) неделя "7 дней на раздумья - скидка 99% за смс" )))

Интересно, дотянет до грудня или нет.

Місто
Киев
Тем временем пошла 6-я (кажется, я уже путаюсь) неделя "7 дней на раздумья - скидка 99% за смс" )))

Интересно, дотянет до грудня или нет.
У мя так висит скидка 99% за пополнение на 120 гривен на SNStart... уже точно месяц 3-4

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2
Обов'язково попрвнювати на 199грн чи, якщр на рахунку є гроші, то достатньо поповнити на суму, щоб на рахунку було 199грн?

Ryo San

Plutoid
Місто
Київ
Телефон
moto g54 5G (XT2343-6)
Обов'язково попрвнювати на 199грн чи, якщр на рахунку є гроші, то достатньо поповнити на суму, щоб на рахунку було 199грн?
В смс чітко пише "поповніть на n грн", але можете поекспериментувати: як не вийде - заплатите за електрику ;)

Останнє редагування:

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2
скільки діє їх пропозиція за 199? прислали смс, що до 28.10 включно, а через деякий час наступну, що сьогодні останній день дії пропозиції за 199

Місто
Днепр
Телефон
Huawei E5770
У меня на одном SuperNetUnlim (360 грн/мес) до 27.10 включительно, на другом до 31.10 включительно и на втором как раз месячный пакет услуг заканчивается - как раз тютелька в тютельку.
Попробовал на активном номере в ТП SuperNetStart (175 грн/мес) - предложило только скидку за 175 грн за 3 мес без абонки, так что таки зависит от степени голодания.

Зверху