Так по такому нестандартному спецпредложению точно скриншот бы не помешал.Сегодня в приложении появилось предложение ГБА за 160![]()
Тиждень тому попадався пост на форумі, що начебто пакети послуг по знижці почнуть нараховуватися після закінчення РБА.vlady, там по орфографії видно, що словам котихи вірити не варто)
Знижка - то є знижка, вона ніяк не впливає на зміну дати нарахування пакету послуг. І судячи по тому, що мені на номери з діючими знижками досі приходять пропозиції з РБА,- ці дві "послуги" працюють незалежно одна від одної.
Номер основний. Немає часу чекати, коли після закінчення РБА запропонують безкоштовний пакет послуг на місяць, а без активного пакету послуг оператори можуть вимагати поповнити рахунок для нарахування першого пакету послуг, адекватного оператора може і не знайтися, як у випадку Джон Смит.Але з знижкою ти трохи поспішив)) Треба було вже доюзати РБА))
Супер, котиха була неправа)знижка почне діяти після закінчення та відключення послуги РБА. Тож не буду чекати, можна поповнювати і підключати!
Лично у меня сомнения, т.к даже если смотреть в детализации в приложении рядом со снятием в 199 грн присутствует символ подарка и практически сразу приходит СМС о том, что скидка подключена, т.е вам уже выдали подарок.UPD: Щойно зателефонував оператор Vodafone щодо MNP. Уточнив це питання, за його словами, знижка почне діяти після закінчення та відключення послуги РБА.
Дивно, на іншому номері з підключеним пакетом послуг на місяць, але без РБА виділеного жирним рядка не було. Цікаво...Ми вже підключили вам 100% знижку на 12 місяців (перший пакет послуг підключиться вночі)!Залишайтеся з Vodafone і цілий рік не платіть за зв'язок! Не забудьте відмінити заявку на перехід до іншого оператора. Ваш Vodafone
Думаете, кинут на 199 грн и халявного года не будет?Сомнения у меня, т.к даже если смотреть в детализации в приложении рядом со снятием в 199 грн символ подарка и практически сразу приходит СМС о том, что скидка подключена, т.е получите подарок и распишитесь.
Это стандартный текст ничем не отличающийся от тех номеров, на которых не было подключенного ГБА.після поповнення на 199 грн прийшла така СМС:
Почему ж не будет, будет конечно, но отсчёт действия скидки стартанёт с будущей ночи, а не после окончания ГБА.Думаете, кинут на 199 грн и халявного года не будет?
Я в том смысле, что отсылкой СМС они подтверждаю факт подключения скидки именно сейчас в данный момент, а не по окончании ГБА.Не совсем. Как написал выше, на другом номере с подключенным пакетом, без гба, не было строки про подключение пакета услуг ночью.
Так по такому нестандартному спецпредложению точно скриншот бы не помешал.А если ещё и номер используется, то тяжело поверить...
![]()
Та ніхто нікого не кине, все буде добре, принаймі я вже в цьому пересвідчився то що мені обіцяли те було виконано.Думаете, кинут на 199 грн и халявного года не будет?
Бери. Буде халява на 2 роки (але це не точно).СуперНет Старт, абонка 175 грн. Месяц назад закончился ГБА, через день прислали предложение на скидку 100% за 190 грн. ПодключилСегодня в приложении появилось предложение ГБА за 160
![]()
Ну как приходила, принудительно "заказывал" на ТП 4G Smart XL (300 грн/мес).Комусь приходила знижка за 199 грн на тарифи 4G Smart S+, M або тільки на SNU/Joice ?
котиком.Супер, котиха була