на шиномонтаже были ?Дивна річ, рік без абон. плати закінчився, інших пропозицій наче не було, а пише, що нарахує наступний пакет за 0 грн.
на шиномонтаже были ?Дивна річ, рік без абон. плати закінчився, інших пропозицій наче не було, а пише, що нарахує наступний пакет за 0 грн.
Не був, автівки на жаль не маю. Але водафон вже виправився, надіслав сьогодні смс, що все ж таки зніме 100 грн. До того ж запропонував нову РБА за 650 грн., гадаю потрібно почекати меншу ціну.на шиномонтаже были ?
Тут вже пробували просити і були послані лісом.3. Дзвонити до підтримки, жалітися, вибивати якійсь дешевий тариф з лінійки 4G Smart.
Как не для основного номера – тариф отличный. Я бы никуда не переходил, потому что потом не вернёшься на этот тариф. В самом тарифе есть ГБА за 450 грн, если пользоваться часто, то можно подключить. Если звонить не часто – 3 грн в день. Что ещё нужно? Если нужен постоянный интернет, то можете конечно крутить-мутить с другими тарифами, не факт что на них дадут дешёвый ГБА, но на этот тариф уже не вернётесь.Тариф Vodafone Light. Пополнял редко (в основном, только для продления номера), так как был плохой сигнал там, где жил. Сейчас переехал туда, где прием нормальный. Можно что-то мутить для всяких акций (типа ГБА), но никаких предложений не приходит. Да и тариф не самый подходящий. Надо куда-то переводиться, но куда? Подскажите тариф за минимально//оптимальную цену (пользуюсь мало, и основной Кстар), чтобы получить ГБА.
А я тещі на цей тариф інтернет підключаю то за бонуси, то за 29 грн. акційний, а буває за 100 на три мсіяці. Їй вистачає на дачі новини почитати.Если нужен постоянный интернет
В лайфе через 2 мес. тоже откровенно говоря ничего интиресного уже не будет.В сильпо взял этот старпак.
2 месяца включено, в роуминге 10 гиг дают и минуты.
Взял в планшет его.
Если ничего интересного не предложат, переведу в лайф через 2 месяца, как шара кончится
Водафон не заставив себе чекати ) але що тепер робити? Куча бонусів і до кінця місяця пакет.По номеру Unlim, закінчилось РБА, але діє пакет послуг до кінця лютого прийшла така пропозиція. Користуватись? Може прийде акційний РБА, якщо ні то вже «мнп 199» пробувати.
Post automatically merged:
Поповнила
Дякуємо, все спрацювало! Ми вже нарахували 380 грн на додатковий рахунок. Термін дії - 7 днів. Перевірити: *101*10# або в My Vodafone (свайпніть у зоні перевірки балансу).
Ще на рахунку, бо пакет до 25 лютого. Думала продовжити в кінці за 380.Inn@, Так ви 380 використали для підключення місячного? Якщо так, то підключайте РБА: якщо дата планового зняття не зміниться - все ок, якщо змістилась - пишіть в підтримку.
Якщо не використали - їх термін можна подовжити і змістити дату зняття абонплати так, щоб остання, 12-та, абонка знялась незадовго до закінчення РБА - такий собі 13-ий місяць.
Отримати ВСЕ не вийдеЩе на рахунку, бо пакет до 25 лютого. Думала продовжити в кінці за 380.
Пощастило. Я б підключав РБА за 530 грн, не роздумуючи.Водафон не заставив себе чекати ) але що тепер робити? Куча бонусів і до кінця місяця пакет.По номеру Unlim, закінчилось РБА, але діє пакет послуг до кінця лютого прийшла така пропозиція. Користуватись? Може прийде акційний РБА, якщо ні то вже «мнп 199» пробувати.
Поповнила
Дякуємо, все спрацювало! Ми вже нарахували 380 грн на додатковий рахунок. Термін дії - 7 днів. Перевірити: *101*10# або в My Vodafone (свайпніть у зоні перевірки балансу).
Так. І не треба шантажувати мнпПощастило. Я б підключав РБА за 530 грн, не роздумуючи.Водафон не заставив себе чекати ) але що тепер робити? Куча бонусів і до кінця місяця пакет.По номеру Unlim, закінчилось РБА, але діє пакет послуг до кінця лютого прийшла така пропозиція. Користуватись? Може прийде акційний РБА, якщо ні то вже «мнп 199» пробувати.
Поповнила
Остання версія: 13 пакет оновиться вночі при тому що РБА по номеру діятиме до обіду. Хтось вже з таким стикався на практиці? Чи далі може бути версія про лише 12 безкоштовних оновлень пакетів за час дії РБА?Перед тим кучу скрінів наробіть, бо навіть з ними за майже тиждень нічого не поправили.
Писати з приводу чого? Тицяєте на пропозицію, тицяєте Хочу РБА, поповнюєтесь зручним способом, чекаєте на підключення (якщо вночі не підключили - пишіть в підтримку).Тепер думаю відразу погодитись і закинути 390 чи писати котам і виясняти що робити...