- Місто
- Жовті Води
Активовує одразу після поповнення чи на наступний день ?SerRed, Поповнюй на суму і до дати яка була вказана у повідомленні, без інших маніпуляцій.
Прийде повідомлення, що умови виконанні, пакет нарахують на наступний день, якщо не нарахують, то дзвоніть до оператора.Активовує одразу після поповнення чи на наступний день ?SerRed, Поповнюй на суму і до дати яка була вказана у повідомленні, без інших маніпуляцій.
Рік тому наполягав на окремій заявці з цього приводу, яка була задоволена.Підключив послугу РБА. Тепер вимагають ще 200грн так як не було ще жодного підключеного пакету послуг. Обійти це не можна?
В мене відразу активувався пакет, тому термін зараз не важливий.Зверни увагу на термін дії цих
Нагадую, я намагався підключити, але не спрацьовувало. Чи через базові, чи через несплачену абонку, але тричі зривалося.замовити день без турбот
я звечора поповнивАктивовує одразу після поповнення чи на наступний день ?SerRed, Поповнюй на суму і до дати яка була вказана у повідомленні, без інших маніпуляцій.
Якщо не треба, не бери.джойс старт 2023 рба 650 грн пропонують брати?
треба но дешевше б хоч 350Якщо не треба, не бери.джойс старт 2023 рба 650 грн пропонують брати?
Я взял...треба но дешевше б хоч 350Якщо не треба, не бери.джойс старт 2023 рба 650 грн пропонують брати?
вам тоже 650?Я взял...треба но дешевше б хоч 350Якщо не треба, не бери.джойс старт 2023 рба 650 грн пропонують брати?
Номер основной...
Да....вам тоже 650?Я взял...треба но дешевше б хоч 350Якщо не треба, не бери.джойс старт 2023 рба 650 грн пропонують брати?
Номер основной...
Минулого року на XL заїжав на шиномонтаж, то мав рік за 199. В жовтні халявний рік скінчився, поки пропозицій не поступало.dzidzio, а с xl такой финт проходит?
шиномонтаж?На Unlim така пропозиція як різдвяне диво, тому активував, за 30грн/місяць хай буде для підстраховки...