В чем неполноценность?Да, у меня есть такой.
Можно пополнять, тариф менял, акции приходят...
Но он "неполноценный"...
В чем неполноценность?Да, у меня есть такой.
Можно пополнять, тариф менял, акции приходят...
Но он "неполноценный"...
Як варіант раджу його перенести до іншого оператора по MNP, потім повернетеся назад на водафон і він стане повноціннимВ тім що з нього не інтернетиться, і не телефонується.
Номер активний, нещодавні подарунки, дарував (як з нього, так і на нього).
В кабінет заходив (даруючи/перевіряючи подарунки).
Толку з нього нема.
Просто зламалося перенесення, і він залишився мені. Поповнив на 5грн, бо була пропозиція дуже дешевого РБА, то вирішив перевірити. Добре шо не закинув потрібну суму, бо зависла б в "міжзоряному просторі", як ті 1+5 грн...
Є такий досвід, саме з таким номером (SIM для перенесення номера)?перенести
Я такого не робив, бо не було такої сім карти, але якщо смс прийде та на цей номер позвонять щоб підвердити та натиснути "1"., то вважаю що все спрацюєЄ такий досвід, саме з таким номером (SIM для перенесення номера)?перенести
Мабуть не прийде, і дзвінок мабуть теж.якщо смс прийде
Я, на таку відповідь, принципово подав заявку на повернення коштів за ГБА, кошти вернули на рахунок на слідуючий день, гроші перевів на інший номер ,який постійно використовується.від нього льється разводняк в вас підключився рік і активувати його дайте ще грошей
В мене був номер на базових тариф unlim, спочатку спросив у котиків, мені все активували і сказали що можна поповнювати на 360 і одразу активується рікRoma88, им же пофигу на ваши обиды. Тут был кто-то, кто их дожал в такой же ситуации.
ТакТобто можна зобити висновок.
З базових, в РБА, вдається влізти здебільшого тим, хто заздалегідь домовляється з котиками, потім закидує оплату.
а які підстави для повернення? 14 днів прав споживачів? чи будь-коли це можна зробити?Я, на таку відповідь, принципово подав заявку на повернення коштів за ГБА, кошти вернули на рахунок на слідуючий день, гроші перевів на інший номер ,який постійно використовується.від нього льється разводняк в вас підключився рік і активувати його дайте ще грошей
Написав, що оплатив послугу якою не можу користуватись, тому прошу вернути кошти.а які підстави для повернення? 14 днів прав споживачів? чи будь-коли це можна зробити?
І це мабуть приносить плоди, якщо котики вже рекомендують як правильно активувати ГБА.Карманник, мабуть просто їх задовбав сильно)
Ні. В умовах прописано.Карманник, мабуть просто їх задовбав сильно)
Здесь не всё так просто , в каждом случае свои действия или специфика . К одной и той же проблеме можно подойти с разных сторон . Вот допустим заплатили вы за ГбА сначала (перед этим нажав Хочу РбА ) и в большинстве случаев будут не просить а требовать оплатить первую абонплату ( если на базовых ) , но если вы сперва оплатите абонплату вам её подключат и вы нажмёте хочу ГбА и её оплатите , это уже другая последовательность действий при равной сумме затрат .Я так понимаю это выкрутасы самих котов? Одни подключаю сразу, другие требуют полнить дополнительно счёт.
Хіба рівна?Вот допустим заплатили вы за ГбА сначала (перед этим нажав Хочу РбА ) и в большинстве случаев будут не просить а требовать оплатить первую абонплату ( если на базовых ) , но если вы сперва оплатите абонплату вам её подключат и вы нажмёте хочу ГбА и её оплатите , это уже другая последовательность действий при равной сумме затрат .