Я примерно так делал с базовых (конец ноября). Но пока подключал месяц, цена ГБА невыгодно изменилась (за пару минут). Потом нудно доказывал, благо наделал скринов.вначале на месяц а потом на год?
які терміни дії пропозицій?Как лучше активировать?
малому 12 років чи строком на 12 років підключив?Підключив малому 12 років...
Ну детині 12 роківмалому 12 років чи строком на 12 років підключив?Підключив малому 12 років...![]()
це дуже важлива та ціна інформаціяНу детині 12 роківмалому 12 років чи строком на 12 років підключив?Підключив малому 12 років...![]()
чтобы вы отдали больше денех. Мало ли, вдруг вы забыли про свой рба )) или вам новый тариф так сильно понравится.для чого це?
Може кому і треба збільшити обсяги, тимбільше тариф спеціальний.
Не раз приходили такі дунуваті пропозиції, на лоха.
я колись звертався до оператора з приводу перерахунку невикористаного РБА при змiнi тарифу, казали без проблем перерахували б якби перейшов з меншого на дорожчий. Навпаки - були проблеми (але вирiшилися позитивно)Не раз приходили такі дунуваті пропозиції, на лоха.
Може кому і треба збільшити обсяги, тимбільше тариф спеціальний.
в мене було 750 на рахунку перед цим добре що вспів розкидати по номерах.Сьогодні не забули нагадати про те що РБА завтра скінчиться, але ніц не запропонували. Воно і не дивно, більше 1000гр на рахунку застягло![]()
Я перекинув на інший, попередньо підключений РБА.застягло