Значить мої догадки були хибними, бо перед тим я мав на рахунку 750 але встиг їх розпихати по номерах і на них підключив РБА з внесенням першої абонки інакше ніяк не хотіло включати.меньше гривны.бабла до пропозиції на рахунку було багато??
Значить мої догадки були хибними, бо перед тим я мав на рахунку 750 але встиг їх розпихати по номерах і на них підключив РБА з внесенням першої абонки інакше ніяк не хотіло включати.меньше гривны.бабла до пропозиції на рахунку було багато??
так.абонка оплачена?
які мінуси контракту? (ніколи не був на контракті. А перехід на контракт на 100 грн приваблює)Kayano, ну как.. если хотите на контракт - выбирайте контракт )) а нет - предоплату.
так.абонка оплачена?
Мені на різні тарифи (і на анліми), з різною кількістю бонусів, накидали 30Гіг.не дали же бонусов на анлим, дали 30 гб )) больше 1000 бонусов на номере, может поэтому.
25% на 2 роки з додатковою угодоюKayano, ну як..на контракте ты как бы привязан веревочкой к оператору )) и без его согласия веревочку не отвяжешь )) четко платишь, ты должен платить - иначе в минус уйдешь и будешь должен. Скидос максимум 20% можно получить, акций на контракте особо нет. А на предоплате можно акц год без абонплат получить в разы дешевле - раз. Не нужен номер - не платишь, ничего не должен. А контракт расторгать надо.
Я лично сторонник предоплаты. Но есть кто на контракте годами сидит и радуется. Каждому свое.
а,наприклад, якщо зараз перейти на конктракт водафона. Потім надумаю до іншого оператора втікти- проблем не буває?Kayano, ну як..на контракте ты как бы привязан веревочкой к оператору )) и без его согласия веревочку не отвяжешь )) четко платишь, ты должен платить - иначе в минус уйдешь и будешь должен. Скидос максимум 20% можно получить, акций на контракте особо нет. А на предоплате можно акц год без абонплат получить в разы дешевле - раз. Не нужен номер - не платишь, ничего не должен. А контракт расторгать надо.
Я лично сторонник предоплаты. Но есть кто на контракте годами сидит и радуется. Каждому свое.
Акція, я так розумію, до 26 включно, чи можуть прикрити?
Може треба було через додаток?Обидва SNUnlim - бананів на рахунку немає
Я слав з додатку на 6 номерів (звісно з різних ) але сам на головний номер не пройшло. Просив дружинуЄ хтось, хто з додатку вітання слав?
Додаток не відсилає на номери які в ньому закріплені.треба було через додаток?
а ще там написано про 2 (ДВА) подарунки, які можливо відправити. Не бачив?акция на два дня, везде написано ))
Ще й як відправляє!Додаток не відсилає на номери які в ньому закріплені.
так и шо? )) два подарунка * два дня = 4 подарунка, арифметика сходится ))2 (ДВА) подарунки, які можливо відправити. Не бачив?
Не для всех, пробовал недает. Кроме того на один из номеров приходят смс о начислении, но сам пакет не начисляется.два дня = 4 подарунка,
номер у роумінгу. дали Гб. хезе як воно у них працюєЯкщо тариф отримувача безлімітний або в роумінгу, то подарунок буде у вигляді 300 бонусів