Акційні пропозиції Vodafone

Місто
Харків
На номер де нещодавно закінчився РБА і більше нічого нового не підключалось, прийшла пропозиція поповнити на 10 грн та отримати 240 грн на додатковий рахунок на 3 дні. За ці кошти можна тарифний пакет на місяць підключити? Автоматично підключиться чи треба в сапорт писати? Зараз на рахунку 14 грн, місяць тарифу коштує 210, доба 15, наразі нічого не підключено.
Підозрюю що при поповненні одразу спише добову оплату, а місячний пакет треба буде випрашувати у котів…
В саппорт 99%. Якщо не підключиться на протязі 10-15 хвилин.

До поповнення 10 гривнями — Інтернет відключити,

я не знаю як на водафоні щодо технічного трафіку 4G мережі, а в лс та кс списують за технічний трафік щоденно.

Тому на будь-який випадок перевести в 3G або 2G телефон. Щоб не списали за інтернет щоденну абонплату, за технічний трафік в 4G мережі.

В разі якщо на рахунку достатня сума для щоденної оплати інтернету, я пишу в саппорт зразу, не чекаю 10-15 хвилин

Місто
Киев
Есть предложение 99% скидки за месячный пакет и 200грн, на полгода. Если подключить обе, будет 7 месяцев?

Місто
Киев
Есть предложение 99% скидки за месячный пакет и 200грн, на полгода. Если подключить обе, будет 7 месяцев?
не буде, щось одне вкипить.
Вкипыть, два, так как будет сначала подключено первое, а потом второе. А вот продлят ли они...

Місто
Н.-Северский
Телефон
Samsung M21
Сначала скидку на тариф, потом ПГБА. Остаток пакета заберете после пол года.

Місто
Киев
Сегодня последний день ПГБА. Если подключу оба в один день, будет 6 месяцев+1?

Місто
Н.-Северский
Телефон
Samsung M21
Сегодня последний день ПГБА. Если подключу оба, будет 6 месяцев+1?
Х.з. желательно такие вещи разносить во времени. Пробуйте, прямо сейчас пакет а ближе к полуночи ПГБА. Только всё скриншётте и не в последние минуты, потому как с ПГБА может не всё гладко быть.

Місто
Тараща
Телефон
Pixel 4 XL
Місто
Киев
Кому-то приходило предложение перейти с Unlim на Joice start 2023?
Було таке, но тоді пропонували РБА якщо переходиш.
За сколько?
399
Какие алгоритмы, с номером, перед предложением были?

Місто
Киев
На номер де нещодавно закінчився РБА і більше нічого нового не підключалось, прийшла пропозиція поповнити на 10 грн та отримати 240 грн на додатковий рахунок на 3 дні. За ці кошти можна тарифний пакет на місяць підключити? Автоматично підключиться чи треба в сапорт писати? Зараз на рахунку 14 грн, місяць тарифу коштує 210, доба 15, наразі нічого не підключено.
Підозрюю що при поповненні одразу спише добову оплату, а місячний пакет треба буде випрашувати у котів…
Никого не слушайте - подключите "День без турбот" и пополняйтесь)

Місто
Тараща
Телефон
Pixel 4 XL
Кому-то приходило предложение перейти с Unlim на Joice start 2023?
Було таке, но тоді пропонували РБА якщо переходиш.
За сколько?
399
Какие алгоритмы, с номером, перед предложением были?
Голод.

Місто
Запоріжжя
Телефон
iPhone 11
Никого не слушайте - подключите "День без турбот" и пополняйтесь)

Про всяк випадок відключив інтернет, поповнився, місячний пакет підключився за рахунок коштів з додаткового рахунку автоматично, буквально через 3-4 хвилини після поповнення.
На основному рахунку ті 14 грн які були + 10 грн з поповнення так і залишись, нікуди не поділись.

Місто
Шевченкове
З якогось дива в спеціалних пропозиція пропонує перевипуститис в Esim. За звичайною ціною 100грн.
Телефон без Esim, номер поличковий.
Теж мені, придумали.

Місто
Kyiv
Доброго вечора. В мене тариф Vodafone 4G Smart XS. Номер голодує з грудня 24 року. Раніше був РБА за акційною ціною (не памятаю точно - десь 499 грн). Зараз в кабінеті зявилась пропозиція РБА за 920грн. Підкажіть, будь ласка, чи варто ще почекати для більш дешевої ціни, чи треба брати?

monsterrr

Почётный Святой
Місто
Kyiv
Телефон
SGS21+
Werty, это вам решать - ждать или нет. Цена может быть дешевле. Но могут еще долго не предложить ничего, а могут и дороже предложить. Так что смотрите, насколько вам нужен этот номер, и решайте.

И не надо дублировать сообщения в разных темах, будь ласка.

Місто
Киев
Доброго вечора. В мене тариф Vodafone 4G Smart XS. Номер голодує з грудня 24 року. Раніше був РБА за акційною ціною (не памятаю точно - десь 499 грн). Зараз в кабінеті зявилась пропозиція РБА за 920грн. Підкажіть, будь ласка, чи варто ще почекати для більш дешевої ціни, чи треба брати?
Конечно, это очень дорого, тем более для такого тарифа... Если есть другая сим, чем пользуетесь, я бы ждал.

Місто
Киев
Конечно, это очень дорого, тем более для такого тарифа... Если есть другая сим, чем пользуетесь, я бы ждал.
Спробуй шиномонтаж могут дать -50% на рік , або гарну знижку на ГБА краще заявку подавати у вівторок,мамі дали рік за 399 через шиномонтаж 15.01.2025 4G Smart XS

Зверху