Акційні пропозиції Vodafone

Місто
Днепр
Телефон
Huawei E5770
Не пугайте, всё на месте. Позавчера на очередной номер в ТП SuperNetUnlim (470 грн/мес) прилетел ГБА за 365 грн.
Итого на данный момент на двух номерах имею идентичные предложения. Оба номера не видели пополнений с октября/ноября 2024 г. Тогда же в октябре/ноябре получал 99% скидку за пополнение на 10 грн и следом прилетали ГБА за 680 или типа того, отказался на обеих номерах.

Вкладення

• Screenshot_20250320_093755.jpg
    Screenshot_20250320_093755.jpg
    296.4 КБ · Перегляди: 56

T.Visc

Заблокований
Місто
Запоріжжя-Essen
Телефон
IPhone 9
На 4G Smart XS комусь приходять дешеві РБА?
Чи акційна (безкоштовна?) зміна тарифу з акційним (безкоштовним?) першим місяцем?
Щось я більше півроку чекаю - нічого такого. Чи може частіше тре перевіряти застосунок? Чи якийсь чарівний пєндєль існує?
Буду радий якщо хтось просвітить.
Дякую.

Причина: Прибрав русізм
Останнє редагування:
Місто
Н.-Северский
Телефон
Samsung M21
На 4G Smart XS комусь приходять дешеві ГБА?
Чи акційна (безкоштовна?) зміна тарифу з акційним (безкоштовним?) першим місяцем?
Щось я більше півроку чекаю - нічого такого. Чи може частіше тре перевіряти застосунок? Чи якийсь чарівний пєндєль існує?
Дякую.
Гба десь в районі 960гр. Переход на лайт без безкоштовного місяця.

T.Visc

Заблокований
Місто
Запоріжжя-Essen
Телефон
IPhone 9
andreuskas, дуже лаконічно.
Маєш на увазі, що отримував ці дві вищенаписані пропозиції на свій 4g smart xs?

Місто
Харьков
Дякую.
на XS предложили Гба за 365 , с ноября 2024 на голодовке

Вкладення

• IMG_20250320_164350_569.jpg
    IMG_20250320_164350_569.jpg
    89.6 КБ · Перегляди: 31
  • IMG_20250320_164353_346.jpg
    IMG_20250320_164353_346.jpg
    85.8 КБ · Перегляди: 31
Місто
Київ
Під кінець чинного РБАв кінці минулого місяця прийшла пропозиція за 790. Після ініціювання шиномонтажу прийшла 100% знижка на тариф на рік за 399.

Місто
Киев
Есть неоплаченный тариф SNUnlim, номер отдыхает, не базовые.
И две прелестных акции :
- 99% на оплату тарифа за пополнение 30 гривен;
- 940грн на бонусный счёт за пополнение 470 гривен.

Вопрос: как рыбку съесть и не попасть на абонку за живые 470грн кровных денег?)

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Poco M3 Pro
Карманник, поповнюєш на 30грн і отримаєш пакет послуг на місяць.
Яка користь з тих 940 бонусних грн ціною поповнення на 470грн? Якимось чином їх розтягнути на оплату абонки в наступні місяці?

Місто
Харьков
Телефон
Nokia X2-02
Есть неоплаченный тариф SNUnlim, номер отдыхает, не базовые.
И две прелестных акции :
- 99% на оплату тарифа за пополнение 30 гривен;
- 940грн на бонусный счёт за пополнение 470 гривен.

Вопрос: как рыбку съесть и не попасть на абонку за живые 470грн кровных денег?)
Если взять в долг, то у этого долга, не приоритет ли возврата, при первом пополнении?

Місто
Полтава
Телефон
Samsung SM-G900FD
Не пугайте, всё на месте. Позавчера на очередной номер в ТП SuperNetUnlim (470 грн/мес) прилетел ГБА за 365 грн.
Итого на данный момент на двух номерах имею идентичные предложения. Оба номера не видели пополнений с октября/ноября 2024 г. Тогда же в октябре/ноябре получал 99% скидку за пополнение на 10 грн и следом прилетали ГБА за 680 или типа того, отказался на обеих номерах.
Так ни кто пугать и не думает... простая констатация факта - как было и как есть. Вполне естественно, все чисто индивидуально и с переменным успехом :cool:

Місто
Kyiv
Телефон
Samsung
Вчера предложили 4G Smart Light, который за 120.
А потом еще прислали предложение 3 месяцев по цене 2 (смарт-квартал, кажется).

К слову, предложение перехода было только в смс, в МВФ его не обнаружила...

На Joice Start 2023 на базових наполегливо пропонували 99% знижки за поповнення на 40. Нажимав двічі "нецікаво". Вчора прийшли 40 грн від Gradus, але знижка все одно спрацювала. Тепер номер злетів з базових. Повернути як було можливо? Прийде наступного разу 60 від Gradus і відразу "- 15" не влаштовує (тариф потрібний саме Joice Start - у майбутьному знадобиться, переходити на Super Net Unlim категорично не бажаю). Дзвінок до котярні нічого не дав.

Місто
Харьков
Телефон
Nokia X2-02
Останнє редагування:
Місто
Тараща
Телефон
Pixel 4 XL
На Joice Start 2023 на базових наполегливо пропонували 99% знижки за поповнення на 40. Нажимав двічі "нецікаво". Вчора прийшли 40 грн від Gradus, але знижка все одно спрацювала. Тепер номер злетів з базових. Повернути як було можливо? Прийде наступного разу 60 від Gradus і відразу "- 15" не влаштовує (тариф потрібний саме Joice Start - у майбутьному знадобиться, переходити на Super Net Unlim категорично не бажаю). Дзвінок до котярні нічого не дав.
Що там такого доброго в базових і хто тебе зганяє на Super Net Unlim, в мне он ще 5 штук є і ніхто мене не зганяє.

Що там такого доброго в базових і хто тебе зганяє на Super Net Unlim, в мне он ще 5 штук є і ніхто мене не зганяє.
На базових не знімають 15 грн. кожного дня.
Super Net Unlim - зараз це єдиний із тарифів, на який можна перейти не сплачуючи першу абонплату, а значить - залишитись на базових.

Останнє редагування:
Зверху