Акційні пропозиції Vodafone

Місто
Киев
Користуватися безкоштовним місяцем я не збираюсь. Хоча можливо для активності потрібно?
Смена тарифа фактически обнулит время ожидания интересного ГБА в анлиме. Если бесплатный начисляемый пакет не нужен, не планируете им пользоваться, то не стоит менять тариф.
Не факт... Раньше не обнуляло, некоторым на новых старпаках сразу давала ГБА.
Post automatically merged:

Тариф supernet unlim на базових.
В додатку мій vodafone спецпропозиція 4G smart light з безкоштовним першим місяцем.

Що підкаже вельмишановне панство?

Брати безкоштовний місяць та по його закінченню знов повертатись до супернет анліму? Чи таки продовжити чекати акційного рба, без прийняття спецпропозиції 4G smart light?

Користуватися безкоштовним місяцем я не збираюсь. Хоча можливо для активності потрібно?

Номер на полці вже більше року. Ніяких акцій не надходило досі. Це перший дзвоник за рік.
Думаю лучше отказаться, шансы на ГБА будут выше.

Місто
Днепр
Телефон
Huawei E5770
Не факт... Раньше не обнуляло, некоторым на новых старпаках сразу давала ГБА.
Я про недавно активированные ничего и не говорил, а вот на уже отлежавшейся какое-то время симке переход в другой ТП не ускорит получение интересного ГБА.
Ещё из личных наблюдений - в ТП серии 4G Smart акционные предложения и ГБА в том числе приходят намного реже, чем на тот же Unlim.

Останнє редагування:
Місто
Одесса
а подскажите такой вопрос, оплатил в марте прозапас гба. недавно решил проверить и выяснилось что оно не работает толком - только в середине сети могу звонить бесплатно. оператор утверждает что "але вона не буде підключати тарифний план, так як він ще ні разу не був сплачений на місяць( Тому його потрібно один раз сплатити на місяць, та надалі Рік без абонплат буде працювати"

это так должно быть или водафон разводит на оплату пакетки?

Місто
Н.-Северский
Телефон
Samsung M21
Місто
Одеська область
Телефон
poco x3 pro, iP 15 P.M.
а подскажите такой вопрос, оплатил в марте прозапас гба. недавно решил проверить и выяснилось что оно не работает толком - только в середине сети могу звонить бесплатно. оператор утверждает что "але вона не буде підключати тарифний план, так як він ще ні разу не був сплачений на місяць( Тому його потрібно один раз сплатити на місяць, та надалі Рік без абонплат буде працювати"

разводят на оплату абонки ГБА могут подключить с базовых, нужно попасть на адекватного кота

Vodafone что то расщедрился предложениями ГБА за 365 грн на тарифе SNU, на 7+ номеров пришло это предложение.

Місто
Тараща
Телефон
Pixel 4 XL
Vodafone что то расщедрился предложениями ГБА за 365 грн на тарифе SNU, на 7+ номеров пришло это предложение.
Так на такі тарифи і частіш приходять РБА з такою ціною, а там де хвилин більше на других операторів можеш чекати довго і нудно.

Roman_UA

linux user
Місто
Київ / Житомирська обл. / ČR
Телефон
Samsung S23+|OnePlus 6T
Romik_Kyiv, Joice

у мене є два схожих номери (однаковий тариф, в однаковий час запропонували перший РБА, потім другий) і ось на один з номерів отримав пропозицію третього РБА за пару днів до закінчення, а по іншому такої пропозиції немає, до кінця РБА 2 дні, висить лише повідомлення, що через 3 дні спливає термін дії номера і хочуть поповнення на суму АП (знаю, що 5 грн буде досить для продовження терміну). Перший номер за останні місяці був випадково поповнений на 500, а потім ще на 100 грн (я писав про це на форумі).
Тепер думаю що робити щодо цього другого номера, чекати до кінця РБА (15/04) чи до кінця терміну дії (16/04) чи кинути 5 грн на рахунок зараз?
ps Ще, мабуть, важлива відмінність другого номера від першого - на ньому завжди використовували 800-900 хв на місяць з 1000 (але це було і при перших РБА). Першим номером майже не користуються.

Місто
Киев

разводят на оплату абонки ГБА могут подключить с базовых, нужно попасть на адекватного кота

Я написав скаргу через офіційний сайт, у грудні 2024 зробили все за 2 години, Номер був на базових умовах ,було ГБА за 365,SuperNet Unlim

monsterrr

Почётный Святой
Місто
Kyiv
Телефон
SGS21+
важлива відмінність другого номера від першого - на ньому завжди використовували 800-900 хв на місяць з 1000 (але це було і при перших РБА). Першим номером майже не користуються
вот мне кажется они на это очень смотрят, и тем кто много выбирает по лимитам - не предлагают либо предлагают дороже.

Місто
Харьков
Телефон
Nokia X2-02
Даруємо вам 60 ГБ інтернету на 6 міс. Підключайте безкоштовно в застосунку до 2025-04-15 включно: my.vodafone.ua/offers

Шо це за аттракцион невиданной щедрости.
Можливо вони додаткові до пакетних. Не сплатив тариф,- дзуськи...

Місто
Одеса
Даруємо вам 60 ГБ інтернету на 6 міс. Підключайте безкоштовно в застосунку до 2025-04-15 включно: my.vodafone.ua/offers

Шо це за аттракцион невиданной щедрости.
Можливо вони додаткові до пакетних. Не сплатив тариф,- дзуськи...
Так і було минулого року

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Poco M3 Pro
Як швидко активується акційне РБА після поповнення?
Бо щось якась тиша після поповнення.
Є сенс чекати ніч, раптом вночі система побачить гроші та активує РБА?

Зверху