andreuskas, через гугл хром на головній сторінці Vodafone.ua, ввівши свій номер та код з смс
В мене нічого нема, і перед цім також пролітав. На головній водафон щось про тариф 200гр по мнп вісить.andreuskas, через гугл хром на головній сторінці Vodafone.ua, ввівши свій номер та код з смс
Бред. Тебе же и самому приходило ГБА за 450 грн на многие свежеактивированные Joice StartТак на такі тарифи і частіш приходять РБА з такою ціною, а там де хвилин більше на других операторів можеш чекати довго і нудно.Vodafone что то расщедрился предложениями ГБА за 365 грн на тарифе SNU, на 7+ номеров пришло это предложение.
має бути ось такВ мене нічого нема, і перед цім також пролітав. На головній водафон щось про тариф 200гр по мнп вісить.andreuskas, через гугл хром на головній сторінці Vodafone.ua, ввівши свій номер та код з смс
я вимкнув блокіратор реклами, все появилось, дали 8 гігабайтівя цю шару зловив на хромі, на мозіллі нічого не було
Мені тільки тридали 8 гігабайтів
дружині такожМені тільки тридали 8 гігабайтів.
Зовсім ні. В мене так само і 13 і далі. Є ще дещо, але то не для всіх.щось ви якусь хрінь розповідаєте.
Аби .Тільки постице залежить від стажу на ред-форумі
Знижка не підключилася, тож немає чого штовхати через USSD (хоч штовхнути спробував про всяк випадок). А сама пропозиція поповнити на 10 грн так і висить в МійВФ.*101*444# зараз працює?
да/нет/да/нет/нетA код *101*444# зараз працює?