1)На який тариф вам дали рік за 350 ?
2) https://red-forum.com/threads/Акційні-пропозиції-vodafone.28301/page-869#post-2133161пропозицій немає, крім поповнить на 140
= 4G Smart XS
1)На який тариф вам дали рік за 350 ?
2) https://red-forum.com/threads/Акційні-пропозиції-vodafone.28301/page-869#post-2133161пропозицій немає, крім поповнить на 140
Smart XS.На який тариф вам дали рік за 350
А якщо перевести всю суму з іншого номеру?РБА зарахує, якщо частину грошей перевести з іншого номеру?
Насправді залежить від пропозиції.РБА зарахує, якщо частину грошей перевести з іншого номеру?
Інше - то вже не РБА, а "Рік за..." і тому подібнеНасправді залежить від пропозиції.РБА зарахує, якщо частину грошей перевести з іншого номеру?
Якщо це РБА по повному прайсу, то можна перекидними, вони на основний рахунок падають
Якщо РБА акційне, з тих що приходять по смс чи в додаток, треба дивитися умови. Інколи пишуть, що треба все одним прямим поповненням, інколи - просто натиснути й довести суму на рахунку до певного значення будь-якими способами. Якщо є сумніви, краше уточнить у котів
Сколько раз заходил ни когда этот баннер не видел. Сейчас зашёл с мобильного, компьютера нет баннера. Банер только с переходом на водафон. Не понятно где и как вы его находите.Наразі Водафон роздає подарунки за допомогою банера на головній сторінці свого сайту.
Мені - 8 гігабайт інтернету...
Установил firefox. Висит только предложение перенести номер и все.Fanatik, бажано почистити браузер. Я через Firefox взяв подарунок.
Банер - на головній сторінці.Сколько раз заходил ни когда этот баннер не видел. Сейчас зашёл с мобильного, компьютера нет баннера. Банер только с переходом на водафон. Не понятно где и как вы его находите.
*** Hidden text: cannot be quoted. ***
Наразі немає акційних пропозицій для вашого номера. Але треба перевіряти через якийсь час. З'являться обов'язково.був банер, а після логіну написало "пропозицій немає", типу "спробуй ще". хїх, думають буду поповнювати.
У меня была ситуация - акционный гба, нужно пополнение любым способом на сумму.довести суму на рахунку до певного значення будь-якими способами. Якщо є сумніви, краше уточнить у котів