Акційні пропозиції Vodafone

Місто
Київ
Телефон
Poco X3 Pro

Fanatik

Пчеломан
Місто
Ужгород
Телефон
Redmi Note 10 Pro
Arielson, Якщо це саме РБА, а не інше, то натискаєте кнопку в додатку поповнити в пропозиції, потім переказуєте з іншого номеру трошки меньше і потім поповнюєте на 5 грн і все спрацює.

Місто
Київ
РБА зарахує, якщо частину грошей перевести з іншого номеру?
Насправді залежить від пропозиції.

Якщо це РБА по повному прайсу, то можна перекидними, вони на основний рахунок падають

Якщо РБА акційне, з тих що приходять по смс чи в додаток, треба дивитися умови. Інколи пишуть, що треба все одним прямим поповненням, інколи - просто натиснути й довести суму на рахунку до певного значення будь-якими способами. Якщо є сумніви, краше уточнить у котів

Fanatik

Пчеломан
Місто
Ужгород
Телефон
Redmi Note 10 Pro
РБА зарахує, якщо частину грошей перевести з іншого номеру?
Насправді залежить від пропозиції.

Якщо це РБА по повному прайсу, то можна перекидними, вони на основний рахунок падають

Якщо РБА акційне, з тих що приходять по смс чи в додаток, треба дивитися умови. Інколи пишуть, що треба все одним прямим поповненням, інколи - просто натиснути й довести суму на рахунку до певного значення будь-якими способами. Якщо є сумніви, краше уточнить у котів
Інше - то вже не РБА, а "Рік за..." і тому подібне
РБА акційний і звичайний працює, поки, по тому принципу, що я описав.

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
Наразі Водафон роздає подарунки за допомогою банера на головній сторінці свого сайту.
Мені - 8 гігабайт інтернету...

Останнє редагування:

Fanatik

Пчеломан
Місто
Ужгород
Телефон
Redmi Note 10 Pro
SvPet, Як треба заходити на Головну, щоб це побачити?
Заходжу на Андройді через Хром і нічого не бачу.

Місто
Харьков
Наразі Водафон роздає подарунки за допомогою банера на головній сторінці свого сайту.
Мені - 8 гігабайт інтернету...
Сколько раз заходил ни когда этот баннер не видел. Сейчас зашёл с мобильного, компьютера нет баннера. Банер только с переходом на водафон. Не понятно где и как вы его находите.
Post automatically merged:

Fanatik, бажано почистити браузер. Я через Firefox взяв подарунок.
Установил firefox. Висит только предложение перенести номер и все.

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
Сколько раз заходил ни когда этот баннер не видел. Сейчас зашёл с мобильного, компьютера нет баннера. Банер только с переходом на водафон. Не понятно где и как вы его находите.
Банер - на головній сторінці.

Вкладення

• 224000.jpg
    224000.jpg
    60.9 КБ · Перегляди: 88
Місто
Харків
Телефон
Redmi 4x 3/32
був банер, а після логіну написало "пропозицій немає", типу "спробуй ще". хїх, думають буду поповнювати.
доречі, можете підказати що таке шиномонтаж? шукав по форуму, але після п'яти сторінок результатів так і не знайшов відповіді. хочу РБА новий після закінчення дії попереднього, а пропозиції немає вже місяць, номер на 4G Smart S+, типу "закритий та унікальний", наповнення вистачає з головою.

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
був банер, а після логіну написало "пропозицій немає", типу "спробуй ще". хїх, думають буду поповнювати.
Наразі немає акційних пропозицій для вашого номера. Але треба перевіряти через якийсь час. З'являться обов'язково.
Можете поповнювати або не поповнювати, але перевіряти на акції за номером бажано.

Місто
Киев
довести суму на рахунку до певного значення будь-якими способами. Якщо є сумніви, краше уточнить у котів
У меня была ситуация - акционный гба, нужно пополнение любым способом на сумму.
Спросил у двух разных котов - получится ли переводом с другого номера полной суммы, говорят, да, через некоторое время сработает и подключится.
Не сработало, акция исчезла, и уже начали снимать посуточную оплату. Снова ругался с котами, оставил заявку. В итоге на третьи сутки гба подключили, без учёта списаний, т.е. как будто ничего и не было.

Зверху