Проте працює смсНа вихідних монтаж не працює, відповідно і котам нема чого дзвонити.Если делать шиномонтаж с пятницы, то котики звонят на выходных для предложения скидок?

Але ж людина хоче спілкування, то може в понеділок хтось і подзвонить
Проте працює смсНа вихідних монтаж не працює, відповідно і котам нема чого дзвонити.Если делать шиномонтаж с пятницы, то котики звонят на выходных для предложения скидок?
Всё очень просто: прерогатива времени ответа оператора и решения всегда остаётся за контрактными и особенно за корпоративными абонентами, ИМХОмені цікаво, чи це мені здається чи на контракті більш адекватні коти?
бо з предоплати то "вільних операторів немає" то коти морочать голову і розводять на повну абонплату коли я прошу їх скалсти заявку на активацію тарифу з акційним РБА, бо тариф активовується з базових і пакет послуг не нараховується.
Маю пакет з оновленням по 31дню, то малює наступну 30.06.Є акційна місячна пропозиція, активація до завтра включно, якщо активувати сьогодні 31.05, пакет буде до 30.06 чи 1.7? Призабув.
Arielson,
тобто, в існування водафонівських робітників на цьому форумі ви не вірите?)
І щодо сторінки ВФ, якийсь тупорилий рілз як на мене - Зібров-Хрещатик-оформлення контракту за 1хв.
Робітнички, агов, шо за пургу ви знімаєте?
Водафон уже заранее начислил пакет за июньМаю пакет з оновленням по 31дню, то малює наступну 30.06.Є акційна місячна пропозиція, активація до завтра включно, якщо активувати сьогодні 31.05, пакет буде до 30.06 чи 1.7? Призабув.
Тут на форумі всі (ну, майже) нємножко ТетяниКрутіковіДопоможіть Тетяні Крутіковій знайти зв"язок з оператором Водафон
неправда. вже водафон заперечив інформаціюЭто правда
Джерело, яке тут не дуже люблять, та все жПереглянути вкладення 68496
Шок, водафон блокує і краде контрактні номери.
Шок, труха знову насрав в голову хом'ячкам!!!!!!111Arielson, сами разнесли, сами спростували
Лучше чем, Київстар каждий раз, платитипроста математика! Ваш тариф коштує 260 грн на місяць, тобто 3120 грн на рік. А ми вам пропонуємо підключити рік за 720 грн. Економія очевидна! Цікаво? Поповніть рахунок на 720 грн до 2025-06-06 - і ми підключимо вам "Рік без абонплат". Поповнити: www.vodafone.ua/top-up
Намагався вспомнити по номерах чи за 5 грн поповнення, чи просто знижка. Все ж таки не можу дати достовірну інформацію, бо в мене були і ті, і ті випадки. Якими я скористався вже не пам'ятаю.РБА за 365 давали після знижки 99%?Три рази отримував дешевий РБА саме після скористання знижкою на 99% і всі на анлімах. Я б спробував взяти ту знижку.эмм, гарантиев конечно нет, але рба как раз может и прилететь после такого. Не один раз тут на форуме проверено.если дают только скидку 99% на месяц - я бы не брал, так как потом РБА может не прилететь
знижка була за поповнення на 5 грн?
бо ще буває знижка 99% без поповнення