В темі РБА, хваляться дешевшими.Поличковий SuperNet Start. Чи варто чекати дешевше?
Post automatically merged:
В темі РБА, хваляться дешевшими.Поличковий SuperNet Start. Чи варто чекати дешевше?
Якщо можете ще рік почекати , то зекономите аж 720 гривень.Поличковий SuperNet Start. Чи варто чекати дешевше?
От як би мені хтось таке порадив в минулому листопаді, то я би б зекономив. Підключив на поличковому за 365 маючи впевненість що в січні на основному закінчиться РБА.Якщо можете ще рік почекати , то зекономите аж 720 гривень
Залежить як сформульована пропозиція. Якщо прямо сказано "одним платежем", як наприклад тут або на скриншоті на один пост вище вашого, то ніпропозицією Рік без абонплат за 720.
Цитата з "Як підключити"Залежить як сформульована пропозиція.
Має спрацювати.Поповніть рахунок на 720 грн.
Хто замовляв цю фігню? Чому воно пропонує лишень 1 міс пільговий?Отримайте 2 місяці безкоштовного доступу до YouTube Premium і насолоджуйтесь переглядом відео без жодної реклами! Це час, коли ви можете зануритись у світ відео без перерв. Хутчіше підключайте! Деталі: *313# www.vodafone.ua/youtube1
Можливо, вже колись були користувачем Преміуму і Гугл вас запам'ятав. 2 місяці - це для людей з чистою історією.Хто замовляв цю фігню? Чому воно пропонує лишень 1 міс пільговий?
Хто замовляв цю фігню? Чому воно пропонує лишень 1 міс пільговий?
В мене така ж фігня, окрім того, що раніше по номеру акцій не брав. А коти відправляють до ютуба.Пытаюсь активировать YT Prem по акции, но по ссылке youtube.com/premium/vodafone пишет про бесплатный месяц, а не три. Что я делаю не так? Нужна ли какая-то предварительная привязка номера ВФ к гугл-аккаунту?
Поддержка ВФ советует обратиться к поддержке ютуба...
Зависит от тарифа.быстро испарятся?)
На основной счёт.luytel, я имел в виду по срлк удействия.
Переведенные деньги остаются деньгами, или бонусами с маленьким сроком действия ?
Перевести могу на полочный номер с тарифом водафон турбо
Так. То на лайфі вони на бонусний ідутьТам они нормально зачисляются
Там же абонплата 270 грн?Перевести могу на полочный номер с тарифом водафон турбо
Там есть сейчас скидка 99%, деньги могли бы там полежать какое то времяТам же абонплата 270 грн?