Акційні пропозиції Vodafone

Місто
Киев
Місто
Харьков
Телефон
Nokia X2-02
Якщо можете ще рік почекати , то зекономите аж 720 гривень
От як би мені хтось таке порадив в минулому листопаді, то я би б зекономив. Підключив на поличковому за 365 маючи впевненість що в січні на основному закінчиться РБА.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Галичина
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Шановні свинорили, є тариф 4G Smart Light з пропозицією Рік без абонплат за 720. Ціна мене влаштовує.
Але хочу сплатити двома траншами - переказ з іншого Водафона 500 грн і 220 грн з картки. Так можна зробити, чи зніменться місячна абонка і пропаде РБА?

Місто
Київ

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Галичина
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Місто
Київ
Поповніть рахунок на 720 грн.
Має спрацювати.
Якщо є сумніви, киньте гривню, мені писали в смс шось накшталт "якщо Ви хочете РБА, докиньте ще 719" . Хоча при цьому ж коти співали про один платіж.

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Місто
Гуляйполе
Отримайте 2 місяці безкоштовного доступу до YouTube Premium і насолоджуйтесь переглядом відео без жодної реклами! Це час, коли ви можете зануритись у світ відео без перерв. Хутчіше підключайте! Деталі: *313# www.vodafone.ua/youtube1
Хто замовляв цю фігню? Чому воно пропонує лишень 1 міс пільговий?

Коти кажуть: "у вас все ок, активовано - звертайтесь до гугла"
( :feel:звичайно ж,🤬, та гугла візьме і відповість, через пів року.)

Місто
Lutsk
Телефон
SGS21U+iPhone SE2
Можливо, вже колись були користувачем Преміуму і Гугл вас запам'ятав. 2 місяці - це для людей з чистою історією.

Місто
Київ

• Like
Реакції: drmz

drmz

Місто
Гуляйполе
happy_stone, свіжий аккаунт, на свіжому планшеті. Якщо б воно впізнавало, то одразу б без пільг пропонувало.
А тут же цілий ритуал танців потрібен *313#
Просто, щоб отримати посилання, яке в гуглі доступне youtube.ua/premium/vodafone
І за цим посиланням будь-якому перехожому доступний 1 міс. пільговий.
Та і у водафона на презентації відображає лишень 1 міс( з наступного - повні 99грн) https://www.vodafone.ua/storage/editor/fotos/397x553/271b70c5e3fc845c446b3f28346b2839_1679561303.png

drmz

Місто
Гуляйполе
Пытаюсь активировать YT Prem по акции, но по ссылке youtube.com/premium/vodafone пишет про бесплатный месяц, а не три. Что я делаю не так? Нужна ли какая-то предварительная привязка номера ВФ к гугл-аккаунту?
Поддержка ВФ советует обратиться к поддержке ютуба...
В мене така ж фігня, окрім того, що раніше по номеру акцій не брав. А коти відправляють до ютуба.
Вже і номер прив'язаний, і зайшов в інтернет через номер. Лишень через додаток не пробував(out of date)
По посиланню пропонує перший місяць як і тут https://www.vodafone.ua/storage/editor/fotos/397x553/271b70c5e3fc845c446b3f28346b2839_1679561303.png

Місто
Харьков
Телефон
Nokia X2-02
drmz, я колись давно (бо зараз користуюсь не ютубом), замовляв, була така ж фігня. Коти запевнили що буде два, мовляв на попередження про один не звертайте уваги.
Так і було, на декількох номерах по два місяці.
Потім перейшов під "чорний прапор".

• Like
Реакції: drmz
Місто
Odesа
Скоро заканчивается текущий рба
На основном счету накопилось более 1000 грн.
Оно не помешает, в получении нового рба по нормальной цене, или лучше деньги перевести на другой номер ? (Там они нормально зачисляются, или пробудут на бонусном счету и быстро испарятся?)
Никогда денег на счету особо не было, а тут чуть накопилось, поэтому и такие вопросы

Місто
Odesа
luytel, я имел в виду по срлк удействия.
Переведенные деньги остаются деньгами, или бонусами с маленьким сроком действия ?
Перевести могу на полочный номер с тарифом водафон турбо

Місто
Харьков
Телефон
Nokia X2-02
luytel, я имел в виду по срлк удействия.
Переведенные деньги остаются деньгами, или бонусами с маленьким сроком действия ?
Перевести могу на полочный номер с тарифом водафон турбо
На основной счёт.

Місто
Київ
Місто
Odesа
Там же абонплата 270 грн?
Там есть сейчас скидка 99%, деньги могли бы там полежать какое то время

Вопрос скорее в основном номере. Там на счету больше тысячи, а абонка регулярная 140 грн, итого 1540 в год, а с аукционным рба рассчитываю гривен на 500-600.
Вот и думаю дадут ли скидку на рба при таком "баблище" на счету

Зверху