Акційні пропозиції Vodafone

Місто
Киев
Тариф

Turbo» 2024 року гроші прийшли абонку сплатив решту потратив на дзвінки за кордон друзьям)​

Вкладення

• Screenshot_2025-10-17-17-06-14-50_1e9d7d8512b6876264883b6a598ada96.jpg
    Screenshot_2025-10-17-17-06-14-50_1e9d7d8512b6876264883b6a598ada96.jpg
    303.1 КБ · Перегляди: 69
Останнє редагування:
Місто
Хмельницкая область

А сколько была бы норм/приемлемая цена ГБА за Турбо?
Ну хотя бы 720 грн. Мне предлагали 950 грн месяц назад, я отказался. У меня сейчас после попытки шиномонтажа 90 грн мес, и меня 950 гривен в месяц как-то неинтересно

Місто
Хмельницкая область
Місто
Харків
Комусь приходили пропозиції з тарифом Joice? на кшталт РБА або ще чогось. Вже який раз номер бував на голодуванні - ніяк, тільки було на номерах з SuperNet та ін.

Місто
Одеса
Комусь приходили пропозиції з тарифом Joice? на кшталт РБА або ще чогось. Вже який раз номер бував на голодуванні - ніяк, тільки було на номерах з SuperNet та ін.
Влітку було РБА за 720 грн. А ось на іншому номері в сім'ї поки нічого.

Місто
Харків
Телефон
Redmi Note 8T
Є пропозиція на Smart S+ 420грн на додатковий рахунок за поповнення на 90.

Як правильно скористатися? Тариф не оплачено. Якщо поповнюю на 90, то він одразу спише денну абонку? Чи буде чекати опівночі і вже з бонусних спише місячну?

Місто
Охтирка
Вітаю. Чи є різниця куди подавати заявку при МНП переході, на Лайф чи Київстар щоб отримати пропозицію 1х0+12х90? Дякую.

Місто
Чернівці
На Joice Start 2023:
Screenshot_20251017-151813.My Vodafone.png

Місто
Киев
Два раза уже, с перерывом 2 недели предлагали за 950, отказался, один раз прислали и опять. На другом номере за 870 продлить. Товарищу за 720 предлагали.

Місто
Киев
Вітаю. Чи є різниця куди подавати заявку при МНП переході, на Лайф чи Київстар щоб отримати пропозицію 1х0+12х90? Дякую.
Краще на life іі потім можна відмітити 100% на Киівстарі можуть бути проблеми тільки подавати краще за все З понеділка

Місто
Харків
Телефон
Redmi Note 8T
Є пропозиція на Smart S+ 420грн на додатковий рахунок за поповнення на 90.

Як правильно скористатися? Тариф не оплачено. Якщо поповнюю на 90, то він одразу спише денну абонку? Чи буде чекати опівночі і вже з бонусних спише місячну?
Ніхто не відповів, тому відповідаю сам.

Натиснув на "поповнити на 90". Оплатив. За кілька хвилин прийшла смс, що пакет на місяць надано. Гроші залишились на рахунку.
Тобто нарахування місячного пакету відбувається миттєво.

Місто
Хмельницкая область
Краще на life іі потім можна відмітити 100% на Киівстарі можуть бути проблеми тільки подавати краще за все З понеділка
Если подавать на Киевстар, то нужно сразу указать заведомо неправильные данные. Например если номер vodafone не зарегистрирован на паспортные данные, вы указываете что зарегистрирован, и наоборот. В таком случае будет стопроцентный отказ. Но котики vodafone этого не знают и звонят до того, как будет отказ от киевстара

Андрюх@dp.ua

Член гуртку дідів )))
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Мне предлагали 950 грн месяц назад, я отказался. У меня сейчас после попытки шиномонтажа 90 грн мес, и меня 950 гривен в месяц как-то неинтересно
Це що за брєд брєдовий?!? Які 950 гривень на місяць?!? Що ти вживав? Якщо ж на рік, то все одно маячня! 90 гривень на місяць виходить 1080 гривень на рік, все одно 950 гривень вигідніше!

Місто
Хмельницкая область
Мне предлагали 950 грн месяц назад, я отказался. У меня сейчас после попытки шиномонтажа 90 грн мес, и меня 950 гривен в месяц как-то неинтересно
Це що за брєд брєдовий?!? Які 950 гривень на місяць?!? Що ти вживав? Якщо ж на рік, то все одно маячня! 90 гривень на місяць виходить 1080 гривень на рік, все одно 950 гривень вигідніше!
А можно без "що вживав", "брєд брєдовий", "маячня"!???
Понятно же что опечатка.
Каждый для себя решает что ему выгоднее. Я решил что для меня 950 грн в год не выгодно. Даже по сравнению с 90 грн в месяц. Тем более что я их не оплачиваю, а номер полочный. Если предложат год за деньги которые меня устроят, тогда подключу. Ну это однозначно должно быть существенно дешевле чем 90 грн в месяц.

burn

що нового?
Місто
Одесса
Телефон
Ace&Base Плюс
Совет хороший. На будущее, мне кажется такое надо под хотя бы минимальный хайд ставить. Недавно уже было как форумчане находят лазейки, а оно потом перетекает в тикток и лавочка прикрывается.
Post automatically merged:

Нашёл пример

лайфгак пішов у тіктоки, там і помер

Місто
Вінниця
Телефон
Nokia 6303
На номер з Аврори, який переведено у тариф SNUnlim та поповнено на 5 грн., після чого залишено на полиці через два тижні прилетіла пропозиція "подарунок 490 грн " за поповнення від 10 грн.

crocodile

Алігатор
Місто
Харьков
Телефон
Tecno CAMON 18P
На номер з Аврори, який переведено у тариф SNUnlim та поповнено на 5 грн., після чого залишено на полиці через два тижні прилетіла пропозиція "подарунок 490 грн " за поповнення від 10 грн.
Щось мені підказує, що у цих подарункових 490 грн строк дії лише 7 днів.

Місто
Вінниця
Телефон
Nokia 6303
Усе вірно, але мені вони потрібні на першу повну абонплату, хоча спочатку планував витратити їх на зміну на інший тариф, але оператор повідомила що бонуси стосуються лише цього тарифу і при зміні просто згорять.

Зверху