Всім дякую за відповідь. Номер з основних, то не буду ризикувати в експериментах.Тільки з основного рахункуОсь скриншот. Чи точно можна частину поповнити живими грошима, а частину перевести з іншого номеру?
Всім дякую за відповідь. Номер з основних, то не буду ризикувати в експериментах.Тільки з основного рахункуОсь скриншот. Чи точно можна частину поповнити живими грошима, а частину перевести з іншого номеру?
Так перевідні гроші йдуть на основний рахунок чи ні?Тільки з основного рахунку
Йдуть на основний рахунок.Так перевідні гроші йдуть на основний рахунок чи ні?
Тільки навпаки: спочатку перекази, і тільки потім пряме поповнення.поповнити основний рахунок частково, а частково перевести гроші на основний рахунок з іншого номеру.
Через 2 дня после окончания ГБА:Короче, срок ГБА прошел, ничего не предложили, доюзываю оплаченый пакет и на полку его. Жду ГБА по основному номеру
А Вам точно нужен 4G Smart с гораздо меньшим наполнением? На них тоже вероятно предложение ГБА в р-не 1000. Лучше эти 1100 за кастрированно-безлимитный инет.Прислали на "Турбо+" (который 290 гривен) предложение ГБА за 1100.
Лучше бы 4G Smart предложили.
Есть разные истории. В одной может снимать 20 грн, когда симка в 4жо (только, если это не базовые). В другой, если ничего не снимается, лучше всего подождать смс о подключении скидки и через пару минут включат пакет. Пару лет назад я подключал на обычных условиях именно так. Но сейчас у меня 2 номера на базовых, где выше вероятность включения после пополнения, надо скоро достать и проверить.Та же история, подключили через чат.
У мене вночі все підключилиПрийшов такий подаруночек, рахунок поповнили, тиша
Круто.У мене вночі все підключилиПрийшов такий подаруночек, рахунок поповнили, тиша
Не розумію нащо пропонувати, навіть дзвонити, потім морозитись.
для такого випадку потрібно бонуси накопичуватиТермін дії 3дні. Але...куди їх подівати![]()