В мене 3 сімки на базових і роками немає пропозиції за 99% знижки. На зараз я б погодився таку пропозицію прийняти, бо вже не бачу переваг у базовому тарифі. Періодично ставлю сімки в кнопочник і поповнюю вчасно 1 раз на рік, але все одно не спрацьовує в їхніх алгоритмах мати таку пропозицію. На жаль!Обычно, когда СИМка долго на базовых условиях, дарят пакет услуг на месяц.![]()
Сужу по себе — перевёл две свои СИМки на базовые и всего через 2-3 мес. МВФ начал показывать то гривны на ДДС, то скидку 99,99%.Обычно, когда СИМка долго на базовых условиях, дарят пакет услуг на месяц.![]()
томущо нема активности! любые бесплатные движения повышают вероятность получить пропозицию - день без турбот, входящие звонки и смс, исходящие на 0800, кто-то вон даже гроши переводил туда-обратно.Періодично ставлю сімки в кнопочник
Може, коли я переводив сімки на базові умови як-то інакше спрацьовувало? А зараз вони там вважаються давно перевединими і тому на них нічого не приходить? Бо років більше шести назад переводивСужу по себе — перевёл две свои СИМки на базовые и всего через 2-3 мес. МВФ начал показывать то гривны на ДДС, то скидку 99,99%.Обычно, когда СИМка долго на базовых условиях, дарят пакет услуг на месяц.![]()
Спробую такі маніпуляції. Може щось вийде!томущо нема активности! любые бесплатные движения повышают вероятность получить пропозицию - день без турбот, входящие звонки и смс, исходящие на 0800, кто-то вон даже гроши переводил туда-обратно.Періодично ставлю сімки в кнопочник
Тоді точно є шанс. Серед всіх маніпуляцій точно не варто поповнювати навіть на 5грн? Рахунок повинен бути нерухомим?SNUnlim на базових, на рахунку 400+ грн зібраних з різних номерів, з опитувань.
Переглянути вкладення 74349
Це за 10 грн. До цього більше місяця хотіли 5 грн.
Квартальні 300+, піврічні 500+, РБА 900-1100 постійно пропонують, і на різних номерах/тарифах.
Але маю інше.
Тут впевнено не можу відповісти.точно не варто поповнювати навіть на 5грн? Рахунок повинен бути нерухомим?
XL за 1000 тежна тарифі 4G Smart XS і також пропонували РБА за 1100грн