В мене 3 сімки на базових і роками немає пропозиції за 99% знижки. На зараз я б погодився таку пропозицію прийняти, бо вже не бачу переваг у базовому тарифі. Періодично ставлю сімки в кнопочник і поповнюю вчасно 1 раз на рік, але все одно не спрацьовує в їхніх алгоритмах мати таку пропозицію. На жаль!Обычно, когда СИМка долго на базовых условиях, дарят пакет услуг на месяц.![]()
Сужу по себе — перевёл две свои СИМки на базовые и всего через 2-3 мес. МВФ начал показывать то гривны на ДДС, то скидку 99,99%.Обычно, когда СИМка долго на базовых условиях, дарят пакет услуг на месяц.![]()
томущо нема активности! любые бесплатные движения повышают вероятность получить пропозицию - день без турбот, входящие звонки и смс, исходящие на 0800, кто-то вон даже гроши переводил туда-обратно.Періодично ставлю сімки в кнопочник
Може, коли я переводив сімки на базові умови як-то інакше спрацьовувало? А зараз вони там вважаються давно перевединими і тому на них нічого не приходить? Бо років більше шести назад переводивСужу по себе — перевёл две свои СИМки на базовые и всего через 2-3 мес. МВФ начал показывать то гривны на ДДС, то скидку 99,99%.Обычно, когда СИМка долго на базовых условиях, дарят пакет услуг на месяц.![]()
Спробую такі маніпуляції. Може щось вийде!томущо нема активности! любые бесплатные движения повышают вероятность получить пропозицию - день без турбот, входящие звонки и смс, исходящие на 0800, кто-то вон даже гроши переводил туда-обратно.Періодично ставлю сімки в кнопочник
Тоді точно є шанс. Серед всіх маніпуляцій точно не варто поповнювати навіть на 5грн? Рахунок повинен бути нерухомим?SNUnlim на базових, на рахунку 400+ грн зібраних з різних номерів, з опитувань.
Переглянути вкладення 74349
Це за 10 грн. До цього більше місяця хотіли 5 грн.
Квартальні 300+, піврічні 500+, РБА 900-1100 постійно пропонують, і на різних номерах/тарифах.
Але маю інше.
Тут впевнено не можу відповісти.точно не варто поповнювати навіть на 5грн? Рахунок повинен бути нерухомим?
XL за 1000 тежна тарифі 4G Smart XS і також пропонували РБА за 1100грн
Joice Start є сенс. Навіть якщо перший пакет і не включено. Мені на Joice Start вже третій раз за 1000 пропонують.Дали з телефонами в подарунок два пакета.
1. Joice Start (пишуть, що перший пакет включено)
2.Flexx go special (перше обов'язкове поповнення 270грн.)
Є сенс їх розпаковувати на полицю, чи одразу на смітник? Основна мета, - РБА в районі 1000
1) Дешевле не будетVodafone Euro S пропозиція рік без абонплат за 1000.
Номер не основний.
Не знаю, брати чи почекати кращого
Вам всё равно нечего терять, попробуйте распаковать, и перейти на тариф vodafone supernet unlim. Раньше получалось успешно, в последнее время пишут что вроде бы не получается но я не уверен.2.Flexx go special (перше обов'язкове поповнення 270грн.)
Як номер не основний - може і не вигідно?..4G Smart XS+, РБА 1000грн![]()
Зараз перевірив - прийшшов РБА за 2090 на один номер. Щось дороговатенько. Якщо проігнорувати, буде за меньше? Тариф "СуперНетАнлім"Тут впевнено не можу відповісти.точно не варто поповнювати навіть на 5грн? Рахунок повинен бути нерухомим?
На початку квітня було 5 грн за опитування. Але перевірити не можу,- вони надійшли за день-два до пропозиції, чи може вже пропозиція діяла, але 5 грн залетіли не через додаток, і тому не спрацювали.