Реєстрація
06.04.09
Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra
Дрони ГУР уразили нафтобазу в Санкт-Петербурзі


Також у розвідці повідомили, що це не вперше українські безпілотники атакували Ленінградську область РФ.
 
Реєстрація
06.04.09
Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra
Реєстрація
06.04.09
Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra
Окупанти перетворили Запорізьку атомну електростанцію на військовий об'єкт, — ГУР
Загроза на ЗАЕС буде зберігатися доки окупанти контролюють територіяю станції.


 
Реєстрація
06.04.09
Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra
Росія витрачає більше зброї та боєприпасів, ніж може виробити, — Буданов
Наразі найбільшим постачальником зброї для російської армії є КНДР.



Коментуючи виробництво зброї в Росії, начальник ГУР Кирило Буданов зазначив, що РФ витрачає більше зброї та боєприпасів, ніж може виробити, водночас продовжує боротьбу з контролем якості. Це і є поясненням чому Росія шукає партнерів з постачання зброї. Наразі найбільшим постачальником зброї для російської армії є КНДР, — пише Financial Times.

«Вони справді передали значну кількість артилерійських боєприпасів. Це дозволило Росії трохи видихнути». Він додав: "Без їхньої допомоги ситуація була б катастрофічною".

Але Росія воліла б не покладатися на зовнішню допомогу. "Це завжди вважалося нижче їх, це приниження", – пояснив Буданов.

Ще одна проблема, яка стоїть перед Росією, — це робоча сила. За словами Буданова, Москва втрачає стільки чи навіть більше військ, ніж може набрати.

Помічник Буданова, Вадим Скібіцький заявив, що близько 1000-1100 осіб щодня приєднуються до російської армії за мобілізацією чи добровільно.
Post automatically merged:

Під час наступу в районі Авдіївки російська армія зазнає великих втрат, — Буданов для FT
Глава ГУР не вказав точні цифри втрат ворога.



Начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов в інтерв'ю для Financial Times заявив, що російські окупаційні війська останнім часом зазнають значних втрат під час наступу у районі Авдіївки Донецької області.

Буданов наголосив, що за останні тижні втрати російських військ значно зросли, однак точних цифр він не вказав.

"Україна мала сильну оборонну позицію навколо промислового міста, де знаходиться великий коксохімічний завод", – наголосив він.
 
Останнє редагування:
Реєстрація
06.04.09
Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra
ГУР: У Москві “зламався” провайдер, який забезпечував інтернетом держструктури РФ
Ця компанія, зокрема, забезпечує інтернетом адміністрацію Путіна та ФСБ.


Офіційний Telegram-канал ГУР МО України

❌ У москві «зламався» провайдер, який забезпечував інтернетом держструктури рф

👉 Головне управління розвідки Міністерства оборони України інформує ― внаслідок успішних дій невідомих кіберволонтерів на росії виник масштабний збій у роботі крупного інтернет-провайдера «акадо-телеком».

☑️ Вказана компанія забезпечує послугами низку державних структур терористичної росії, зокрема адміністрацію путіна, фсб, фсо, органи місцевого самоврядування у москві та інших регіонах, «сбєрбанк» та інші об’єкти.

✔️ 21 та 22 січня російські користувачі стали масово скаржитись на відсутність інтернету та неможливість зв’язатись зі службою підтримки «акадо».

❗️ У результаті виниклих проблем як у москві, де розташована штаб-квартира провайдера, так і в низці регіонів росії значно ускладнена або неможлива діяльність державних відомств агресора.

⚡️ Точний масштаб збитків для росії уточнюється.

У результаті виниклих проблем як у Москві, де розташована штаб-квартира провайдера, так і в низці регіонів Росії значно ускладнена або неможлива діяльність державних відомств агресора.
 

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Реєстрація
30.01.08
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Ось що в ГУРа найкраще виходить:

Останнє успішно виконане завдання групи розвідників Олега Бабія - знищення та виведення з ладу трьох російських бомбардувальників ТУ-22М3, значно порушило плани військово-політичного керівництва рф щодо нанесення ракетних ударів по території України та фактично повністю дестабілізувало роботу аеродромів і пунктів базування дальньої авіації.

Так, серпень 2023-го. У складі розвідувальної групи Олег Бабій подолав пішки понад 600 км по території противника, щоб виконати спеціальне бойове завдання – зупинити терористичні авіаційні бомбардування росіянами мирних українських міст.

Пробравшись у глибокий тил противника, завдання розвідники виконали – знищили російський бомбардувальник ТУ-22М3 та ще два вивели з ладу, однак і самі зазнали непоправних втрат. Повертаючись на підконтрольну Україні територію, розвідувальна група полковника Олега Бабія потрапила у засідку та вступила в нерівний бій з російськими загарбниками.

У цьому бою, 30 серпня 2023 року, прикриваючи відхід своїх бойових побратимів, український розвідник підполковник Олег Бабій зазнав смертельного поранення та загинув.

За свій героїчний подвиг, Олег Бабій нагороджений званням Героя України з присвоєнням ордену «Золота зірка». Посмертно.
 
Реєстрація
06.04.09
Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra
На борту Іл-76 мали перебувати російські VIP-персони, в останній момент вони не сіли на борт – Юсов


Юсов також каже, що на відео з місця падіння літака не видно решток людських тіл. А до місцевого моргу у Бєлгороді напередодні доставили лише п’ять тіл.
 
Реєстрація
06.04.09
Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra
Іл-76 - військовий літак Росії і виконує військові завдання, а не перевозить полонених, - представник ГУР
24 січня мав бути 50-ий обмін полоненими.


 
Реєстрація
06.04.09
Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra
Хакери ГУР знищили всю ІТ-інфраструктуру російської компанії IPL Consulting
Кіберфахівці ГУР завдали чергового потужного удару по ворогу.


Генштаб ЗСУ

⚡️ Кіберфахівці ГУР завдали чергового потужного удару по ворогу

👉 Головне управління розвідки Міністерства оборони України інформує про чергову успішну кібератаку на росії ― знищено всю ІТ-інфраструктуру компанії IPL Consulting, яка спеціалізувалася на впровадженні інформаційних систем у російській промисловості

🔥 Вказана компанія презентувала себе як одне з найбільш сучасних російських підприємств, яке надавало допомогу у впровадженні інформаційних систем до установ, що займаються проектуванням, виробництвом автомобільних та авіаційних компонентів, важким машинобудуванням, виробництвом обладнання та приладів, зокрема в інтересах російського оборонно-промислового комплексу.

🫡 Руйнівну атаку проти IPL Consulting здійснили фахівці ГУР, які проникли до внутрішньої мережі компанії та знищили всю її ІТ-інфраструктуру розміром понад 60 терабайт, десятки серверів і баз даних.

💰 Вартість втраченого росією цифрового масиву даних підраховується. В умовах санкційного тиску проти росії, що триває, нанесені збитки для ворога — вкрай болючі. Крім того, постраждають десятки компаній рф, які працюють на «оборонку» держави-агресора.

🇺🇦 Слава Україні!
 
Реєстрація
06.04.09
Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra
Буданов про падіння літака Іл-76: Жодна сторона не може до кінця відповісти, що там сталося

Post automatically merged:

Буданов впевнений, що найближчим часом між Росією та Україною все ж відбудеться обмін полоненими
“Все, що можна зробити, ми зробимо”.


 
Реєстрація
06.04.09
Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra
Кібератака ГУР “поклала” сервер спецзв’язку міноборони РФ, - розвідка
Атакований сервер знаходиться у Москві.


Офіційний Telegram-канал ГУР МО України

🔥 Кібератака ГУР «поклала» сервер спецзв’язку міністерства оборони росії

👉 Головне управління розвідки Міністерства оборони України інформує ― 30 січня 2024 року внаслідок кібератаки «ліг» сервер міністерства оборони держави-агресора росії, який використовувався для спецзв’язку.

🫡 Операцію у кіберпросторі противника здійснили фахівці ГУР МО України.

☑️ У результаті кібератаки припинено обмін інформацією між підрозділами міноборони рф, які користувались вказаним розташованим у москві сервером.

☝️ Програмне забезпечення на атакованому сервері було затверджене фсб рф як таке, що відповідає державним стандартам захисту інформації.

⚡️ Відповідний софт встановлювали на різних стратегічних об’єктах державного сектору росії, зокрема ― військових.

⚔️ Кібероперація ― триває.

🇺🇦 Слава Україні!
 

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Реєстрація
30.01.08
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Задля повноти інформації NGL.media вирішили опублікувати повний список перетинів державного кордону Олексієм Арестовичем у 2022-2023 роках, прибравши звідти чутливу, на нашу думку, інформацію. Ці дані свідчать, що Арестович принаймні двічі використав листи ГУР як підставу для виїзду.

Щоб відкрити зображення у повному розмірі, натисніть на нього
Щоб відкрити зображення у повному розмірі, натисніть на нього
Якщо сприйняти на віру твердження, що Головне управління розвідки Міноборони не видавало листа з дозволом про виїзд Арестовичу, існує певна ймовірність, що лист може бути підробленим. Проте раніше, нагадаємо, за листом ГУР з країни виїхав підозрюваний з хабарництві Владислав Трубіцин, оголошений зараз у міжнародний розшук – і представники ГУР неохоче визнали це.

ГУР МО України могло б уникнути голослівних звинувачень у поширенні недостовірної інформації, якби його представники по роботі зі ЗМІ належним чином виконували свою роботу. NGL.media звернулося з проханням про коментар ще 14 січня, проте відреагувати на суспільно значиму інформацію представники ГУР лише після публікації NGL.media.
 
Реєстрація
06.04.09
Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra
Американські штурмовики А-10 можуть допомогти завдати ворогу військової поразки, – Буданов
Він назвав головні потреби в озброєнні.



Першочерговою потребою Сил оборони є артилерійські системи, причому Україні потрібно різко збільшити кількість одиниць, сказав у інтервʼю CNN керівник Головного управління розвідки Кирило Буданов.

Боєприпаси є життєво важливими також. Буданов сказав, що "снаряди є одним із вирішальних факторів у цій війні".

"Не стільки якість, скільки кількість", – додав він.

На погляд Буданова, у застосуванні БпЛА Україна і ворог "більш-менші рівні".

Щодо авіації керівник ГУР зазначив, що було б добре отримати американські штурмовики А-10, які на їхній батьківщині уже вважають застарілими.

"Це те, що дійсно може допомогти завдати військової поразки", – вважає він.

Конгрес США хоче виключити ці літаки з озброєння Військово-повітряних сил, хоча вони добре себе зарекомендували проти іранської техніки під час першої війни в Перській затоці.
 
Реєстрація
06.04.09
Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra
Удару по російському кораблю "Івановєц" завдали дронами українського виробництва, – Буданов
Шість безпілотників влучили в корпус судна.



Удару по російському військовому кораблю "Івановєц" завдали новими українськими безпілотниками MAGURA 5. Про це в коментарі Warzone сказав керівник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов.

За його словами, це – морський безпілотний роботизований апарат. Атака на "Івановця" була спланована і здійснена 31 січня-1 лютого.

"У ході спеціальних (активних) заходів у період з 31 січня по 1 лютого відомство спланувало та здійснило знищення «Івановця» на рейді озера Донузлав. Під час знищення зазначеного корабля було здійснено шість прямих влучень морськими безпілотниками в корпус корабля. Внаслідок пошкодження корабель перекинувся на корму і затонув. За попередніми даними, пошуково-рятувальна операція противника не увінчалася успіхом", – розповів він.

Атака відбулася в понад 130 милях (понад 209 км) від найближчого порту, контрольованого Україною. Звідки саме запустили безпілотники – Буданов не розкрив.
 
Реєстрація
06.04.09
Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra
У російському місті Енґельс розстріляли командира екіпажу бомбардувальника Ту-95
Командир екіпажу зазнав вогнепальних поранень.


Офіційний Telegram-канал ГУР МО України

‼️ На росії розстріляли пілота Ту-95

👤 Головне управління розвідки Міністерства оборони України інформує: у російському місті енґельс розстріляли командира екіпажу стратегічного бомбардувальника Ту-95 ― майора стєґачьова олєґа сєрґєєвіча.

☑️ Вказаний пілот вкс рф народився 23.06.1983 року, служив на авіабазі «енґельс» (в/ч 06987) ― він безпосередньо причетний до нанесення ракетних ударів по цивільних об’єктах в Україні та вбивств наших людей.

✔️ Внаслідок атаки олєґ стєґачьов зазнав вогнепальних поранень. Вижив чи ні — уточнюємо.

☝️ Нагадуємо, що на всіх воєнних злочинців чекає розплата ― ми знаємо ваші імена, адреси, номери автомобілів, звичні маршрути і звички.

⚡️ Справедливість ― невідворотна!
 

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Реєстрація
09.08.09
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2
У російському місті Енґельс розстріляли командира екіпажу бомбардувальника Ту-95
Командир екіпажу зазнав вогнепальних поранень.


Офіційний Telegram-канал ГУР МО України

На росії розстріляли пілота Ту-95

Головне управління розвідки Міністерства оборони України інформує: у російському місті енґельс розстріляли командира екіпажу стратегічного бомбардувальника Ту-95 ― майора стєґачьова олєґа сєрґєєвіча.

Вказаний пілот вкс рф народився 23.06.1983 року, служив на авіабазі «енґельс» (в/ч 06987) ― він безпосередньо причетний до нанесення ракетних ударів по цивільних об’єктах в Україні та вбивств наших людей.

Внаслідок атаки олєґ стєґачьов зазнав вогнепальних поранень. Вижив чи ні — уточнюємо.

Нагадуємо, що на всіх воєнних злочинців чекає розплата ― ми знаємо ваші імена, адреси, номери автомобілів, звичні маршрути і звички.

Справедливість ― невідворотна!
Рашики пишуть побутова, що з пневматики травмату і живий в лікарні
 
Останнє редагування:
Зверху