Ха, у меня тоже дата рождения смещена, только на один деньВот только один косяк, сместили число на два дня.
Ха, у меня тоже дата рождения смещена, только на один деньВот только один косяк, сместили число на два дня.
Это как байка (не знаю, может и правда)
не только при замене прокладки ))))для замены прокладки стоимостью 5$ на RangeRover надо кузов от двигателя отделять
Ось вам і попередня дата закінчення глюків і ??? переведення усіх на новий білінг???Samostijne pidkliuchennia 'SIM dlia plansheta' tymchasovo nedostupne dlia vashogo nomera. Sprobujte pislia 20.04.2021. Tel. 466.
точно нет. Нереально так быстро.переведення усіх на новий білінг???
А биллинг реально другой или просто глобально переделанный старый?точно нет. Нереально так быстро.переведення усіх на новий білінг???
реальнее некудареально другой
А кто миграцией занимается? Е/// или сами ребята из КС?)VEON announces revised technology infrastructure partnership with Ericsson
Follow our story in action. All our announcements are available here.www.veon.com
Думаю помилка в форматі даних.І у мене один день. Гадав, це лише у мене помилка. Ідіоти.
idea, не важливо з яких даних потрапила до бази ДР. Там вона зберігається не у текстовому форматі, а у форматі дати. Це моє припущення. І ця дельта пов'язана, на мою думку, у різних форматах дати. Тобто при міграції бази "поїхав" формат поля.den_lg, не усі ж реєструються з іпн'ом...
А яким чином в екселі ця помилка вилазить? Дата ж є дата...
Конечно это чуть-чуть оффтоп, но что в Экселе, что в алгоритме генерации ИНН дата записывается как просто количество дней прошедших с 01.01.1900 года, но в Экселе первое января 1900 года является первым днём отсчёта, а в алгоритме ИНН нулевым.Людина с ДР 05.07.80 має ІК 29406***. В Екселі ця дата записується як 29407. Ось різниця в один день.