Ласкаво просимо до нового білінгу!Куди в новому дібілінгу поділи термін дії номеру? *114# видає лише бонуси.
Ласкаво просимо до нового білінгу!Куди в новому дібілінгу поділи термін дії номеру? *114# видає лише бонуси.
Наверное от тарифа зависитКуди в новому дібілінгу поділи термін дії номеру? *114# видає лише бонуси.
Наверное от тарифа зависитКуди в новому дібілінгу поділи термін дії номеру? *114# видає лише бонуси.
Не всех еще перевелиНаверное от тарифа зависит
Куди в новому дібілінгу поділи термін дії номеру? *114# видає лише бонуси.
Показывает дату, значит таки старый. Уже надеялся что все уже, отмучался (Shinime, перевірте на *114#, якщо термін дії номера є, то старий.
У мене теж ммкс сьогодні запрацював, на новий білінг не перенесли. Усякого гівна у послуги не додали. Правильно почало відображати позапакетні тарифи, окрім з'єднань всередині мережі, бо 3 гривні за мінуту північної довготи... ;-)
А термін пропозицій змістився. Бо попередня діє до 11 числа, а раніше теж приходили по п'ятницях.
После последней обновы мкс не пишет названия телефонов вообщеСпробуйте сімку вставити в інший телефон. Якщо новий білінг, можливо майже одразу в Мій Київстар буде оновлено на новий телефон, як у Лайфселл.
Так. В мене один номер перевели на новий біллінг. Переставив його зараз з "кнопочного" в смартфон і приблизно через 5 хвилин (може й раніше) оновилась модель телефону в МКС.Спробуйте сімку вставити в інший телефон. Якщо новий білінг, можливо майже одразу в Мій Київстар буде оновлено на новий телефон, як у Лайфселл.
А до цього не так було?На новому білінгу *114# показує бонуси та їхній термін дії. Зручно.
Ви праві, відредагую.А до цього не так було?