Биллинг Киевстар

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
В МКС відображається. Однак термін дії вхідним дзвінком не продовжується. Це нововведення?

Місто
Миколаїв
Куди в новому дібілінгу поділи термін дії номеру? *114# видає лише бонуси.
Наверное от тарифа зависит
Post automatically merged:

Куди в новому дібілінгу поділи термін дії номеру? *114# видає лише бонуси.
Наверное от тарифа зависит

Вкладення

• IMG_20210408_133948.jpg
    IMG_20210408_133948.jpg
    95.5 КБ · Перегляди: 26
Місто
Запорожье
Телефон
Neffos C9a
Операторша говорила что на новом биллинге только все абоненты Все вместе и малая часть предоплаты.Типа полностью переход на новый биллинг будет с 17 апреля.Верить или нет не знаю.

drifter

проблемный аналитик
Місто
Умань
Телефон
LG-A390; LG X venture
Как же пространственно на оф. сайте КС (в разделах условий тарифов) описано, что же поменяется при новом биллинге и когда об этом сообщат в разделе новостей...🥴
Screenshot_2021-04-08-17-32-13.png

Місто
Запорожье
Не работал мкс дня 4, сегодня работает но еще криво + посыпались спецпредложения по смс, я на новом билинге?

Місто
Бровари
Shinime, перевірте на *114#, якщо термін дії номера є, то старий.
У мене теж ммкс сьогодні запрацював, на новий білінг не перенесли. Усякого гівна у послуги не додали. Правильно почало відображати позапакетні тарифи, окрім з'єднань всередині мережі, бо 3 гривні за мінуту північної довготи... ;-)
А термін пропозицій змістився. Бо попередня діє до 11 числа, а раніше теж приходили по п'ятницях.

Останнє редагування:
Місто
Запорожье
Shinime, перевірте на *114#, якщо термін дії номера є, то старий.
У мене теж ммкс сьогодні запрацював, на новий білінг не перенесли. Усякого гівна у послуги не додали. Правильно почало відображати позапакетні тарифи, окрім з'єднань всередині мережі, бо 3 гривні за мінуту північної довготи... ;-)
А термін пропозицій змістився. Бо попередня діє до 11 числа, а раніше теж приходили по п'ятницях.
Показывает дату, значит таки старый. Уже надеялся что все уже, отмучался (

• Like
Реакції: idea
Місто
Хмельницький
Телефон
Samsung A54
Спробуйте сімку вставити в інший телефон. Якщо новий білінг, можливо майже одразу в Мій Київстар буде оновлено на новий телефон, як у Лайфселл.

Місто
Запорожье
Спробуйте сімку вставити в інший телефон. Якщо новий білінг, можливо майже одразу в Мій Київстар буде оновлено на новий телефон, як у Лайфселл.
После последней обновы мкс не пишет названия телефонов вообще

Місто
Ужгород
Телефон
Redmi Note 11 Pro
Так. В мене один номер перевели на новий біллінг. Переставив його зараз з "кнопочного" в смартфон і приблизно через 5 хвилин (може й раніше) оновилась модель телефону в МКС.

Місто
Бровари
На новому білінгу *114# лиш показує бонусні кошти та їхній термін дії.

Останнє редагування:

СЛон

коментатор
Місто
Київ та передмістя
Телефон
nokia+sony
мой мерчик Вовка говорит, что с 19/04 пздц копейке и гривне... не будет больше канать на АП огрызок, для дневного пакета будет необходимо полноценные 5/10 грн...
кто что слышал по этому поводу, а то я сомневаюсь в этой инфе, но уже есть в хоз-ве номера с которых не хочет брать 1коп или 1грн для АП?

Зверху