Ну батенька, вы и зажрались...))) А тот, кто выполнял до этого функцию ручной посудомойки, сложить-разложить не? Все же не в жире колупаться.очень не хватает складвательной и раскладывательной машин
Ну батенька, вы и зажрались...))) А тот, кто выполнял до этого функцию ручной посудомойки, сложить-разложить не? Все же не в жире колупаться.очень не хватает складвательной и раскладывательной машин
Да он же стебетсяНу батенька, вы и зажрались...))) А тот, кто выполнял до этого функцию ручной посудомойки, сложить-разложить не? Все же не в жире колупаться.очень не хватает складвательной и раскладывательной машин
Та не стібеться він, а так і є. В мене така ж ситуація. Миємо посуд, майже завжди, вручну, бо всім лінь чекати, поки назбирається достатня кількість посуду, а ще - лінь загружати\розгружати. Посудомийку використовуємо, коли якісь гості були, і назбиралось зразу багато посуду.Да он же стебетсяНу батенька, вы и зажрались...))) А тот, кто выполнял до этого функцию ручной посудомойки, сложить-разложить не? Все же не в жире колупаться.очень не хватает складвательной и раскладывательной машин![]()
Это как носки стирать вручную, тоже можно быстро и не нужно ждать пока накопиться много чтобы закидывать в стиральную машинуТа не стібеться він, а так і є. В мене така ж ситуація. Миємо посуд, майже завжди, вручну, бо всім лінь чекати, поки назбирається достатня кількість посуду, а ще - лінь загружати\розгружати. Посудомийку використовуємо, коли якісь гості були, і назбиралось зразу багато посуду.Да он же стебетсяНу батенька, вы и зажрались...))) А тот, кто выполнял до этого функцию ручной посудомойки, сложить-разложить не? Все же не в жире колупаться.очень не хватает складвательной и раскладывательной машин![]()
да это свинство накапливать гору грязнуой посуду в мойкеКогда в мойке накопится гора посуды..
Уже несколько лет в селе трудится Electrolux. Никаких проблем, но перед проточником стоят фильтры. 100 микронный от механических загрязнений и СВОД для предупреждения накипиЯкщо братимете проточник, то будьте готові до того, що це тимчасове рішення. У батьків в селі за 4 роки уже 2 змінилося й останній Атмор уже ремонтувати треба.
Ми про фільтри не думали, скоріше про тепло....Уже несколько лет в селе трудится Electrolux. Никаких проблем, но перед проточником стоят фильтры. 100 микронный от механических загрязнений и СВОД для предупреждения накипиЯкщо братимете проточник, то будьте готові до того, що це тимчасове рішення. У батьків в селі за 4 роки уже 2 змінилося й останній Атмор уже ремонтувати треба.
Ну, это дело добровольное, можно менять пару раз в год фильтры (или картрижды к ним), а можно и сами водонагревателиМи про фільтри не думали, скоріше про тепло....
Ну, по ресурсу и меняется. По факту 1 раз в год, т.к. используется он не так уж и часто (до 50-100литров в неделю).@yahoo, и как часто меняете фильтр от накипи? Там у него ресурс не более ~20-25 куб м(и то при малой жёсткости воды)
Якщо маєте досвід, як поганяти бойлер з лимонною кислотою - поділіться, будь ласка, дуже зацікавило.Ну, по ресурсу и меняется. По факту 1 раз в год, т.к. используется он не так уж и часто (до 50-100литров в неделю).@yahoo, и как часто меняете фильтр от накипи? Там у него ресурс не более ~20-25 куб м(и то при малой жёсткости воды)
Если бойлер, электрочайник или стиралку можно погонять с лимонной кислотой или другим средством от накипи, то с проточником я такое не представляю.
Ну, щоб поганяти кислоту по бойлеру, варто, мабуть, бути впевненим, що це точно треба робити. А то, як би не нашкодити. Я, наприклад, після 2-х років користування бойлером, вирішив замінити в ньому магнієвий анод. Вскив бойлер - накипу на стінках не було. Лише на дні лежало трохи накипу у вигляді подрібнених кусків. Все це висипав, вимив бойлер мочалкою і сполоснув проточною водою, без жодної хімії.Якщо маєте досвід, як поганяти бойлер з лимонною кислотою - поділіться, будь ласка, дуже зацікавило.
Тобто, я так зрозумів, що кислоту краще не використовувати? Я раз на рік роблю профілактику бойлеру - чищу та міняю магнієвий анод. Що ж стосується тена - то просто жах, що на ньому. Не допомагає навість спеціальний фільтр на вході - накип є і його багато. Така вода у Житомирі. Та й місцевий водоканал не надто переймається якістю води - пориви майже кожен день по місту, а після відновлення постачання - бачили б ви, що ллється з-під крану... Жоден фільтр цього не зупинить. От і шукаю варіанти.Ну, щоб поганяти кислоту по бойлеру, варто, мабуть, бути впевненим, що це точно треба робити. А то, як би не нашкодити. Я, наприклад, після 2-х років користування бойлером, вирішив замінити в ньому магнієвий анод. Вскив бойлер - накипу на стінках не було. Лише на дні лежало трохи накипу у вигляді подрібнених кусків. Все це висипав, вимив бойлер мочалкою і сполоснув проточною водою, без жодної хімії.Якщо маєте досвід, як поганяти бойлер з лимонною кислотою - поділіться, будь ласка, дуже зацікавило.
А, точно. Забув написати. Накип на тені я видалив механічним способом. Оббив, обшкрябав.Так накипь в основном на тэне
ну это такое себе решениеобшкрябав.
это скорее всего остатки магниевого аноданакипу на стінках не було. Лише на дні лежало трохи накипу у вигляді подрібнених кусків.
Кислота може пошкодити емаль, якою покрито бак зсередини. Тому - це ризиковано. От, якщо бойлер має із бак із нержавійки, то так, можна й кислотою.Тобто, я так зрозумів, що кислоту краще не використовувати? Я раз на рік роблю профілактику бойлеру - чищу та міняю магнієвий анод.
Ну, таке - не таке, але почистив набагато швидше, ніж бавитися з кислотою. Та й нормально вийшло. Тен працює справно до сьогодні.ну это такое себе решение
Можливо. Експертизу не проводив.)))это скорее всего остатки магниевого анода