Ви використовуєте застарілий браузер. Цей та інші сайти можуть відображатися в ньому некоректно. Необхідно оновити браузер або спробувати використовувати інший.
Есть такой Губы и рот. Я дул в открытый кран ванной. Самое смешное, там только сначала тяжело, а потом когда вода побежит - уже можно и не дуть, а просто смотреть. Как в ситуации когда бенз шлангом из бензобака сливают - главное, что пошла струя.
підкажіть як правильно називаеться девайс який дозволяє з бойлера злити воду коли перекрита подача води? бойлер звичайний атлантік 80л, клапан сбросу стандартний є, але при відсутності подачі води тільки пару капель через нього виходить. Десь в цій темі ще давно хтось писав про девайс який це дозволяє робити, але не знайшов через пошук
У нас (приватний сектор) коли неподалік виключають першу чергу (десь там стоять підкачувальні насоси), дуже падає тиск води. В кого для ГВП котел/колонка (проточнік одним словом) вішаються - девайси не бачать протоку і не вмикаються. Бойлер в цьому плані приємніший. Але бува так, шо і для бойлера тиск недостатній - не вистачає для холодної води шоб розбавити.
підкажіть як правильно називаеться девайс який дозволяє з бойлера злити воду коли перекрита подача води? бойлер звичайний атлантік 80л, клапан сбросу стандартний є, але при відсутності подачі води тільки пару капель через нього виходить. Десь в цій темі ще давно хтось писав про девайс який це дозволяє робити, але не знайшов через пошук
Ця приблуда називається "прямі руки інсталятора". При установці потрібно крани ставити. А так - зливаєш з того патрубку де до бойлера надходить холодна, а де виходить гаряча відкрути шланг (чи що там у тебе) для доступу повітря.
Кран прохідний FADO S.r.l 1/2"х3/4"х1/2" ➤➤ Купити в Україні ✅ Епіцентр К ⭐ Низька ціна та акції ☝ Самовивіз та доставка по Україні ✍ Відгуки та фото
epicentrk.ua
Накрутив на вхідний патрубок бойлера, на нього запобіжний пристрій (що йшов в комплекті з бойлером), вже до того підвод холодної води з краном.
На різьбу 3/4" тої приблуди накручую шланг з накидною гайкою (для підключення пралки), другий кінець в ванну.
Ще при зливанні відкриваю кран гарячої води на змішувачі ванни для доступу повітря в бойлер. Тече не завжди добре, інколи піддуваю повітря через зливний шланг.
Возможно кому пригодится опыт. Установил бойлер, по габаритам подошел идеально Thermex (габариты для установки слишком ограниченны). Другу не влез, взял Atlantic. Но речь про другое. В соседней теме чуть возник спор про 30 л, именно такой объем мне установили. На практике с головой на семью из 2-х. Нагревает за 10-15 минут по факту. Кому необходимо для временных отключений, а также учитывать отключения, самое оно, вонять не будете))
А чё душ то роскошь? Лей сколько хочешь воды, я например сегодня на помыться двух человек израсходовал 300литров водички, где-то 120литров ушло девушке, но там был кипяток на солнце так нагрелось что просто край (я такое не люблю), потом долил немного тепленькой и на себя литров 180, кайф
Возможно кому пригодится опыт. Установил бойлер, по габаритам подошел идеально Thermex (габариты для установки слишком ограниченны). Другу не влез, взял Atlantic. Но речь про другое. В соседней теме чуть возник спор про 30 л, именно такой объем мне установили. На практике с головой на семью из 2-х. Нагревает за 10-15 минут по факту. Кому необходимо для временных отключений, а также учитывать отключения, самое оно, вонять не будете))
Продолжаю наблюдение, сам себя процитирую. Напоминаю, что это бюджетный вариант на факт отключения внезапного/планового горячей воды, на 2-3 человека помыться под душем. Именно такая цель преследовалась.
Минусы:
- постоял с водой, начал подозрительно в кране пщикать и выдавать ржавую воду (возможно я туплю, не спорю, я по другим направлениям);
- говорят что тэны летят (не знаю, возможно, мне надо было впихнуть невпихуемое, а там посмотрим);
- выглядит как свинорыл. Постоянно ржу, когда смотрю на это все.
Это перед установкой, анпакинг типа) Модель конкретно Thermex IF 30V
Плюсы за 2 недели (снова отключили горячую воду, ну электро то понятно).
- успевает нагрется при 2-х тэнах до 70 градусах за 20-25 мин (сноска на лето, закрытое пространство);
- температуру держит с потерями 1 градус за 20-30 мин (снова лето, дальше без упоминания);
- пишут в отзывах, что Термекс не включается автоматически при подаче электро. Протестил, этот включается сам. Может старые модели, или серый маркетинг,, не знаю;
Меня, как полного нуля в этом направлении, возможно и катяхи полетят. Не против) Проверил на себе бюджетную модель, хотя и продолжаю проверять в сложившихся условиях. И да, лучше здесь отзыв напишу)
протік, пішла іржа по шву, розібрав від аноду залишилась тільки різьба.
раз на рік чистив бойдер, міняв анод, а тут на 10 місяць потік. Хоча рідний анод замінив після 3 років роботи (ще лишалось 20%).
Тому шукаю де придбати якісний, максимальнро схожий на той що йде с заводу
раз на рік чистив бойдер, міняв анод, а тут на 10 місяць потік. Хоча рідний анод замінив після 3 років роботи (ще лишалось 20%).
Тому шукаю де придбати якісний, максимальнро схожий на той що йде с заводу
Из выделенного я понял что бойлеру уже лет шесть. Это как минимум.
Вспомнился анекдот-
Старый еврей дарит внуку ботинки.
- Носи их, Изя , аккуратно.
Через недели две внук прибегает и кричит:
- Деда, порвались твои ботинки.
- Как это порвались?! Ах ты паршивец, мой отец их пять лет носил, я четыре года, отец твой лет семь, а таки ты за две недели такую обувь испохабил!
Цей сайт використовує файли cookie, які допомагають персоналізувати Ваш контент і зберегти вхід в систему, якщо Ви зареєстровані.
Продовжуючи користуватися цим сайтом, Ви погоджуєтеся на використання нами файлів cookie.