Бойлер (водонагрівач)

• Автор теми Irop
  • Дата створення
Місто
Куренiвка
Телефон
C75,MC100,S930,Mi Max2.
Мій гарний бойлер відомої фірми Bosch Tponic на 150 л. (зроблено в Болгарії 04.2018 ) куплений в розетці в травні в розетці за 4250 грн. І як завжди вчора вночі зробив мені (Ніч яка місячна), відра на ночви. Коротше все. Зараз буду його розбирати щоб подивитися, а що там.

Місто
Куренiвка
Телефон
C75,MC100,S930,Mi Max2.
Місто
Жовті Води
Мій гарний бойлер відомої фірми Bosch Tponic на 150 л. (зроблено в Болгарії 04.2018 ) куплений в розетці в травні в розетці за 4250 грн. І як завжди вчора вночі зробив мені (Ніч яка місячна), відра на ночви. Коротше все. Зараз буду його розбирати щоб подивитися, а що там.
В мене 2015 року ще досі працює, один раз потік з кріплення анода, підкрутив і працює.

Місто
Dnipro
Бойлер працює 10 років, поки жодної проблеми не було.
Виставлен температурний режим 40% потужності, щоб не треба було включати холодну воду.
Бренд Termal 100l

osot056

ОптимисТ
Місто
г. Днепр
Телефон
ASUS ZenFoneMax+Fly TS107
Интересуюсь бойлером на 80 литров , мощностью до 1,6 кВт. Из личного опыта кто что порекомендует. Брать сейчас или под Новый Год? Нет срочности в покупке.

Місто
RayonD
Интересуюсь бойлером на 80 литров , мощностью до 1,6 кВт. Из личного опыта кто что порекомендует. Брать сейчас или под Новый Год? Нет срочности в покупке.
по нынешнему каКчеству, что то из более-менее Tesy и Eldom

Паук

Пивовар
Команда форуму
Місто
Полтава
Телефон
(M) forever
Є бойлер 150л, є СЕС та нічний тариф, є дівчата, які вміють спускати цей бойлер дуже швидко. А гріється він... довго.
Тому, щоб отримувати гарячу воду якомога швидше, вихід цього бойлера пустив на вхід маленького на 15л. І простою автоматикою зробив його в пріорітеті (поки увімкнений тен малого бойлера, великий вимкнений).
Звісно, це не про нинішнє депресивне міжсезоння та постійні відключення - зараз на гарячу воду працює газовий двухконтурник. Але в сонячний період року така схема повністю влаштовує.

Місто
Львів
є дівчата, які вміють спускати цей бойлер дуже швидко
Теж знаю подібних дівчат, перевчити яких на повільніше витрачання гарячої води щось ніяк не вдається.

А от цікаво, в якихось Британщинах, де два крани із корком у рукомийнику, дівчата піддаються перевчанню на економію, чи це вони з дитинства там навчені економити?

Андрюх@dp.ua

Член гуртку дідів )))
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Місто
Біла Церква
Телефон
Xiaomi 15T
У мене – бойлер Gorenje, працює справно ночами (лічильник електроенергії "день і ніч"), подобається. "Сухий тен". Більше десяти років усередині нічого не робилося при тому, що мій добрий знайомий чистить бойлери. Якби зараз треба було купити новий, то вибрав би цієї фірми.

Місто
Zaporizhzhia
У мене – бойлер Gorenje, працює справно ночами (лічильник електроенергії "день і ніч"), подобається. "Сухий тен". Більше десяти років усередині нічого не робилося при тому, що мій добрий знайомий чистить бойлери. Якби зараз треба було купити новий, то вибрав би цієї фірми.
В мене такий, теж більше десяти років, запрограмований на нічний режим. 80 літрів. 1,5 кВт, два сухих тена. Чистив один раз. Вірніше, дивився, що там і як. Виявився чистим, без слідів іржі. (Тьфу-тьфу-тьфу!). Ідеальний.

Місто
Біла Церква
Телефон
Xiaomi 15T
Goggle, так, такий же, мабуть.
Тільки я думав, що в ньому - 2 нагрівальні елементи по 1 кВт = 2 кВт.
Мій знайомий, який чистить бойлери, каже, що, мовляв, я навіть не уявляю, скільки всередині бруду. Може попрошу, щоби почистив навесні.

Місто
Zaporizhzhia
SvPet, я при купівлі шукав на 1,5 кВт, тому впевнений, що мій 2*,75. На ньому ще наліпка про 10-річну гарантію бака. Сам бак всередині емальований, темно-зелений, наскільки пам'ятаю. Щодо бруду - все, мабуть, залежить від води та труб. В мене був чистим, ніякої багнюки, як ото показують на ютубі, нічого. Як новий.
Але треба зауважити: я його в ті часи використовував не постійно. Час од часу. Було централізоване гаряче постачання.

Місто
Біла Церква
Телефон
Xiaomi 15T
Я знайшов, який у мене бойлер. Бойлер Gorenje GBF 80/UA
Бойлер циліндричної форми ємністю 80 літрів. Бак оснащений двома сухими тенами, потужність кожного по 1000 Вт, а загальна потужність 2000 Вт. Це дозволяє нагрівати воду до температури 75 ° С всього за 120 хвилин. Водонагрівач обладнаний простим механічним терморегулятором, з ним Ви можете швидко та зручно налаштовувати потрібну Вам температуру.
Ого, остання ціна була понад 10 тисяч гривень.

Андрюх@dp.ua

Член гуртку дідів )))
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Доки робила Словенія, вони були суперові! Зараз виробляє Сербія, набагато впала якість:(

У мене був саме такий, 17 років відпрацював. Працював би і далі, але мені закортіло його почистити. Як наслідок, потік через тиждень :(

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
В лісах під Ковелем
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Місто
Біла Церква
Телефон
Xiaomi 15T
Цей бойлер відносно довго тримає – зберігає тепло води.
Зараз виробляє Сербія, набагато впала якість
Я цього не знав. Але мій словенський.
Працював би і далі, але мені закортіло його почистити. Як наслідок, потік через тиждень
Так, мабуть, треба було попросити того, хто займається чищенням бойлерів, щоби почистили.

Андрюх@dp.ua

Член гуртку дідів )))
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Ото бережі його, як зіницю ока! Бо нинішні фуфло!
Так, мабуть, треба було попросити того, хто займається чищенням бойлерів, щоби почистили.
Так отож і почистили. Воно і потекло, бо бруд забив всі мікропори і тримало все добре. А я взяв і відкрив метал воді.

Місто
Біла Церква
Телефон
Xiaomi 15T
Так отож і почистили. Воно і потекло, бо бруд забив всі мікропори і тримало все добре. А я взяв і відкрив метал воді.
Я зрозумів. Дякую. Врахую ваш досвід і попрошу, щоб чистили без особливо-зайвого ентузіазму та ретельності, а лише легко-поверхнево прибрали непотрібний бруд всередині бака.
Але оскільки Льоня робить це кілька років, то, напевно, знає всі тонкощі чищення бойлерів.

Останнє редагування:
Зверху