Бокс

Місто
Київ
Взагалі-то Усик викупив трансляцію, тому її на г+г можна подивитись.
а офiцiйну сторiнку, на яку треба пiдписатися, в "новинi" не згадано?:)

Goggle

Местный
Місто
Zaporizhzhia
Місто
Дніпро
YasnoЛов за 50 фантиков дает «оптимальную» на мегого на неделю. Написано для новых юзеров. Но старые тоже в почете как оказалось.

Місто
Київ
Телефон
MI MAX3 КС Все разом лайт
за кілька днів насвинорилити мегого,
Я Сенсом вже не користуюсь.
В темі мегого викладали промокоди, бери і свинориль, в сенс банку я не вважаю що то свинорильство, акція з певними умовами які треба було виконати.

Місто
Київ
Телефон
MI MAX3 КС Все разом лайт
В темі мегого викладали промокоди, бери і свинориль
там вже всьо ще зранку
Так я ж в попередньому повідомленні писав що треба було раніше чухатись.
Всіх з перемогою, але як сказав коментатор головна наша перемога ще попереду.

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Отут пiдбiрка посилань, але без адблоку замучаєтесь
Відмінно, по одному з посилань подививсь у високій якості і без лагів, без адблоку вже нікуди))
Post automatically merged:

заплатив вчора 5 разів по 100 грн
Це в їх стилі - зобов'язати робити онаністичні непотрібні платежі, або влупити абонплату за пакет, тому й перестав ними користуватись. Але то таке.. Усик молодець!

Останнє редагування:
  • Like
Реакції: baha

Goggle

Местный
Місто
Zaporizhzhia
Саня найкращий! Фьюрі на пенсії. А невгамовний Дюбуа вже підметушився на піздюліну. Життя триває! Усіх з Усиком!!!! Слава Україні!

Місто
Kyiv
Усик відсвяткував перемогу над Ф’юрі з шаблею 17 сторіччя: кому вона належала і що на ній написано
Унікальний артефакт.

Після другої перемоги над Тайсоном Ф‘юрі український чемпіон світу за версіями WBC, WBO, WBA та IBO у надважкій вазі Олександр Усик у ринзі продемонстрував публіці унікальний артефакт.

Ця шабля – оригінал, вона датована XVII сторіччям та належала українському гетьману Івану Мазепі. Її він подарував за гарну службу осавулу Савичу.

На клинку є надпис: «Всю надію свою на тебе покладаю, Мати Божа, захисти мене під Покровою своєю».

З правого боку клинка зображені дві свічки, двоє янголів, а також коронована Богородиця з дитиною і гілочкою («Нев’янучий цвіт»):

Цей проєкт був організований спільно з Благодійним фондом Олександра Усика та UKRAINE WOW. В інстаграмі UKRAINE WOW опубліковано наступне пояснення:

«Це нагадування світові про видатного гетьмана, який боровся проти Росії, за свободу та єдність України, ще триста років тому. Шабля 17 століття прилетіла в Ер-Ріяд з України, де зберігається у Чернігівському історичному музеї. Її доставили з дотриманням усіх норм та під контролем музейних фахівців. І уперше в історії боксу на ринг дозволили винести музейний експонат. Століттями Росія паплюжила ім’я гетьмана Мазепи. Завдяки Олександру Усику воно повертається у світовий медіапростір і отримає визнання, на яке заслуговує».

У коментатора бою Володимира Кобелькова була також власна інтерпретація, якою він поділився в ефірі: «Знаєте, кого цією шаблею рубав? Подивіться в історії».

Детальніше на ua.tribuna.com:

p.s.
Це те, як і має виглядати українську культура.

Мільйони пошуків в англомовному гуглі: Що тримає в руках Усик? Хто такий Мазепа?

Фантастика!

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев
Це те, як і має виглядати українську культура.
А ще подражнив аравійців написом:

chelavek

Слава Україні !!!
Місто
Київ
Телефон
iPhone (KS/UMC)
ПотапаПапа,

останнє запитання

так він заявляв не одноразово поки не "перевзувсь"
Post automatically merged:

ще в якомусь інтервю на журналіста "наїзжав" типу навіщо його провокують такими запитаннями
і відповів "ви що хочете щоб мене в крим не пускали " і в такому дусі далі

Зверху