Причина: Онлайн-покупка валюты в банках
Останнє редагування модератором:
Написано же ИМХО.Думаю, увидим и хуже курс. Но твоя математика тут не причём, надеюсь уже понятно
Логическое мышление совсем отсутствует?А, т.е. не лечишься. Ок, что будет, если нбу завтра поставит курс 1 к 1? А если 1 к 100? Будет 9 и 108 соответственно?
А то что они "печатают" гривну каждый день, бешенными темпами, не смущает?ИМХО чим швидше НБУ реалізує валютні депозити за гривню (в ідеалі сьогодні) тим швидше стабілізується курс.
А когда иссякнут резервы? За счёт чего "печатать"?Metio, Зараз валюти продається приблизно стільки, скільки гривні друкується. Питання виключно в тому через який канал йде ця продажа.
З метою збалансування попиту та пропозиції на валютному ринку Національний банк також вживає додаткових заходів.Bebobi, Вже можна? В якому банку?
Не все "продвинутые".Не розумію тих хто зараз біжить в обмінник кому не горить, можна ж по 50к в міс/банк купляти валюту просто треба покласти на 3 міс. депозит і потім собі зняти в касі.
поки в ЗВР достатньо грошей потерпіти хоча б 3 місяціНе все "продвинутые".Не розумію тих хто зараз біжить в обмінник кому не горить, можна ж по 50к в міс/банк купляти валюту просто треба покласти на 3 міс. депозит і потім собі зняти в касі.
Тут главное, что бы не было как в Германии, в 1923году. Ну или как с карбованцев в 1990х. Бо "бумаги" на руках останется много.
На долго ли? В течении дня это нормально.вже йде вниз
див. вище. Мені 27 вивільняються гривні і я не буду йти на вулицю для закупки, а куплю через банк і почекаю 3 міс на депозиті. Який мені сенс біжати до міняли який зараз спекулятивно крутить цінник? Щоб що?На долго ли?
Смотри выше. Не все "продвинутые".див. вище. Мені 27 вивільняються гривні і я не буду йти на вулицю для закупки, а куплю через банк і почекаю 3 міс на депозиті. Який мені сенс біжати до міняли який зараз спекулятивно крутить цінник? Щоб що?На долго ли?
Це можна через банкінг онлайн зробити, чи похід у касу?Схема для айтішників вже очевидна:
1. Рахунок в приваті.
2. Отримав оплату в валюті - продав по 36.56 (+1%(?))
3. Гроші (до 100к в день) перевів в ту кількість банків яка необхідна
4. На гривні які перекинув береш до 50к грн в еквіваленті валюти і ставиш на депозит
5. Через 3 місяці такої багатоходовочки стабільно знімаєш валюту і ставиш собі в тумбочку якщо треба
6. ????
7. Профіт (міняли обслуговують лише тих кому треба екстренно прямо тут і зараз гривні поміняти на валюту)
В Моно и Сенсе точно нельзя. Возможно ещё не запили.Це можна через банкінг онлайн зробити, чи похід у касу?