Валютний ринок: курси валют (продаж, купівля, обмін)

User_5

Заблокирован
Місто
Украина

☝️ Онлайн-покупка валюты в банках | Курси валют для online-операцій

Причина: Онлайн-покупка валюты в банках
Останнє редагування модератором:

Metio

Заблокирован
Місто
Киев
Телефон
Micromax X502
Думаю, увидим и хуже курс. Но твоя математика тут не причём, надеюсь уже понятно
Написано же ИМХО.
И я говорю за цену при оф.курсе 36.57. Конечно может и хуже быть, при другом курсе.
И математика очень даже...
Во многих странах на "черном рынке" курс дороже.
Думаю, мы пришли к этой модели.
Скоро будет стандартом.

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
А, т.е. не лечишься. Ок, что будет, если нбу завтра поставит курс 1 к 1? А если 1 к 100? Будет 9 и 108 соответственно?

Metio

Заблокирован
Місто
Киев
Телефон
Micromax X502
А, т.е. не лечишься. Ок, что будет, если нбу завтра поставит курс 1 к 1? А если 1 к 100? Будет 9 и 108 соответственно?
Логическое мышление совсем отсутствует?
1 к 1? Ну ты и клоун. 🤣
При курсе 100, нужно уже будет брать +15 примерно.

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
ИМХО чим швидше НБУ реалізує валютні депозити за гривню (в ідеалі сьогодні) тим швидше стабілізується курс.
Цими депозитами вони позбавлять туристів значної частини клієнтів і перенесуть проблему на кінець жовтня.

Metio

Заблокирован
Місто
Киев
Телефон
Micromax X502

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
Metio, Зараз валюти продається приблизно стільки, скільки гривні друкується. Питання виключно в тому через який канал йде ця продажа. Травень-липень значна частина йшла через туристів. Якщо через депозит курс буде на 5% краще ніж в туристів, то депозит стане основним каналом продажу

Metio

Заблокирован
Місто
Киев
Телефон
Micromax X502
Metio, Зараз валюти продається приблизно стільки, скільки гривні друкується. Питання виключно в тому через який канал йде ця продажа.
А когда иссякнут резервы? За счёт чего "печатать"?
Совершенно верно, за счёт курса.

Bebobi

Заблокирован
Місто
Ужгород
Телефон
Pixel 5
Не розумію тих хто зараз біжить в обмінник кому не горить, можна ж по 50к в міс/банк купляти валюту просто треба покласти на 3 міс. депозит і потім собі зняти в касі.

Bebobi

Заблокирован
Місто
Ужгород
Телефон
Pixel 5
Bebobi, Вже можна? В якому банку?
З метою збалансування попиту та пропозиції на валютному ринку Національний банк також вживає додаткових заходів.

По-перше, НБУ дозволить банкам із 21 липня 2022 року продавати безготівкову валюту громадянам із подальшим розміщенням на депозит на строк від трьох календарних місяців без права дострокового розірвання у межах щомісячного ліміту 50 тис. грн (в еквіваленті). Це створить альтернативу вкладенню коштів у готівкову валюту, що зменшить попит на неї та тиск на обмінний курс у готівковому сегменті валютного ринку.
--
Поки не ще не дізнавався, 27 липня виплачуються ОВДП від держави, буду по цій схемі купляти валюту і тримати 3 міс на депозиті, мені не горить. Та й нема бажання кормити спекулянтів вуличних.

Metio

Заблокирован
Місто
Киев
Телефон
Micromax X502
Не розумію тих хто зараз біжить в обмінник кому не горить, можна ж по 50к в міс/банк купляти валюту просто треба покласти на 3 міс. депозит і потім собі зняти в касі.
Не все "продвинутые".
Тут главное, что бы не было как в Германии, в 1923году. Ну или как с карбованцев в 1990х. Бо "бумаги" на руках останется много.

Bebobi

Заблокирован
Місто
Ужгород
Телефон
Pixel 5
Не все "продвинутые".
Тут главное, что бы не было как в Германии, в 1923году. Ну или как с карбованцев в 1990х. Бо "бумаги" на руках останется много.
поки в ЗВР достатньо грошей потерпіти хоча б 3 місяці
Post automatically merged:

1658406351338.png
вже йде вниз

Bebobi

Заблокирован
Місто
Ужгород
Телефон
Pixel 5
див. вище. Мені 27 вивільняються гривні і я не буду йти на вулицю для закупки, а куплю через банк і почекаю 3 міс на депозиті. Який мені сенс біжати до міняли який зараз спекулятивно крутить цінник? Щоб що?

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
От саме так я й прогнозую що буде. Я, Bebobi , а згодом і значна частина пересічних буде купувати валюту через депозит, а не через мінял, в яких курс буде відсоків на 5 вище.

Bebobi

Заблокирован
Місто
Ужгород
Телефон
Pixel 5
Схема для айтішників вже очевидна:
1. Рахунок в приваті.
2. Отримав оплату в валюті - продав по 36.56 (+1%(?))
3. Гроші (до 100к в день) перевів в ту кількість банків яка необхідна
4. На гривні які перекинув береш до 50к грн в еквіваленті валюти і ставиш на депозит
5. Через 3 місяці такої багатоходовочки стабільно знімаєш валюту і ставиш собі в тумбочку якщо треба
6. ????
7. Профіт (міняли обслуговують лише тих кому треба екстренно прямо тут і зараз гривні поміняти на валюту)

Metio

Заблокирован
Місто
Киев
Телефон
Micromax X502
див. вище. Мені 27 вивільняються гривні і я не буду йти на вулицю для закупки, а куплю через банк і почекаю 3 міс на депозиті. Який мені сенс біжати до міняли який зараз спекулятивно крутить цінник? Щоб що?
Смотри выше. Не все "продвинутые".
У многих деньги лежат "под подушкой, в носке". Вот те и побегут. А таких как ты, 10-15%.

Перемедон

Тиха украинская ночь,но..
Місто
Південь України.
Телефон
iP 13, Px 6, Sg S23
Схема для айтішників вже очевидна:
1. Рахунок в приваті.
2. Отримав оплату в валюті - продав по 36.56 (+1%(?))
3. Гроші (до 100к в день) перевів в ту кількість банків яка необхідна
4. На гривні які перекинув береш до 50к грн в еквіваленті валюти і ставиш на депозит
5. Через 3 місяці такої багатоходовочки стабільно знімаєш валюту і ставиш собі в тумбочку якщо треба
6. ????
7. Профіт (міняли обслуговують лише тих кому треба екстренно прямо тут і зараз гривні поміняти на валюту)
Це можна через банкінг онлайн зробити, чи похід у касу?

Зверху