Валютний ринок: курси валют (продаж, купівля, обмін)

User_5

Заблокирован
Місто
Украина

☝️ Онлайн-покупка валюты в банках | Курси валют для online-операцій

Причина: Онлайн-покупка валюты в банках
Останнє редагування модератором:

Bebobi

Заблокирован
Місто
Ужгород
Телефон
Pixel 5
Це можна через банкінг онлайн зробити, чи похід у касу?
Лише сьогодні про це заявив НБУ, думаю за сьогодні завтра банки дадуть роз'яснення.
У многих деньги лежат "под подушкой, в носке". Вот те и побегут. А таких как ты, 10-15%.
Ці якщо не побіжали на початку війни то чому зараз побіжать? За місяці каруселей всі хто хотів уже давно закупився.

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
Metio, ИМХО банки були не в курсі такого рішення, тому треба час щоб реалізувати таку фічу, адже раніше поповнення валютних депозитів йшло з валютних карток, а не гривневих

Bebobi

Заблокирован
Місто
Ужгород
Телефон
Pixel 5
Надмірне цитування: декілька цитат у цитаті
Не розумію тих хто зараз біжить в обмінник кому не горить, можна ж по 50к в міс/банк купляти валюту просто треба покласти на 3 міс. депозит і потім собі зняти в касі.
Не все "продвинутые".
Тут главное, что бы не было как в Германии, в 1923году. Ну или как с карбованцев в 1990х. Бо "бумаги" на руках останется много.
поки в ЗВР достатньо грошей потерпіти хоча б 3 місяці
Post automatically merged:

Переглянути вкладення 48875
вже йде вниз
Ажіотаж спадає
1658408086689.png

portable

Заблокирован
Місто
Киев
Телефон
Xiaomi A2 Iphone 13 pro
Не розумію тих хто зараз біжить в обмінник кому не горить, можна ж по 50к в міс/банк купляти валюту просто треба покласти на 3 міс. депозит і потім собі зняти в касі.
Не все "продвинутые".
Тут главное, что бы не было как в Германии, в 1923году. Ну или как с карбованцев в 1990х. Бо "бумаги" на руках останется много.
Или как в Китае сегодня ) Очень показательно

Bebobi

Заблокирован
Місто
Ужгород
Телефон
Pixel 5
Bebobi, Ви забуваєте про щомісячні надходження.
Щомісячні, прогнозовані доходи, можна (буде) прогнозовано конвертувати через депозити. Тому ця категорія населення не буде впливати на готівковий курс на вулиці.

Metio

Заблокирован
Місто
Киев
Телефон
Micromax X502
Ці якщо не побіжали на початку війни то чому зараз побіжать? За місяці каруселей всі хто хотів уже давно закупився.
Лично знаком, с человеком, который, в ноябре 2021, весной 2022 ждал курс по 25.
Я тогда, в ноябре, купил по 26-27.
А он до сих пор не купил и завтра собирается бежать в обменник.
И таких, думаю, не мало. И будут многие ждать ещё "отката".

Веник, наверное не Киев, на Порика по 40-41 в обменниках было пол часа назад. 🤣

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
Bebobi, більше половини моїх клієнтів на Євро - це дружини солдат, які отримують їх 30/100 тис.

Bebobi

Заблокирован
Місто
Ужгород
Телефон
Pixel 5
Лично знаком, с человеком, который, в ноябре 2021, весной 2022 ждал курс по 25.
Я тогда, в ноябре, купил по 26-27.
А он до сих пор не купил и завтра собирается бежать в обменник.
И таких, думаю, не мало. И будут многие ждать ещё "отката".
І скільки таких людей у відсотках, якщо в перший день війни основна маса людей не те що долари, борошно і олію поскупляли?

Друге питання, ще давно можна було просто з картки по 29.25 на револют перекинути, і завезти назад вже валюту, чому це не було зроблено?

Третє, навіщо завтра йти в обмінник якщо можна покласти на депозит по курсу НБУ і почекати 3 міс, я так розумію не горить людині.

Багато питань коротше, хай йде :)

Bebobi, більше половини моїх клієнтів на Євро - це дружини солдат, які отримують їх 30/100 тис.
І що він не може купляти на ці гроші по 50к собі валюту через 3міс. депозит, хіба тим хто зараз на передовій треба мати саме паперову валюту на руках тут і зараз? Дурниці, як люди розберуться то будуть купляти так як пропонує НБУ тому що це буде дешевше і не треба буде ходити по обмінникам/касам і стояти в черзі.

Metio

Заблокирован
Місто
Киев
Телефон
Micromax X502
Друге питання, ще давно можна було просто з картки по 29.25 на револют перекинути, і завезти назад вже валюту, чому це не було зроблено?
Это шутка была? 🤣
Третє, навіщо завтра йти в обмінник якщо можна покласти на депозит по курсу НБУ і почекати 3 міс, я так розумію не горить людині.
Не доверяет "электронке".
І скільки таких людей у відсотках, якщо в перший день війни основна маса людей не те що долари, борошно і олію поскупляли?
Та очень много, думаю больше половины.

Bebobi

Заблокирован
Місто
Ужгород
Телефон
Pixel 5
З такими то нервами людина, коли в країні війна, явно таких більшість!
сарказм
Коротше шоу не буде, у мене знайомий пішов в обмінник, постояв в черзі і вже передумав купляти :)

Metio

Заблокирован
Місто
Киев
Телефон
Micromax X502
З такими то нервами людина, коли в країні війна, явно таких більшість!
сарказм
Коротше шоу не буде, у мене знайомий пішов в обмінник, постояв в черзі і вже передумав купляти :)
А потом курс скаканет на 2-3грн и снова пойдет в очереди стоять?
Очень похоже на моего знакомого. 🤣

Metio

Заблокирован
Місто
Киев
Телефон
Micromax X502
Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
За курсом НБУ - то ви самі придумали? Курс у постанові не прописаний, і щось мені підказує що він дорівнюватиме комерційному курсу банку, а аж ніяк не курсу НБУ

Зверху