Причина: Онлайн-покупка валюты в банках
Останнє редагування модератором:
Ок, на 30коп дорожче за НБУ (в приваті)За курсом НБУ - то ви самі придумали? Курс у постанові не прописаний, і щось мені підказує що він дорівнюватиме комерційному курсу банку, а аж ніяк не курсу НБУТретє, навіщо завтра йти в обмінник якщо можна покласти на депозит по курсу НБУ і почекати 3 міс, я так розумію не горить людині.
Не питав, мені буде актуально після 27 липня, до того часу думаю уже будуть роз'яснення від банків.Хто вже реалізував цю "фішку"?
релакс, это карточные курсыОк, на 30коп дорожче за НБУ (в приваті)
Это значит менялы сами не знают куда пойдет и страхуются, расширяя спред. В банках вилка поменьше - 1..1,5грнРазлет в 2-3 грн
Продаж та купівля валюти банками за заявками клієнтів у безготівковому сегменті валютного ринку й надалі здійснюватиметься за курсом, який не може більш як на 1% відхилятися від офіційного.За курсом НБУ - то ви самі придумали? Курс у постанові не прописаний, і щось мені підказує що він дорівнюватиме комерційному курсу банку, а аж ніяк не курсу НБУТретє, навіщо завтра йти в обмінник якщо можна покласти на депозит по курсу НБУ і почекати 3 міс, я так розумію не горить людині.
Це для ексопрту/іморту, тобто для фоп та юридичних осібПродаж та купівля валюти банками за заявками клієнтів у безготівковому сегменті валютного ринку й надалі здійснюватиметься за курсом, який не може більш як на 1% відхилятися від офіційного.За курсом НБУ - то ви самі придумали? Курс у постанові не прописаний, і щось мені підказує що він дорівнюватиме комерційному курсу банку, а аж ніяк не курсу НБУТретє, навіщо завтра йти в обмінник якщо можна покласти на депозит по курсу НБУ і почекати 3 міс, я так розумію не горить людині.
Курс продажу валюти в готівковому сегменті валютного ринку і надалі визначатиметься попитом та пропозицією на ньому.
это и сбивает с толку. Потому как наличка в банке по рыночному курсу а вот безнал больше чем на 1% выше нбу низзя. Либо я не так понял
в клиентом нужно согласовывать после согласования с поставщикомУ меня другая проблема. Клиент вчера заказал компьютер, поставщик все цены в $ написал. Я с клиентом согласовал, все ок. А сегодня у поставщика в базе все цены в $ вверх и, что самое неприятное, заказ закрыт пока ещё. То есть цены были всё-таки в грн. и были связаны с курсом НБУ.
Давно зняли обмеження на картковий і 1 і 10%Бо картковий вкладається в НБУ+1%,
Ну от маємо першу реалізацію в Газбанку по курсу НБУ +1%.За курсом НБУ - то ви самі придумали? Курс у постанові не прописаний, і щось мені підказує що він дорівнюватиме комерційному курсу банку, а аж ніяк не курсу НБУ
не уверен, что будут массовми такие условия, может госы и поучаствуют, кстати с кем не общался, то пересичный как-то не особо хочет в 3 мес. нырять дажеНу от маємо першу реалізацію в Газбанку по курсу НБУ +1%
Зайшов в Газбанк: там не дуже розуміли що я хочу, пропонували купити готівковий долар і покласти на депозит, телефонували в "центральний" офіс. В решті решт сказали зайти через кілька днів бо в них щось зависло.Ну от маємо першу реалізацію в Газбанку по курсу НБУ +1%.
в Киеве сказали, все ок, приходите утром с деньгами, все проведем, только там еще +0,5% за покупку валюты на межбанкеЗайшов в Газбанк: там не дуже розуміли що я хочу, пропонували купити готівковий долар і покласти на депозит, телефонували в "центральний" офіс. В решті решт сказали зайти через кілька днів бо в них щось завислоНу от маємо першу реалізацію в Газбанку по курсу НБУ +1%.