Валютний ринок: курси валют (продаж, купівля, обмін)

User_5

Заблокований
Місто
Украина

☝️ Онлайн-покупка валюты в банках | Курси валют для online-операцій

Причина: Онлайн-покупка валюты в банках
Останнє редагування модератором:

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
Собівартість туристичного євро ~ 38.5. дешевше 39 возити ніхто не буде. А от на фоні експорту зерна валюта може й здешевшати до 37 з копійками

Останнє редагування:
Місто
Киев
Третє, навіщо завтра йти в обмінник якщо можна покласти на депозит по курсу НБУ і почекати 3 міс, я так розумію не горить людині.
За курсом НБУ - то ви самі придумали? Курс у постанові не прописаний, і щось мені підказує що він дорівнюватиме комерційному курсу банку, а аж ніяк не курсу НБУ
Продаж та купівля валюти банками за заявками клієнтів у безготівковому сегменті валютного ринку й надалі здійснюватиметься за курсом, який не може більш як на 1% відхилятися від офіційного.
Курс продажу валюти в готівковому сегменті валютного ринку і надалі визначатиметься попитом та пропозицією на ньому.

это и сбивает с толку. Потому как наличка в банке по рыночному курсу а вот безнал больше чем на 1% выше нбу низзя. Либо я не так понял

• Like
Реакції: drmz
Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Третє, навіщо завтра йти в обмінник якщо можна покласти на депозит по курсу НБУ і почекати 3 міс, я так розумію не горить людині.
За курсом НБУ - то ви самі придумали? Курс у постанові не прописаний, і щось мені підказує що він дорівнюватиме комерційному курсу банку, а аж ніяк не курсу НБУ
Продаж та купівля валюти банками за заявками клієнтів у безготівковому сегменті валютного ринку й надалі здійснюватиметься за курсом, який не може більш як на 1% відхилятися від офіційного.
Курс продажу валюти в готівковому сегменті валютного ринку і надалі визначатиметься попитом та пропозицією на ньому.

это и сбивает с толку. Потому как наличка в банке по рыночному курсу а вот безнал больше чем на 1% выше нбу низзя. Либо я не так понял
Це для ексопрту/іморту, тобто для фоп та юридичних осіб

GLOOMER

Заблокований
Місто
Полтава
У меня другая проблема. Клиент вчера заказал компьютер, поставщик все цены в $ написал. Я с клиентом согласовал, все ок. А сегодня у поставщика в базе все цены в $ вверх и, что самое неприятное, заказ закрыт пока ещё. То есть цены были всё-таки в грн. и были связаны с курсом НБУ.
в клиентом нужно согласовывать после согласования с поставщиком ;)
а вообще конечно жесть, что в головах 95% Олуха, который торгует электроникой и т.д. в гривне начиная с 2014 года

P.S. когда впервые прыгнули выше 30, спрашивал на Аукро у одного, как у него получается с такими ценами вернуть в валюте то, что он вложил в товар по 8 :unsure: сказал, что он даже о валюте и не думает, в гривне заработок точно есть :LOL:

P.S. потом этот массив гривневых экономистов требует пересчитать валютные кредиты и т.д. Идиоты ...

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
Не зрозуміло чому після рішень НБУ 21-го банки досі тримають два різні курси: картковий і готівковий

• Like
Реакції: cat

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
Бо картковий вкладається в НБУ+1%, а готівковий корелює із курсом "на вулиці", бо нюанс щодо продажу лише викупленої у клієнтів валюти НБУ не прибрала, а ніхто не понесе в банк валюту, якщо там курс нижче "вулиці" на кілька гривень.

• Like
Реакції: drmz

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
Ну от маємо першу реалізацію в Газбанку по курсу НБУ +1%.

Однозначно таке рішення зіб'є готівковий курс, сподіваюсь нас знову чекають часи коли всі курси готівковий, картковий і НБУ будуть рівні

Останнє редагування:

GLOOMER

Заблокований
Місто
Полтава
Ну от маємо першу реалізацію в Газбанку по курсу НБУ +1%
не уверен, что будут массовми такие условия, может госы и поучаствуют, кстати с кем не общался, то пересичный как-то не особо хочет в 3 мес. нырять даже

Metio

Заблокований
Місто
Киев
Телефон
Micromax X502
Ну вот и по 40бакс, в обменнике.
Спред при этом 30-40копеек.

Вкладення

• Screenshot_20220726-175331.png
    Screenshot_20220726-175331.png
    155.6 КБ · Перегляди: 55

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
Зайшов в Газбанк: там не дуже розуміли що я хочу, пропонували купити готівковий долар і покласти на депозит, телефонували в "центральний" офіс. В решті решт сказали зайти через кілька днів бо в них щось зависло.

Місто
kyiv, ukraine
Зайшов в Газбанк: там не дуже розуміли що я хочу, пропонували купити готівковий долар і покласти на депозит, телефонували в "центральний" офіс. В решті решт сказали зайти через кілька днів бо в них щось зависло
в Киеве сказали, все ок, приходите утром с деньгами, все проведем, только там еще +0,5% за покупку валюты на межбанке

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Останнє редагування:
Зверху