Причина: Онлайн-покупка валюты в банках
Останнє редагування модератором:
релакс, это карточные курсыОк, на 30коп дорожче за НБУ (в приваті)
Это значит менялы сами не знают куда пойдет и страхуются, расширяя спред. В банках вилка поменьше - 1..1,5грнРазлет в 2-3 грн
Продаж та купівля валюти банками за заявками клієнтів у безготівковому сегменті валютного ринку й надалі здійснюватиметься за курсом, який не може більш як на 1% відхилятися від офіційного.За курсом НБУ - то ви самі придумали? Курс у постанові не прописаний, і щось мені підказує що він дорівнюватиме комерційному курсу банку, а аж ніяк не курсу НБУТретє, навіщо завтра йти в обмінник якщо можна покласти на депозит по курсу НБУ і почекати 3 міс, я так розумію не горить людині.
Це для ексопрту/іморту, тобто для фоп та юридичних осібПродаж та купівля валюти банками за заявками клієнтів у безготівковому сегменті валютного ринку й надалі здійснюватиметься за курсом, який не може більш як на 1% відхилятися від офіційного.За курсом НБУ - то ви самі придумали? Курс у постанові не прописаний, і щось мені підказує що він дорівнюватиме комерційному курсу банку, а аж ніяк не курсу НБУТретє, навіщо завтра йти в обмінник якщо можна покласти на депозит по курсу НБУ і почекати 3 міс, я так розумію не горить людині.
Курс продажу валюти в готівковому сегменті валютного ринку і надалі визначатиметься попитом та пропозицією на ньому.
это и сбивает с толку. Потому как наличка в банке по рыночному курсу а вот безнал больше чем на 1% выше нбу низзя. Либо я не так понял
в клиентом нужно согласовывать после согласования с поставщикомУ меня другая проблема. Клиент вчера заказал компьютер, поставщик все цены в $ написал. Я с клиентом согласовал, все ок. А сегодня у поставщика в базе все цены в $ вверх и, что самое неприятное, заказ закрыт пока ещё. То есть цены были всё-таки в грн. и были связаны с курсом НБУ.
Давно зняли обмеження на картковий і 1 і 10%Бо картковий вкладається в НБУ+1%,
Ну от маємо першу реалізацію в Газбанку по курсу НБУ +1%.За курсом НБУ - то ви самі придумали? Курс у постанові не прописаний, і щось мені підказує що він дорівнюватиме комерційному курсу банку, а аж ніяк не курсу НБУ
не уверен, что будут массовми такие условия, может госы и поучаствуют, кстати с кем не общался, то пересичный как-то не особо хочет в 3 мес. нырять дажеНу от маємо першу реалізацію в Газбанку по курсу НБУ +1%
Зайшов в Газбанк: там не дуже розуміли що я хочу, пропонували купити готівковий долар і покласти на депозит, телефонували в "центральний" офіс. В решті решт сказали зайти через кілька днів бо в них щось зависло.Ну от маємо першу реалізацію в Газбанку по курсу НБУ +1%.
в Киеве сказали, все ок, приходите утром с деньгами, все проведем, только там еще +0,5% за покупку валюты на межбанкеЗайшов в Газбанк: там не дуже розуміли що я хочу, пропонували купити готівковий долар і покласти на депозит, телефонували в "центральний" офіс. В решті решт сказали зайти через кілька днів бо в них щось завислоНу от маємо першу реалізацію в Газбанку по курсу НБУ +1%.
Міжбанк це і є покупка з ЗВР по факту. Бо різницю між продажем екпортерами і покупкою імортерами покриває НБУ.vadim_adin, тобто вони не одразу продають $ з ЗВР, а чекають на її покупку на міжбанку?