5 то в водафону, а в лайф безліч.Схоже, не з тим оператором зв"язався. КС якийсь тугий щодо е-сім. Треба було Лайф підключати. Там код дають, використовувати його можна 5 разів (якщо не помиляюсь).
Писалось не одноразово в кс тільки раз скануєтся не просканував іди купуй другий і так поки не вийде.Купил новый номер с тарифом e-sim. Два раза попробовал просканировать на одном телефоне и один раз на другом телефоне, но постоянно пишет на английском "Загрузка не удалась, попробуйте еще раз или обратитесь в службу поддержки". Похоже, что нас нае&@ли или я что-то не так делаю? Вот, смотрю в Меню, в разделе "User Info" есть поле в котором написано "Redeem esim profile", когда его нажимаю, то там надо ввести какой-то код для активации профиля. Может в этом все дело или это у всех так?Так хтось пробував qr водафон на 5ber залити?
ЗЫ. Использую 5ber Premium.
Який КС! Я ж процетував у повідомленні питання про Водафон! Я сканував Водафон, а не КС. Вже 6 разів. Результат завжди був однаковий. Сканував додатком 5бер. Що робити, куди звертатись?Схоже, не з тим оператором зв"язався. КС якийсь тугий щодо е-сім. Треба було Лайф підключати. Там код дають, використовувати його можна 5 разів (якщо не помиляюсь).
Купувати нову есім, ти вже спроби всі вичерпав, ще раз кажу, ніякий оператор з вашими костилями бавитись не буде, купуй єсім від водафону і скануй скільки влізе може тоді зрозумієш в чому суть проблеми.Який КС! Я ж проце,тував у повідомленні питання про Водафон! Я сканував Водафон, а не КС. Вже 6 разів. Результат завжди був однаковий. Сканував додатком 5бер. Що робити, куди звертатись?Схоже, не з тим оператором зв"язався. КС якийсь тугий щодо е-сім. Треба було Лайф підключати. Там код дають, використовувати його можна 5 разів (якщо не помиляюсь).
eSIM від Лайф можна використовувати необмежену кількість разівСхоже, не з тим оператором зв"язався. КС якийсь тугий щодо е-сім. Треба було Лайф підключати. Там код дають, використовувати його можна 5 разів (якщо не помиляюсь).
Це про Лайф. Водафон дає просканувати лише 5 разівКупувати нову есім, ти вже спроби всі вичерпав, ще раз кажу, ніякий оператор з вашими костилями бавитись не буде, купуй єсім від водафону і скануй скільки влізе може тоді зрозумієш в чому суть проблеми.
Так машинально написав про водафон.Це про Лайф. Водафон дає просканувати лише 5 разівКупувати нову есім, ти вже спроби всі вичерпав, ще раз кажу, ніякий оператор з вашими костилями бавитись не буде, купуй єсім від водафону і скануй скільки влізе може тоді зрозумієш в чому суть проблеми.
Ничего. Они отфутболивают в поддержку оператора.Як туди звернутись? Що їм написати?
Ось так, до спини ті костилі, а вивалити 25 євро щоб втулити туди тіко кучмостар, якось то забагато честі для москальського оператора.Ничего. Они отфутболивают в поддержку оператора.Як туди звернутись? Що їм написати?
Водафон с 5ber не работает...
А с еSIMme?Водафон с 5ber не работает...
5ber standart коштує 12$ Premium 25$. Але Ви не хвилюйтеся так, мені є куди їх подіти. Я еSIMme продав знайомому, він туди залив номери норвезьких та шведських операторів. До речі, хтось намагався заливати водофон у еSIMme? Такий самий результат чи ні?вивалити 25 євро щоб втулити туди тіко кучмостар, якось то забагато честі для москальського оператора
Я не хвилююсь просто тобі нема чим занятись ось і страдаєш дурницями.А с еSIMme?Водафон с 5ber не работает...
5ber standart коштує 12$ Premium 25$. Але Ви не хвилюйтеся так, мені є куди їх подіти. Я еSIMme продав знайомому, він туди залив номери норвезьких та шведських операторів. До речі, хтось намагався заливати водофон у еSIMme? Такий самий результат чи ні?вивалити 25 євро щоб втулити туди тіко кучмостар, якось то забагато честі для москальського оператора
За даром не треба, я маю піксель з підтримкою єсім, нащо мені костилі.Можу Вам продати. За чверть ціни візьмете?Жарт
Скільки номерів Ви можете залити у свій піксель?я маю піксель з підтримкою єсім
П"ять штук + фізична карта.Скільки номерів Ви можете залити у свій піксель?я маю піксель з підтримкою єсім
В нас ще ця вся технологія сира, тому і така хрень виходить, один підтримує те другий того не підтримує, в того скануй скільки влізе, а в того лиш раз я про операторів, і головне нема кому дати їм по голові щоб привели послугу до у всіх однаково, хоча б відносно сканування кількості разів.Так понял что некоторые операторы распознают такие сим как неизвестное устройство и блокируют скачивание профиля, иностранные профили заливаются с первого раза.