Вбудовані SIM-картки: eSIM, iSIM, nuSIM, rSIM

Місто
Київ
Телефон
Huawei Nova 5T (KS & Vf)
Також проблеми з завантаженням профіля еsim Vodafone на esim.mi

Місто
Тараща
Телефон
Pixel 4 XL
Схоже, не з тим оператором зв"язався. КС якийсь тугий щодо е-сім. Треба було Лайф підключати. Там код дають, використовувати його можна 5 разів (якщо не помиляюсь).
5 то в водафону, а в лайф безліч.
Post automatically merged:

Так хтось пробував qr водафон на 5ber залити?
Купил новый номер с тарифом e-sim. Два раза попробовал просканировать на одном телефоне и один раз на другом телефоне, но постоянно пишет на английском "Загрузка не удалась, попробуйте еще раз или обратитесь в службу поддержки". Похоже, что нас нае&@ли или я что-то не так делаю? Вот, смотрю в Меню, в разделе "User Info" есть поле в котором написано "Redeem esim profile", когда его нажимаю, то там надо ввести какой-то код для активации профиля. Может в этом все дело или это у всех так?
ЗЫ. Использую 5ber Premium.
Писалось не одноразово в кс тільки раз скануєтся не просканував іди купуй другий і так поки не вийде.

Місто
county Surrey
Схоже, не з тим оператором зв"язався. КС якийсь тугий щодо е-сім. Треба було Лайф підключати. Там код дають, використовувати його можна 5 разів (якщо не помиляюсь).
Який КС! Я ж процетував у повідомленні питання про Водафон! Я сканував Водафон, а не КС. Вже 6 разів. Результат завжди був однаковий. Сканував додатком 5бер. Що робити, куди звертатись?

Місто
Тараща
Телефон
Pixel 4 XL
Який КС! Я ж проце,тував у повідомленні питання про Водафон! Я сканував Водафон, а не КС. Вже 6 разів. Результат завжди був однаковий. Сканував додатком 5бер. Що робити, куди звертатись?
Купувати нову есім, ти вже спроби всі вичерпав, ще раз кажу, ніякий оператор з вашими костилями бавитись не буде, купуй єсім від водафону і скануй скільки влізе може тоді зрозумієш в чому суть проблеми.

vlady

Модератор
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro
eSIM від Лайф можна використовувати необмежену кількість разів

Купувати нову есім, ти вже спроби всі вичерпав, ще раз кажу, ніякий оператор з вашими костилями бавитись не буде, купуй єсім від водафону і скануй скільки влізе може тоді зрозумієш в чому суть проблеми.
Це про Лайф. Водафон дає просканувати лише 5 разів

Місто
Тараща
Телефон
Pixel 4 XL
Це про Лайф. Водафон дає просканувати лише 5 разів
Так машинально написав про водафон.

Місто
county Surrey
Причина: Йдучи на зустріч побажанням місцевого форумного експерта Миколайовича, зменшив зображення.
Останнє редагування:
Місто
Тараща
Телефон
Pixel 4 XL
Ви задовбали зі своїми скрінами як простинь, робіть меньшими, майте совість.

Місто
Тараща
Телефон
Pixel 4 XL
Як туди звернутись? Що їм написати?
Ничего. Они отфутболивают в поддержку оператора.
Водафон с 5ber не работает...
Ось так, до спини ті костилі, а вивалити 25 євро щоб втулити туди тіко кучмостар, якось то забагато честі для москальського оператора.

• Like
Реакції: drmz
Місто
county Surrey
А с еSIMme?
вивалити 25 євро щоб втулити туди тіко кучмостар, якось то забагато честі для москальського оператора
5ber standart коштує 12$ Premium 25$. Але Ви не хвилюйтеся так, мені є куди їх подіти. Я еSIMme продав знайомому, він туди залив номери норвезьких та шведських операторів. До речі, хтось намагався заливати водофон у еSIMme? Такий самий результат чи ні?

Місто
Тараща
Телефон
Pixel 4 XL
А с еSIMme?
вивалити 25 євро щоб втулити туди тіко кучмостар, якось то забагато честі для москальського оператора
5ber standart коштує 12$ Premium 25$. Але Ви не хвилюйтеся так, мені є куди їх подіти. Я еSIMme продав знайомому, він туди залив номери норвезьких та шведських операторів. До речі, хтось намагався заливати водофон у еSIMme? Такий самий результат чи ні?
Я не хвилююсь просто тобі нема чим занятись ось і страдаєш дурницями.

Місто
Тараща
Телефон
Pixel 4 XL

coplity

Заблокирован
Місто
Киев - Haapsalu
Телефон
Xiaomi 12
Так понял что некоторые операторы распознают такие сим как неизвестное устройство и блокируют скачивание профиля, иностранные профили заливаются с первого раза.

• Wow
Реакції: idea
Місто
Тараща
Телефон
Pixel 4 XL
Так понял что некоторые операторы распознают такие сим как неизвестное устройство и блокируют скачивание профиля, иностранные профили заливаются с первого раза.
В нас ще ця вся технологія сира, тому і така хрень виходить, один підтримує те другий того не підтримує, в того скануй скільки влізе, а в того лиш раз я про операторів, і головне нема кому дати їм по голові щоб привели послугу до у всіх однаково, хоча б відносно сканування кількості разів.

Зверху