- Місто
- county Surrey
Я вже не пам'ятаю, скільки найкрутіший коштував? Здається 70 чи 90?Ну 70 євро це ближче до максимального пакету. Але так - це вони
Дивно, мені Монобанк показує лише за 200 та за 250.За 150
Я вже не пам'ятаю, скільки найкрутіший коштував? Здається 70 чи 90?Ну 70 євро це ближче до максимального пакету. Але так - це вони
Дивно, мені Монобанк показує лише за 200 та за 250.За 150
придбавав у січні 2022 року, тоді коштувала 25 євро на 15 профілів.Це еSIMme, який коштує 70 євро?
Отримав, буду тестувати
Заказал 02.03 , получил сегодня.Отримав, буду тестувати
сколько доставка по времени ?!
А можна і я вам пошерю емім водафона для тесту. Після вашого вчорашнього повідомлення про успішне встановлення профілю водафон у есім.ме придбав собі для теста 2 есім профіля: звичайний номер та есім для заміни. Не встановлюються в есім.ме саме профілі Водафон. Інші встановлюються/перевстановлюються, а саме з водафоном проблеми.Ми з T-Rex пошерили вчора наші QR від сімок Водафона.
Мій QR в його 5ber не встановився але в мій esim.me успішно повторно встав з 2 спроби.
Його безуспішно відсканований 7 разів через 5ber також успішно встав у мій esim.me.
З чого ми зробили висновок, що проблема у 5ber...
Через мій київстар можна витянути всі данні єсімки і збеегти в хмарному сховищі, там є все ісс puk pin.Дивлюся на цю тему і якось лячно основний КС в телефон переносити: з мінусів, що з фізичною сімкою ризикуєш лише згубити телефон, а тут — ще й зламати. І доведеться проходити через відновлення номеру. Хоча, і пластикова сімка може померти, але від неї хоч є тримач з цифрами. А що показувати у випадку відновлення eSIM — складно уявити. Записати пуки на папірець?
Шкода, що в Лайки нема підтримки eSim, а в 3моба — лише тариф з абонплатою. Який зараз найдешевший спосіб входу на погратися і як гарячий резерв, з яким оператором? Було б ідеально, якби без абонплати.
Звісно - кидайте в особистіА можна і я вам пошерю емім водафона для тесту. Після вашого вчорашнього повідомлення про успішне встановлення профілю водафон у есім.ме придбав собі для теста 2 есім профіля: звичайний номер та есім для заміни. Не встановлюються в есім.ме саме профілі Водафон. Інші встановлюються/перевстановлюються, а саме з водафоном проблеми.
Ну вона і залишиться ніхто її правити не буде.Провів тест і можу підтвердити, що проблема тільки з водафон, профілі інших операторів, в тому числі іноземних, встановлюються і працюють коректно
З Польші у мене 2 різних профіля завантажилисьМоже у кого то є можливість перевірити чи завантажується водафон якоїсь іншої країни-напишіть будь ласка
З європейськими операторами там проблем не буде, то в нас все через сраку робиться.Може у кого то є можливість перевірити чи завантажується водафон якоїсь іншої країни-напишіть будь ласка
В підтримку до єсім не звертався з логом помилки? У мене колись проблема була з безкоштовною єсім єврооператора - підтримка відповіла, що проблем на їх стороні і обіцяли виправити, але я потім вже не тестувавПровів тест і можу підтвердити, що проблема тільки з водафон, профілі інших операторів, в тому числі іноземних, встановлюються і працюють коректно. Ще хочу додати, що профілі 5ber відмінно перемикаються без підключення до мережі-висновок такий що це більш гарна пропозиція, ніж esim me