Велосипед

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Re: Велосипедная тема

Можешь. 1,9;1,95 и 2,0 - ширина покрышки в сантиметрах. Проходимость будет выше, но ниже скорость.

• Like
Реакції: rvsw
Місто
Крым(контрабандист из Армянска)
Телефон
Qumo Quest 474, Было МТС Команда ДДД, а теперь хрензнаетчто.

Т.е чем меньше тем ходовая(та что цепляется с землей) поверхность уже?

Місто
Вознесенск
Телефон
iPhone 4S, Motorola Droid Turbo

Помогите выбрать передний велофонарь. Смотрел на aukro, но так и не смог определиться какой брать.

Tori

Заблокирован
Місто
Кременець - Zamość
Телефон
Samsung SGH-i777 америкос

У сына 26 мая день рождения (будет 7 лет) , хочу купить ему велосипед (горный или как?), сейчас есть простой китаец, покупал когда ему 3 года было, он с него вырос. Рост 135 см, ездить умеет. Что посоветуете взять? Читаю гугл, есть какие то ростовки и т.д. Я в этом ничего не шарю. Велик можно б/у, бюджет до 2500грн, если возможно что нибудь с дисковыми тормозами, алюминиевой рамой. Вообщем жду Ваших рекомендаций. Спасибо

Tabarik

Без ГМО
Місто
Київ
Телефон
Xiaomi Note 12 pro 5G

У сына 26 мая день рождения (будет 7 лет) , хочу купить ему велосипед (горный или как?), сейчас есть простой китаец, покупал когда ему 3 года было, он с него вырос. Рост 135 см, ездить умеет. Что посоветуете взять? Читаю гугл, есть какие то ростовки и т.д. Я в этом ничего не шарю. Велик можно б/у, бюджет до 2500грн, если возможно что нибудь с дисковыми тормозами, алюминиевой рамой. Вообщем жду Ваших рекомендаций. Спасибо
Дисковый тормоз нужен только тому, кто по говнам ездит.

Місто
Крым(контрабандист из Армянска)
Телефон
Qumo Quest 474, Было МТС Команда ДДД, а теперь хрензнаетчто.

Дисковый тормоз нужен только тому, кто по говнам ездит.
Ну не скажи. Смотрится красивше и настраивается(по моему личному мнению не специалиста:eek:) легче.(Цена не учитывается так как мне достался на дурняк:eek:).

Tori

Заблокирован
Місто
Кременець - Zamość
Телефон

так что взять или где посмотреть, кто знает?

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8

Дорогий краще не купляти. Малий виросте, рама стане для нього замала. На виріст раму також брати не варто. Бери шось з наявного, навіть б/у.

Tabarik

Без ГМО
Місто
Київ
Телефон
Xiaomi Note 12 pro 5G

Ну не скажи. Смотрится красивше и настраивается(по моему личному мнению не специалиста:eek:) легче.(Цена не учитывается так как мне достался на дурняк:eek:).
Тебе на дурняк, а ему платить придется. И учитывая бюджет красота там явно не заложена.

• Like
Реакції: rvsw

Tori

Заблокирован
Місто
Кременець - Zamość
Телефон

Кочевник, це ростовка має бути Чи що? Чи йому дорослий взяти, опустивши сидіння в самий низ? В нас тут в наявності немає практично нічого, треба за бугром дивитися

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G

Кочевник, це ростовка має бути Чи що? Чи йому дорослий взяти, опустивши сидіння в самий низ? В нас тут в наявності немає практично нічого, треба за бугром дивитися
Та є в нас з чого вибрати, було б бажання. Якщо ти з Кременця, то поїдь в Тернопіль, тут є, як мінімум, 2 хороші великі веломагазини з непоганим асортиментом: Велосіті і Моторбайк. Малому вибери щось із 24-дюймовими колесами. На кілька років йому вистачить, а потім купиться щось із більшими колесами. Рама теж має номер, вибирати треба в залежності від росту велосипедиста. Найкраще - поїхати в магазин із сином, щоб він міг сісти на велосипед, примірятись, а консультанти вже підберуть, порекомендують те, що вам найкраще підходить. Я для себе, з допомогою консультанта, так і вибирав. Прийшов в магазин пішки, а додому поїхав на велосипеді.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8

В Рівному багатий вибір. Навіть б/в. В залежності від зросту вибирають розмір рами. Дорослий не варто брати. 135 см ще замалий зріст.

Tori

Заблокирован
Місто
Кременець - Zamość
Телефон

raptor, оце я розумію допоміг! Дякую Тобі друже, але ж у магазинах лише одні китайці?

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Місто
Львів
Телефон
POCO X3

Дякую Тобі друже, але ж у магазинах лише одні китайці?
Кітай і Тайвань в велосипедах це добре. Погано - Індія. Так що головне підібрати розмір рами, дискові гальма для такого рівня - це понти. Ну і не забувай, що колодки для них дуже дорогі.

Tori

Заблокирован
Місто
Кременець - Zamość
Телефон

Rostdeore, olx.pl/oferta/sprzedam-rower-fimy-kross-CID767-ID40u5R.html#659f6d9d64 Как вариант? Что скажете?

Місто
Львів
Телефон
POCO X3

Tori, рама польської фірми, обладнання відповідне до призначення - діти. Якщо малому подобаються псевдо амортизатори, то чому би і ні? Але такий ровер швидше роздовбається, ніж з нормальною рамою.
Тобто я і не раджу, і не відмовляю. Легше вибирати з декількох варіантів.

Tori

Заблокирован
Місто
Кременець - Zamość
Телефон

Rostdeore, Т а малому все рівно, йому б велосипед :) все таки краще поїхати в Тернопіль в магазини як радять вище? В магазинах я не вложуся напевно в 2500, а що означає псевдо амортизатори? Просто своє дитинство я відганяв на зайчику і орльонку :)

Зверху