Re: Велосипедная тема
Можешь. 1,9;1,95 и 2,0 - ширина покрышки в сантиметрах. Проходимость будет выше, но ниже скорость.
Можешь. 1,9;1,95 и 2,0 - ширина покрышки в сантиметрах. Проходимость будет выше, но ниже скорость.
Дисковый тормоз нужен только тому, кто по говнам ездит.У сына 26 мая день рождения (будет 7 лет) , хочу купить ему велосипед (горный или как?), сейчас есть простой китаец, покупал когда ему 3 года было, он с него вырос. Рост 135 см, ездить умеет. Что посоветуете взять? Читаю гугл, есть какие то ростовки и т.д. Я в этом ничего не шарю. Велик можно б/у, бюджет до 2500грн, если возможно что нибудь с дисковыми тормозами, алюминиевой рамой. Вообщем жду Ваших рекомендаций. Спасибо
Ну не скажи. Смотрится красивше и настраивается(по моему личному мнению не специалиста) легче.(Цена не учитывается так как мне достался на дурняк).Дисковый тормоз нужен только тому, кто по говнам ездит.
Тебе на дурняк, а ему платить придется. И учитывая бюджет красота там явно не заложена.Ну не скажи. Смотрится красивше и настраивается(по моему личному мнению не специалиста) легче.(Цена не учитывается так как мне достался на дурняк).
Та є в нас з чого вибрати, було б бажання. Якщо ти з Кременця, то поїдь в Тернопіль, тут є, як мінімум, 2 хороші великі веломагазини з непоганим асортиментом: Велосіті і Моторбайк. Малому вибери щось із 24-дюймовими колесами. На кілька років йому вистачить, а потім купиться щось із більшими колесами. Рама теж має номер, вибирати треба в залежності від росту велосипедиста. Найкраще - поїхати в магазин із сином, щоб він міг сісти на велосипед, примірятись, а консультанти вже підберуть, порекомендують те, що вам найкраще підходить. Я для себе, з допомогою консультанта, так і вибирав. Прийшов в магазин пішки, а додому поїхав на велосипеді.Кочевник, це ростовка має бути Чи що? Чи йому дорослий взяти, опустивши сидіння в самий низ? В нас тут в наявності немає практично нічого, треба за бугром дивитися
в такому віці їх будеть досить. Головне брати не самі дешеві, в яких рама розламується навпіл.але ж у магазинах лише одні китайці?
Кітай і Тайвань в велосипедах це добре. Погано - Індія. Так що головне підібрати розмір рами, дискові гальма для такого рівня - це понти. Ну і не забувай, що колодки для них дуже дорогі.Дякую Тобі друже, але ж у магазинах лише одні китайці?