Велосипед

Місто
Львів
Телефон
POCO X3
Re: Велосипедная тема

Tori, справа в тому, що я в цінах зовсім не орієнтуюсь, я більше по ремонту і налаштуванню. Ці амортизатори більше для вигляду, на дешевих велосипедах вони майже не виконують свої функції. Якщо би це був велосипед для дорослих, то він повністю відповідає окресленню "Ашанбайк".
http://lurkmore.to/Ашанбайк

Місто
Київ
Телефон
iPhone SE2/Samsung A05

А у мене ашанбайк 2002 року за тодішні 100 баксів. Ну і шо, катаюся у походи вихідного дня по 50-100 км і щасливий. Тільки гуму міняю, велокомп"ютер купив і пару підшипників.
А підлітки на своїх мегакрутих великах з двора не виїжджають:)

Місто
Львів
Телефон
POCO X3

opex, у тебя не ашанбайк, я в этом уверен.

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G

raptor, оце я розумію допоміг! Дякую Тобі друже, але ж у магазинах лише одні китайці?
Там не лише китайці. Там різні є, є відносно дешеві, і відносно дорогі. Минулого літа, коли я брав, то були й такі, які коштували більше 10к грн. Навіть, якщо чогось нема, то привезуть під замовлення. Достатньо озвучити своє побажання, а можна й по каталогу вибрати. Доречі, я свій брав у Велосіті ( не сприйміть за рекламу!), цей магазин більший, ніж Моторбайк, (чи Ровербайк, точно вже не пам"ятаю назву), має 3 великі зали, які забиті роверами. Любой каприз за Ваши деньги.)))

Місто
Київ
Телефон
iPhone SE2/Samsung A05

Хотів цього сезону новий вел, але як подорожчали вони з новим курсом - то купив я нові педалі за 100 грн, буде поки старий їздити :)

СЛон

коментатор
Місто
Київ та передмістя
Телефон
nokia+sony

Просто своє дитинство я відганяв на зайчику і орльонку :)

А я своє на "Аїсті". Зеленого, точніше світло-салатового кольору. Батьки купували б/у, але нічого - своє від'їздив. Стоїть в селі в сараї. Може ще мої діти будуть на ньому вчитися.

• Like
Реакції: Sok

Lexim

мобильный странник
Місто
Сахара :)

Я когда малый был, то в 7 лет уже под рамой ездил на украине :D, так переходного между "зайкой" и "украиной" и не было. :(

Місто
Хмельницкий
Телефон
redmi note 13

Я когда малый был, то в 7 лет уже под рамой ездил на украине :D, так переходного между "зайкой" и "украиной" и не было. :(
Какой зайка? Раньше помню был "школьник" и "орленок". Как раз "орленок был переходной к "Украине".

Місто
Хмельницкий
Телефон
redmi note 13

А ну так этот понятно. Я про него забыл. Я думал, что уже для более взрослого ребенка. А так в советское время был полный ассортимент для всех возрастов. Правда достать было сложно. Помню как пошел в магазин и сам договорился с зав магазина на счет "орленка" в лет 7-8. Мама была в шоке, когда пришли в магазин и еврейчик -завмагазина сказал "Да, я ему обещал платите деньги в кассе".:)

Місто
Крым(контрабандист из Армянска)
Телефон
Qumo Quest 474, Было МТС Команда ДДД, а теперь хрензнаетчто.
Місто
Винница
Телефон
Nokia 5220 XpressMusic/LG A190 Utеl/MTS/KS/Xiaomi Redmi Note5

Школьник, Орлёнок, Минск (с большими и малыми колёсами(раскладной)), Салют, Украина, Старт-шоссе, Турист - вот велы "банды" нашего двора.

Во время совместных поездок почти всегда менялись велами друг с другом. Так что довелось ездить на всех.

В последние годы наличия Школьника я на нём почти и не ездил (во время совместных поездок), это чаще всего делал мой велодруг, дав мне взамен свой раскладной Минск.
После Школьника я сразу оседлал "Украину".

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8

31 травня всеукраїнський велодень. Хтось буде приймати участь?

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8

А взагалі, скільки по часу у Львові може зайняти маршрут. Карту маршрута бачив.
Я не дуже їзжу по місту, все більше на "Байкал" або по навколишнім полям.

Місто
Львів
Телефон
POCO X3

А взагалі, скільки по часу у Львові може зайняти маршрут. Карту маршрута бачив.
Я не дуже їзжу по місту, все більше на "Байкал" або по навколишнім полям.
Хвилин 40+. А що таке "Байкал"?

Зверху