Велосипед

Tori

Заблокирован
Місто
Кременець - Zamość
Телефон
Samsung SGH-i777 америкос
sldpt, один только парниша в синей футболке бэкфлип тренировал, остальные наверное впервые на велосипеде ))

Місто
Винница
Телефон
Nokia 5220 XpressMusic/LG A190 Utеl/MTS/KS/Xiaomi Redmi Note5
Tori, скорее впервые в прыжках.)
Но{если так), всё равно молодцы, имхо!

Шутник

однако...
Місто
Kiev
Телефон
SonyXperia XZ1Compact(Київстар), iPhone4(Интертелеком), Huawei E5577 (МТС)
Подскажите, ощутима ли разница между 26 и 28 колесами? На каких колесах лучше покупать лысопед для поездок на рыбалку?

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
Подскажите, ощутима ли разница между 26 и 28 колесами? На каких колесах лучше покупать лысопед для поездок на рыбалку?
Залежно, куда їхати. Якщо недалеко, то можна і на 20-х колесах їхати.))) А за місто - бажано більші колеса. Між 26 і 28 різниця майже непомітна. Єдине, що треба враховувати, то це ріст велосипедиста. В мене 186 см, то 26 колеса і 21 рама для мене замалі. Докупляв подовжений підсідельний штир. 28-29 колеса для мене якраз нормально.

Шутник

однако...
Місто
Kiev
Телефон
Залежно, куда їхати. Якщо недалеко,
Хочется далеко. Примерно 20-30 км в одну сторону и потом обратно. Как думаете, ТУРИСТ 48 BA SH стоит покупать для не быстрых поездок с багажом по грунтовым дорогам. Прыгать с трамплинов на велосипеде, как Торик, я не буду.

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
Хочется далеко. Примерно 20-30 км в одну сторону и потом обратно. Как думаете, ТУРИСТ 48 BA SH стоит покупать для не быстрых поездок с багажом по грунтовым дорогам. Прыгать с трамплинов на велосипеде, как Торик, я не буду.
Можна брати. В мене схожий, з болотніками і багажніком, з тримачем для пляшки води і сумкою на рамі з інструментами, з насосом і фонарями, на всі випадки життя ))), на 26-х колесах, їжджу на ньому час від часу на відстані до 50-75 км. Більше не можу, жопа болить.))) Використовую його лише, щоб їхати. Часом і вантаж деякий перевожу. Тому і називаю свій вел лагідно військово-транспортним. Він в мене, як Іл-76, робоча конячка.)))

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
та з переду в тебе три зірочки, а на тому одна.
А, ясно, я не замітив. Якщо так, то не брати. Треба мати зірочки ще й спереду. Нє, ну, якщо є можливість купити зірочки з іншими причандалями окремо, і встановити їх самому, і якщо це вийде значно дешевше, ніж купляти вже готовий вел із передніми зірочками, то брати можна. Там нема нічого складного під час монтажу. Єдине, що треба мати, то це час і бажання. Ну і інструмент. Правда, його можна позичити (місця треба знати).

Шутник

однако...
Місто
Kiev
Телефон
та з переду в тебе три зірочки, а на тому одна.
Много от них толка? Это вопрос, так как у меня еще не было многоскоростного вела, поэтому не знаю.
ПС. Может тогда ТУРИСТ 42-33. Там 3х6, но оборудование Вентура и нет переднего амортизатора, хотя цена существенно ниже. Зато багажник усиленный, что для меня важно. Только непонятно, какие там колеса 26 или 28. В названии написано 26, а в характеристиках 28 и судя по картинке, то 28.

Добавлено через 2 минуты
зірочки з іншими причандалями окремо
Сколько это в деньгах будет стоить, хоть примерно?

Останнє редагування:
Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
Много от них толка? Это вопрос, так как у меня еще не было многоскоростного вела, поэтому не знаю.
Добавлено через 2 минуты

Сколько это в деньгах будет стоить, хоть примерно?
Передні зірочки дуже потрібні на великих затяжних підйомах, бо самих лише задніх не вистачає, замучуєшся швидко. Та й на рівній дорозі, щоб їхати із максимальною швидкістю, включаю повишену передачу зпереду.

А про ціни на комплектуючі зараз не скажу, бо останній раз я модернізовував велосипеди, ще коли долар був по 8-12 грн. Зараз закинув цю справу. Я все брав на ринку, не найдешевше, звичайно, але й не дороге. Є в нас там одна точка, з Харкова возять. Товар якісний і не дорогий (принаймні, тоді так було). Ті самі комплектуючі в інтернетних і реальних магазинах є дорожчими.

Можу лише сказати, що тобі треба:
- нові шатуни (із 3 а краще із 4 зірочками);
- манетка, тросік, переключатель передніх зірочок (все купляв в комплекті, так дешевше);
- якщо на рамі нема кріплень для тросіка, то його можна закріпити пластиковими хомутами-затяжками (5 шт);
- якщо на Туристі гріпси не зйомні, то для монтажу манетки, їх доведеться зрізати, і замість них купити нові.
Ціни пошукай сам. Краще на ринку. В інтернеті все дороге, бо фірмове. Дешевого і добротного майже не пропонується чомусь. Та й на ринку з продавцем можна поговрити, він порадить, що варто купляти не дороге і більш-менш добротне.

Tori

Заблокирован
Місто
Кременець - Zamość
Телефон
Samsung SGH-i777 америкос
Сегодня катнулся на Specialized Demo 8 2012 года и потерял покой... :bolgarka::super:

Вкладення

• s1600_S.jpg
    s1600_S.jpg
    177.6 КБ · Перегляди: 126
  • ML.jpg
    ML.jpg
    340.4 КБ · Перегляди: 188

СЛон

коментатор
Місто
Київ та передмістя
Телефон
nokia+sony
что там с акциями на велики? а то я ещё 5 лет буду покупать :(
сейчас как раз не сезон... цены на дне или нет?
кто-то что-то толковое для катания по городу видел по сладким ценам?

Зверху