Tori
Заблокирован
sldpt, один только парниша в синей футболке бэкфлип тренировал, остальные наверное впервые на велосипеде ))
Залежно, куда їхати. Якщо недалеко, то можна і на 20-х колесах їхати.))) А за місто - бажано більші колеса. Між 26 і 28 різниця майже непомітна. Єдине, що треба враховувати, то це ріст велосипедиста. В мене 186 см, то 26 колеса і 21 рама для мене замалі. Докупляв подовжений підсідельний штир. 28-29 колеса для мене якраз нормально.Подскажите, ощутима ли разница между 26 и 28 колесами? На каких колесах лучше покупать лысопед для поездок на рыбалку?
Хочется далеко. Примерно 20-30 км в одну сторону и потом обратно. Как думаете, ТУРИСТ 48 BA SH стоит покупать для не быстрых поездок с багажом по грунтовым дорогам. Прыгать с трамплинов на велосипеде, как Торик, я не буду.Залежно, куда їхати. Якщо недалеко,
не стоит.Как думаете, ТУРИСТ 48 BA SH стоит покупать?
Можна брати. В мене схожий, з болотніками і багажніком, з тримачем для пляшки води і сумкою на рамі з інструментами, з насосом і фонарями, на всі випадки життя ))), на 26-х колесах, їжджу на ньому час від часу на відстані до 50-75 км. Більше не можу, жопа болить.))) Використовую його лише, щоб їхати. Часом і вантаж деякий перевожу. Тому і називаю свій вел лагідно військово-транспортним. Він в мене, як Іл-76, робоча конячка.)))Хочется далеко. Примерно 20-30 км в одну сторону и потом обратно. Как думаете, ТУРИСТ 48 BA SH стоит покупать для не быстрых поездок с багажом по грунтовым дорогам. Прыгать с трамплинов на велосипеде, как Торик, я не буду.
та з переду в тебе три зірочки, а на тому одна.В мене схожий
А, ясно, я не замітив. Якщо так, то не брати. Треба мати зірочки ще й спереду. Нє, ну, якщо є можливість купити зірочки з іншими причандалями окремо, і встановити їх самому, і якщо це вийде значно дешевше, ніж купляти вже готовий вел із передніми зірочками, то брати можна. Там нема нічого складного під час монтажу. Єдине, що треба мати, то це час і бажання. Ну і інструмент. Правда, його можна позичити (місця треба знати).та з переду в тебе три зірочки, а на тому одна.
Много от них толка? Это вопрос, так как у меня еще не было многоскоростного вела, поэтому не знаю.та з переду в тебе три зірочки, а на тому одна.
Сколько это в деньгах будет стоить, хоть примерно?зірочки з іншими причандалями окремо
Передні зірочки дуже потрібні на великих затяжних підйомах, бо самих лише задніх не вистачає, замучуєшся швидко. Та й на рівній дорозі, щоб їхати із максимальною швидкістю, включаю повишену передачу зпереду.Много от них толка? Это вопрос, так как у меня еще не было многоскоростного вела, поэтому не знаю.
Добавлено через 2 минуты
Сколько это в деньгах будет стоить, хоть примерно?
забудь, такого вже ніколи не буде, як і у продажі, так і у виробництві.- нові шатуни (із 3 а краще із 4 зірочками)
Що, вже не випускають? Не знав. . .забудь, такого вже ніколи не буде, як і у продажі, так і у виробництві.
не те що не випускають, а це був одноразовий креатив якоїсь нонейм фабрики, бачив пару разів на вулиці, в Shimano такого ніколи не було.Що, вже не випускають?
Сегодня катнулся на Specialized Demo 8 2012 года и потерял покой... :super: