Не приймав участі в підрядах царьків, тільки судячи з відгуків родичів і людей з регіонів. Заісно, що не всюди, багато де перегіби та велика корупція, але й часу небагато пройшло.Ти маєш на увазі місцевих царьків зі своїми підрядниками?)
Не приймав участі в підрядах царьків, тільки судячи з відгуків родичів і людей з регіонів. Заісно, що не всюди, багато де перегіби та велика корупція, але й часу небагато пройшло.Ти маєш на увазі місцевих царьків зі своїми підрядниками?)
Це все давно пішло по розкішниці
А нічого, що це показує повний провал державної екологічної політики.За базу взятий 2021 рік.
І я участі не приймав.Не приймав участі в підрядах царьків, тільки судячи з відгуків родичів і людей з регіонів. Заісно, що не всюди, багато де перегіби та велика корупція, але й часу небагато пройшло.
А взагалі, це якась гра в попаданців, навіщо такі опитування? Половина електорату тоді були ще дітьми чи зовсім не народились, а з тих, хто тоді голосував, багато вже померли. Також, хто на окупованій території, тому не додзвонились.Если бы украинцы могли вернуться в 1991 год, когда выбирали первого президента Украины, то они отдали бы свои голоса за Вячеслава Чорновола, а не Леонида Кравчука. Об этом свидетельствуют результаты опроса Киевского международного института социологии.
Абсолютно нафіг вони не потрібні і нічого не даютьнавіщо такі опитування?
Кравчук, виявляється, схожі ідеї декларував.Чорновіл на початку 90-их виступав саме за федералізацію
Спробував найти повний текст його програми 5 «Д» («Держава, Демократія, Достаток, Духовність, Довіра»), але не шукається. Ледве знайшов уривок:Чорновіл, відповідаючи на питання журналістів чим його програма відрізняється від програми Кравчука: «Майже нічим, крім того, що моїй програмі 30 років, а його — три місяці».
Кравчук так висловлював бачення майбутньої реформи місцевого самоврядування: «Процес роздержавлення (місцевих – Ред.) рад – одна з необхідних передумов забезпечення самостійності населення у вирішенні питань розвитку території свого проживання... Уявляється, що на місцях могли б сформуватися самоврядні території (...) зі своїми органами самоврядування... Громадяни, що мешкають на такій території, самостійно обирали б свій колегіальний орган. Цей орган мав би ухвалювати в межах його повноважень акти нормативного характеру з усіх питань розвитку самоврядної території, за винятком загальних питань, врегульованих законодавством республіки». Також у своїй програмі Кравчук детально описує, які саме функції можуть передані на місця, якою має стати структура управління самоврядними територіями, передбачає, по суті, створення інституту префектів
Ще додам, за тих військових хто в полоні, прийде дядя майор ФСБ, візьме телефона і проголосує за всіх полонених, або змусить проголосувати самих полоненихДля розуміння безпеки електронних виборів в Україні, які дехто відстоює, дайте відповідь на запитання
Нiфiга ти мажор, я з кнопковою нокiа 515 вже майже 5 рокiв хожу)))довелось змінити три смартфони
Хіба це привід для гордості? Це сумно...я з кнопковою нокiа 515 вже майже 5 рокiв хожу)))
Може Камала?Кочевник, кого кандидатом зроблять ?
Звідки ж я знаю?Кочевник, кого кандидатом зроблять ?
Я не здивуюсь якщо Мішель Обамукого кандидатом зроблять ?
Може бути, бо Трамп її щось недолюблює. Але в неї рейтинг наче ще не наріс.Я не здивуюсь якщо Мішель Обамукого кандидатом зроблять ?
Нє, Бредлі Купер. Він молодший з пронизливими блакитними очима.Треба йти не стандарно. Тепер такий світ. Є думка - Джордж Клуні.