Вибори

Місто
Харьков
Телефон
Nokia X2-02
Багато хто поручкавшись з нашим, пішов у відставку або в туман.
І лише Пашинян хитрун.
1720591622547_1.jpg

Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
Я таки вгадала.

RifleR

👻👻👻
Місто
Київ
Телефон
iPhone, Samsung
ну це очевидний варіант. Все-таки вона віце-президент. Але кажуть, що вона досить слабка як політик. У президента повноваження і вплив набагато більші, ніж у віце-президента, тож не кожен віце- може стати сильним президентом.

Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
Ще не вгадала. Виявляється офіційно кандидата оголосять в серпні на зібранні демпартії.
Судячи з обговорень на редіті Камала доволі токсична особо, і її практично ніхто не любить. Особливо Пелосі, за якою стоять спонсори партії+ до того ж Джил Байден теж її не схвалює.
Форумці сходяться на думці, що лише Мішель Обама здатна перемогти Трампа, але вона не хоче.
Мішель дуже популярна як особистість, і має підтримку достатньо різних верств та вікових категорій. Ну і вона чорна, тому не буде проблема замінити Камалу.
Зібрання партії наскільки я розумію проходитиме в Чикаго і це фактично місто Обам- вони там дуже популярні. Тому слідкуєм за подіями.

Місто
Kiev
Телефон
Poco F3
Але кажуть, що вона досить слабка як політик
Вона практично не може публічно зрозуміло висловлювати свої думки на поставлені питання без підготовленого для неї заздалегіть тексту. Тому і Дональд так хоче з нею дебати.

Space Cat

💙💛
Місто
Харків -> Полтава
Телефон
Redmi Note 11
Вона практично не може публічно зрозуміло висловлювати свої думки на поставлені питання без підготовленого для неї заздалегіть тексту.
Х.з. як вона прокурором усе життя пропрацювала! Уявляю скільки жорстоких злочинців випустили на волю просто так. Тільки тому, що прокурорка не може думки сформувати...
Але кажуть, що вона досить слабка як політи
Нє, Петрович, що живе поверхом вище (йому видніше), каже: дуже сильний політик!
Ну і вона чорна, тому не буде проблема замінити Камалу.
Ніхто й не помітить підміну!

RifleR

👻👻👻
Місто
Київ
Телефон
iPhone, Samsung
Нє, Петрович, що живе поверхом вище (йому видніше), каже: дуже сильний політик!
у нас на форумі зʼявився адвокат Камали? Ну ок, для вас нехай Петрович буде авторитетом, але я отримую інформацію з інших джерел. Так-то я не проти, це проблеми демократів - постаратися зробити так, щоб на цей раз (на відміну від кампанії 2020 року) у неї все вийшло.

Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
проблеми демократів - постаратися
Я думаю, що демократи глянуть на свіжі рейтинги по Камалі, і тоді вже в серпні остаточно вирішать. Якщо рейтинги будуть слабкі, то замінять.
Особисто я з жіночої солідарності б її скоріше підтримала, ні ж ні порівняно з іншими кандидатами. :)
Але і Мішель хороший кандидат. Єдиний потенційний мінус, що вона може проводити ту ж саму політику, що і її чоловік стосовно України.

Space Cat

💙💛
Місто
Харків -> Полтава
Телефон
Redmi Note 11
Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
Віримо в Камалу і залишки розуму у "пересічного американця".
Ну, після останніх дебатів вона вирвалася вперед. Мало того, що по букмекерах вже Камала виграє, а ще і Ліндсі Грем сказав, що це катастрофа.
Трамп останню половину вже геть не тягнув, часто апелював до Байдена.
Я б на місті Камали сказаала те саме, що і він колись Байдену- " кому потрібен такий старий президент?" :)

Перемедон

Тиха украинская ночь,но..
Місто
Південь України.
Телефон
iP 13, Px 6, Sg S23
Так і буде: поля всі у соняшнику, бо кацапи будуть ігнорувати сівозміни. Якщо серйозно, то в ролику чогось 2014 рік відсутній. Мабуть соромно згадувати цей період.

Перемедон

Тиха украинская ночь,но..
Місто
Південь України.
Телефон
iP 13, Px 6, Sg S23

Паук

Пивовар
Команда форуму
Місто
Полтава
Телефон
(M) forever
Так і буде: поля всі у соняшнику, бо кацапи будуть ігнорувати сівозміни.
В нас воно вже так є. Причому давно, куруруза та соняхи, соняхи та кукуруза. Максимум, що роблять - міняють їх місцями. Плюс розорують луки, впритул до малих річок та струмочків, і начхати цим "аргаріям нетрадиційної орієнтації" на заборонні відстані.

Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
Тейлор Свіфт підтримала Камалу. Вона має 283млн фоловерів. Думаю, це позитивно вплине на підтримку демократів.
І по букмекерам.
1726408081575.png
а тут видно, що рейтинг Камали почав рости після дебатів
1726408293591.png

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев
А у Молдові сьогодні президентські вибори та референдум щодо членства в ЄС.

Зверху