Я таки вгадала.Може Камала?Кочевник, кого кандидатом зроблять ?
ну це очевидний варіант. Все-таки вона віце-президент. Але кажуть, що вона досить слабка як політик. У президента повноваження і вплив набагато більші, ніж у віце-президента, тож не кожен віце- може стати сильним президентом.Я таки вгадала.
У цієї будуть менше всього запитувать.до того ж Джил Байден теж її не схвалює.
Вона практично не може публічно зрозуміло висловлювати свої думки на поставлені питання без підготовленого для неї заздалегіть тексту. Тому і Дональд так хоче з нею дебати.Але кажуть, що вона досить слабка як політик
Х.з. як вона прокурором усе життя пропрацювала! Уявляю скільки жорстоких злочинців випустили на волю просто так. Тільки тому, що прокурорка не може думки сформувати...Вона практично не може публічно зрозуміло висловлювати свої думки на поставлені питання без підготовленого для неї заздалегіть тексту.
Нє, Петрович, що живе поверхом вище (йому видніше), каже: дуже сильний політик!Але кажуть, що вона досить слабка як політи
Ніхто й не помітить підміну!Ну і вона чорна, тому не буде проблема замінити Камалу.
у нас на форумі зʼявився адвокат Камали? Ну ок, для вас нехай Петрович буде авторитетом, але я отримую інформацію з інших джерел. Так-то я не проти, це проблеми демократів - постаратися зробити так, щоб на цей раз (на відміну від кампанії 2020 року) у неї все вийшло.Нє, Петрович, що живе поверхом вище (йому видніше), каже: дуже сильний політик!
Значить, пів справи зроблено!Так-то я не проти
Я думаю, що демократи глянуть на свіжі рейтинги по Камалі, і тоді вже в серпні остаточно вирішать. Якщо рейтинги будуть слабкі, то замінять.проблеми демократів - постаратися
Вислужуюсь. Щоб взяли на посаду охоронця зовнішнього периметру посольства США в Україні.у нас на форумі зʼявився адвокат Камали?
Ну, після останніх дебатів вона вирвалася вперед. Мало того, що по букмекерах вже Камала виграє, а ще і Ліндсі Грем сказав, що це катастрофа.Віримо в Камалу і залишки розуму у "пересічного американця".
Так і буде: поля всі у соняшнику, бо кацапи будуть ігнорувати сівозміни. Якщо серйозно, то в ролику чогось 2014 рік відсутній. Мабуть соромно згадувати цей період.Кілька відео з американських виборів:
На 7-10 секундах.в ролику чогось 2014 рік відсутній
Я не про Революцію Гідності, а про АТО - з 14-го по 22-й роки.На 7-10 секундах.в ролику чогось 2014 рік відсутній
В нас воно вже так є. Причому давно, куруруза та соняхи, соняхи та кукуруза. Максимум, що роблять - міняють їх місцями. Плюс розорують луки, впритул до малих річок та струмочків, і начхати цим "аргаріям нетрадиційної орієнтації" на заборонні відстані.Так і буде: поля всі у соняшнику, бо кацапи будуть ігнорувати сівозміни.