Вибори

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
Бо на мене Росія за те що пишу тричі стріляла
Іскандерами я так розумію стріляла? Тобто ті три людини які подивились твої крінжові неграмотні відоси були офіцери руснявих ракетних військ, я так розумію. Ну та, є причини.. але з іншого боку, хоч хтось додивився до кінця - визнання як воно є.
Я насправді щиро не хейчу нікого за те, що виїхали, це можна зрозуміти з того, що сам пишу не з шанців. Але трохи здоровий глузд треба узгоджувати хоча б в своїй голові, коли пишеш.
а те що як тільки появляється якась "успішно для виборчої компанії" кандидатура для електорату, то її тут же починають в свої сфери впливу затягувати олігархічні групи.
А чоловіки, як тільки залишаться наодинці з гарною жінкою, починають думати про секс з нею. Можна називати тебе гвалтівником з цього приводу?

Місто
Denmark
Телефон
Iphone from China
Іскандерами я так розумію стріляла
Ні. Ними вони по всіх бьють в Україні, бо той ідіот карлсону заявив що такого народу на його думку не існує. Щодо окремих людей у них окремий калібр. Згадай Бандери історію і здогадається як вони пробували чинити зі мною. Ти трохи перегрався з словами лізучи в чужі життя..своїми тупими здогадками. при сталіну за три колоски стріляли, при новому ідіоті достатньо і трьох переглядів у них на болотах щоб образились дуже. Не Ти перший хто мені таке говорить. Переходити на особистості дуже професійно. Не знайшов де профіль видалити так все у Тебе демократично.

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
Згадай Бандери історію і здогадається як вони пробували чинити зі мною
Ой, в нас тут провідник завівся. Його влучне крінжове і безграмотне слово ранить душу НКВДшника так сильно що він підсилає агентів у фьорди, щоб пристрілити нашого героя. Три рази. Добре, що моє слово приземлене і не суперечить політиці єдіной росії, то мені в Києві можна спокійно не боятися розплати.

Historiker

Frischer Wind
Місто
Salisbury, Ukraine.
Dawn, то так з закордонними патріотами завжди було - вони завжди знали і знають краще за всіх, як Україну розбудовувати.
А якщо до теми виборів, то цікаво скільки відсотків з тих, хто виїхав і ще виїде, голосували за теперішню владу, і скільки з них проголосує ще раз.

Гудзак

Хатуль мелумад - тварина типу кіт, що йде ланцюгом
Місто
Шахтарське (Першотравенськ) на Січеславщині
Телефон
Moto G9+; Moto G5+

Та-дамм! Реклама за державний кошт. Бо_невтік. Тьху.

Місто
Ужгород
Телефон
Moto G75
Та-дамм! Реклама за державний кошт. Бо_невтік. Тьху.
Хто ж винен тій вчительці, що вона з колегами обрали саме цей підручник для своєї школи?

Було як мінімум 3 варіанти різних (pdf-файли):

автори В. С. Власов, С. В. Кульчицький, О. Є. Панарін

автор Г. М. Хлібовська

автори Галімов А. А., Гісем О. В., Мартинюк О .О.

Окрім цього, вчитель може абсолютно спокійно додавати від себе й інший матеріал пов'язаний з темою, не обмежуючись лише підручником.

І ще, дуже наївно з її боку думати, що майбутні виборці будуть про кандидатів брати інформацію саме з підручника історії. Тут якраз видно її певну заангажованість з прив'язкою окремих персоналій до виборів (Залужний, Марченко):
"Про Залужного є одне фото з приписом, що це він і все. Про генерала Марченка три слова.
...
І коли нинішній одинадцятикласник прийде на виборчу дільницю, відкриє список кандидатів, то найбільш впізнаваним для нього буде Володимир Зеленський. Оскільки про інших людей майже не згадується у підручниках з історії України"

Останнє редагування:

Dawn

Nokia - Connecting People
Місто
Київська область
Телефон
Nokia 515 Black
stas_k, нє. Тільки Зєльц у блискучому шоломі і на коні.

Гудзак, поставив сумну реакцію, бо на форумі немає реакції фейспалм. Взагалі, це нагадало мені, як у 2008 році моя тітка, яка працювала у шкільній бібліотеці, принесла додому показать "допоміжний" підручник для Всесвітньої Історії про історію Росії - виданий в Україні укр мовою коштами РФ. Там було від давніх часів до 2008. Так от, в останніх розділах писалось про те, скільки всього хорошого для Росії зробив Путлєр, як його всі просили залишитись на 3 срок, але він, мовляв, дуже поважає конституцію і тому уступив місце президента Мєдвєду. Я не перебільшую і не жартую, справді таке було там. І це, на хвилинку, при Ющенку, який дружив з Грузією, і після війни, в якій той же Ющенко передав грузинам купу наших танків та БУКів. Ну от тепер і в нас буде схожий підручник.

P.S. Так-то Зєльц молодець, що не втік, особливо на фоні Яника, але молитись на нього за це, як це роблять деякі наші співвітчизники, вважаю лишнім. Так-то це його обов'язок як Президента, залишатися з країною в лихі часи. Він, як капітан тонучого корабля, повинен залишати його останнім.

Місто
Odesa-Romania
Dawn, капитан корабля должен не то чтобы покидать его последним, он должен принимать все меры чтобы корабль не тонул. Ещё такое правило кажется есть.

У нас скоро напишут как он не хотел идти на второй срок (о чем много раз говорил), но люди его уговорили пойти, и он был вынужден это сделать. Куда ж страна без него, все плакали и молились чтобы он на второй срок пошел.

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
Хто ж винен тій вчительці, що вона з колегами обрали саме цей підручник для своєї школи?
Сука, вчителька собі обрала підручник, як радянські громадяни обрали Брєжнєва. Скажи лиш одне і це важливо - ти сам такі упороті думки генеруєш, чи десь на них працюєш і там якийсь старший менеджер в піар-офісі вигадує такі тупі антитези?

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
Щось у статті нема жодного слова про те
А зазвичай пишуть "підручник, який закупили по дзвінку представника районо Іваненко В.М".
Ти реально упоротий в своєму захисті будь-чого, що кидає тінь на світлоликого зезидента, вже дійшло до маразму. І аргумент про "вчителька вибрала" і аргумент про те, що "можна додати інший матеріал". І в результаті, про те, що тому це нормально мати такі підручники в бюджетній системі освіти.

Якщо поміняти в цій історії Україну на росію, це перетворюється в репортаж з першого каналу - ну і шо шо в підручниках хохли зображені дияволами зі свинячими хвосткиами, а путін - рятівником людства і нащадком Сварога. Вчителі самі той підручник обирають, можуть додати від себе і взагалі, все ок.

Минуле питання було серйозне, це не перша і не десята подібна діскусія, я чомусь не вірю що це може бути самосцянина, підозрюю, що ти дійсно десь на них працюєш, то ж йди агітувати кудись деінде, тут очікуємо трошки інший рівень дискусії.

Останнє редагування:
Місто
Дніпро
Телефон
iPhone 15
А зазвичай пишуть "підручник, який закупили по дзвінку представника районо Іваненко В.М".
А если оставаться в контексте выборов то и все бюджетники всегд голосовали за действующую власть на очередных выборах по своему убеждению и воле)

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
А если оставаться в контексте выборов то и все бюджетники всегд голосовали за действующую власть на очередных выборах по своему убеждению и воле)
Хз, в мене батьки - бюджетники (мама саме вчителька), в Києві після того як не стало Фьодорича, глобально це не є проблемою, думаю, голосують як вважають за потрібне. В регіонах, мабуть, свавілля більше, але знову ж, голосування проходить анонімно, думаю, що в більшості є вибір за кого голосувати. При бажанні. Історій про голосування за Порошенка чи Зеленського чи зелену партію під фотографію на стіл директора - не чув. Поки у всякому випадку, самим вистачило сраки голови наголосувати за безуглих і весь цей зброд
А от підручники вчитель сам не обирає навіть в столиці.
Якісь мутні тіпи кожен рік переписують підручники, міняючи абзаци місцями в порівнянні з попереднім. В даному випадку ще додається сучасна конʼюктура про сучасного найвеличнішого. Хтось в міністерстві це замовляє і закупляє, такий собі мєлкій гєшефт.

Я навіть не думаю, що це прям указ від ОП, просто є бюджет на підручники, який і так хтось освоює цими абсолютно непотрібними постійними перевиданнями, а тут в автора знайшовся аргумент, чому треба надрукувати і розповсюдити в цьому році саме ці.

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев
Я так розумію, українців також стосується.
Президент Эстонии Алар Карис подписал закон, который лишает права голоса на муниципальных выборах граждан третьих стран, в том числе России и Беларуси. Соответствующие изменения внесены в Конституцию Эстонии.
Об этом сообщила Национальная телерадиовещательная корпорация Эстонии (ERR).
Закон также лишает права голосовать так называемых "неграждан", проживающих в Эстонии. Согласно принятым поправкам, в последний раз они смогут принять участие в выборах 19 октября 2025 года, а на следующих выборах, в 2029 году, иметь право голосовать уже не будут.
“Решение о том, что голосовать на местных выборах смогут только граждане Эстонии и стран Европейского союза, несомненно, законно. Не менее важно, чтобы те, кто остался без права голоса, не думали, что государство хочет исключить их из общественной жизни или видит в них угрозу безопасности”, — заявил Алар Карис. Парламент Эстонии большинством голосов принял закон, лишающий права голоса граждан третьих стран, на заседании 26 марта.

Зверху